מה קורה אנשים?

m i c h a l i

New member
מה קורה אנשים?

התעלפתם מהחום? החופש כבר התיש אתכם? מה עם ההכנות לשנת הלימודים הבאה? התחלתם כבר או שאתם משאירים הכל לרגע האחרון כמו כל עם ישראל ששועט על החנויות ב 31 באוגוסט? אצלנו התחיל ה"חופש" היום ויסמין אצל הדודה המקסימה שלה ( מתחנפת)
היום אחר הצהריים היא מתחילה בחוג אמנות לילדים להורים גרושים( כפי שהתפרסם פה ע"י אור הנפש) מקווה שזה יעזור לה להיפתח קצת יותר והיא תוכל לדבר על מה שעובר עליה בחודשיים האחרונים ללא אבא שלה ובכלל...

רווקה2

New member
../images/Emo91.gif

כמי שעובדת בחברה המייצרת ומשווקת מוצרי חזרה לבי"ס (יומנים, כלי כתיבה, סרגלים, תיקים, קלמרים וכו')לכל החנויות ברחבי הארץ, אני יכולה לומר שבכפר השעשועים המחירים הזולים ביותר. חפשו את החנות הקרובה לביתכם וקנו שם כל מה שאפשר. וזו לא פרסומת... קניה נעימה.

m i c h a l i

New member
אני גם ממליצה ../images/Emo45.gif

יופי שאת פה
אוטוטו הבייבי מגיע
בשנה שעברה ערכנו את הקניות בכפר השעשועים ואכן המחירים שם זולים יחסית למקומות אחרים. בשנה שעברה אחותי נסעה לתאילנד לחופשה והביאה איתה בחזרה, בנוסף למתנות הרגילות לאחיינית, גם עפרונות/טושים/מחברות... הכל עולה שם גרושים.. אז אנחנו מסודרים גם השנה מבחינת הציוד הבסיסי. רוב הדברים שהיא הביאה נראים "יקרים" או נכון יותר לומר... מיוחדים. לכן את אלה נשאיר בבית לשימוש במשך השנה ואת הפשוטים יותר ניקח לכיתה. אתם מוזמנים להמליץ על עוד מקומות

רווקה2

New member
ועוד משהו

אני זוכרת שכילדה/נערה, איך אהבתי ללכת עם אמא שלי לערוך את הקניה הזאת... תמיד רציתי את כל המותגים היקרים (והלא תמיד שימושיים) האלה ואמא שלי היתה מתחמקת באלגנטיות מהדברים היקרים ומפנה אותי (למורת רוחי) למוצרים הזולים יותר, הפשוטים והלא ממותגים. אחר כך בכיתה, כשכולם היו באים עם הדברים החדשים, היה מסתבר שבאמת לרוב הילדים יש את הדברים הפשוטים, חוץ משניים (זה שהיה בן להורים אמידים וזו המאומצת) שלהם היו הדברים הכי מיוחדים. שני אלה גם היו באים עם הבגדים הכי יפים, הנעליים הכי משוכללות, הילקוט הכי-הכי ותמיד עם סיפורי החו"ל שלהם מהחופש הגדול. איך היינו מקנאים בהם... לפני 20 שנה מעטים היו הילדים שנסעו לחו"ל. לא כמו היום שנוסעים לתורכיה עוד לפני שמכירים את החרמון. סתם, זכרונות ילדות.

מה קורה?

אני קורא! סתם
נזכרתי בכל המקראות. לא שזה עוזר לשיבושי הדיבור (המכוונים?). בכולופן, אנחנו מסודרים. קשה לי להגיד שערכתי קניותיי בכפר השעשועים, סה"כ תלמיד כיתה ח' בחטיבה לא בדיוק מעניין אותו טושים/עפרונות/מחקים/קלמר.(לא שכל דבר אחר בלימודים כן מעניין אותו
) זהו, מה עוד קורה? מתכוננים.
(ורק בשמחות)

כאילו מה???

צריך כבר להתכונן וי לי אני עדיין בחופש בראש טוב נו מילא נעשה מחווה קטנה ואולי נלך לקנות...

אiסי

New member
איזה חוםםםם ../images/Emo178.gif

אנחנו נעשה את הקניות לביה"ס כבר השבוע. בד"כ אני דוחה את זה לסוף החודש, מחכים גם למענק הלימודים( יש חדש בנוגע לתאריך?). השנה נהייה מוכנים בזמן כדי לא להתרוצץ בחנויות ברגע האחרון.

למעלה