מה קורה אנשים!!!

Aero22

New member
מה קורה אנשים!!!

לי קוראים רועי ואני ארוהוליסט סתם... בקיצר זה הפעם הראשונה שלי פה הגעתי דרך נועם הוובמסטר שהפנה אותי מDMAAT שלשם הגעתי בכלל אחרי שהאתר מס.1 בעולם שהיה אי פעם על ארו נסגר.)Rockthisway.de שבטח רובכם מכירים, ואם לא אז...אין מצב שלא!) בקיצור אני שמח שמצאתי את "הבית החדש" שלי כפי שנועם קרא לזה לפי התגובות שקראתי אני מתרשם לטובה מהפורום..נראה שיש פה כמה מורעלים לא פחות ממני ואולי אפילו יותר.. שזה תמיד טוב HELTER SKELTERמנגן ברקע...LOOK OUT!!מתוך הדיסק השלישי והאהוב ביותר מאוסף PANDORA'S BOX you may be a lover but you aint no dancer ANYWAY אני עדיין קצת בהלם מזה שיש כל כך הרבה AEROHEADS פה..עושה טוב על הלב. SEE YA

AeroTom

New member
Welcome to the show...../images/Emo24.gif

תמיד נחמד לראות חדשים. תישאר איתנו כאן בביתנו החביב וספר קצת על עצמך: גיל,מקום,אלבומים\שירים אהובים, ההתחברות ללהקה... הגעת למקום הנכון

SaintJohn

New member
אהלן רועי../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

טוב לראות אותך פה! אם לא זיהית אז אני כמובן נועם, מנהל הפורום. שמח לראות שהגעת
זה באמת זמן טוב להכיר אותך יותר טוב מבחינת אירו איזה אלבומים יש לך, איזה שירים הם הכי אהובים עליך ועוד כהנה וכהנה אנחנו נעשה מפגש פורום בדיזנגוף סנטר בעוד שבועיים בערך, ואתה מוזמן לבוא ולפגוש את כולנו ונוכל לפגוש אותך והכי חשוב - יש לנו טורניר שהתחיל שלשום שבו אנחנו בוחרים את השירים האהובים עלינו (של אירוסמית' בלבד, כמובן), ונשמח אם תשתתף בהצבעות. אז אתה מוזמן לשוטט לך בעמודי הפורום, לראות מה קורה, לשאול הכל וגם סתם להגיד שלום אז בקיצור - ברוך הבא, ותהנה!

AeroSlash

New member
ברוך הבא!!!

מקקוים שתהנה פה!! נ.ב. אצלי מתנגן ברגעים אלה ממש ה-Outta you your head וכשקראתי את השורות על Helter Skelter ועל פנדורה המילים התחילו ללכת אצלי בקצב המוזיקה [אל שתאלו], האם אני כבר מוכנה סוף סוף לכניסתי המלכותית לאבארבנאל

falling angle

New member
אברבנל זה למתקדמים....

אבל שלוותה יקבל אותך בחלוקים פתוחים , וזריקות מדודות. ד"א יש שם מבצע לקיץ: 1+1 על כל השוקים החשמליים מעל 220V !!

Xboy123

New member
רועי!!!! ../images/Emo24.gif בוא תכיר אותנו ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לעולם אירוסמית'
להעריץ את אירו' במשך 12 שנה זה ממש... קוווווול
למה שלא תשלח לי את הקלטות הנדירות וזה...
אז.. נעים מאוד אני מעריץ אירו' אמיתי מגיל... 13-14 משהו זה
כיום בן.. וזהו... מת עליהם פשוט... מחכה כבר שסטיבן ייענה להצעת הנישואים שלי..
לפי התמונה ששמת בכרטיס אישי הבנתי שאתה עובד בHOT... זה נכון או לא? ( כי אם כן אתחיל לשאול אותך שאלות במקום לחכות שעתיים עד שיענו בטלפוו
)

rag doll16

New member
ברוכים הבאימים!

תשאר הרבה טוב? כי יש שעוזבים אותנו מהר מדי...

aerophoebe

New member
כן,אתה נקראה כמוני כשאני הצטרפתיג€:-

אני מאחלת לך להנות מהפורום כמוני! ו...כולנו פה חולי אירו!ג€ג€

למעלה