מה קורה אנשים??

cutey

New member
מה קורה אנשים??

היי. קוראים לי גניה ואני בת 15. אני מאודדד אוהבת את שוטי הנבואה(ואת מוש בן ארי-אם אתם מכירים) כבר הרבה זמן..ומחכה להופעה הבאה שלהם. אמ,זהו. אה..אתם יודעים מי כן מופיע בבומבומלה?

booly16

New member
בטח שמכירים... :)

תימנים מכירים את כל התימנים... ככה זה... :)) חחחחחחח ממצב אחותי?? תהני פה יש ממש ממש הודעות חשובות ששווה לקרוא.. כל הודעה פה קשורה לשוטי הנבואה מש'ו היסטרי!! למדתי כל כך הרבה עליהם :) סתם סתם דווקא אחלה פורום.. ברוכה הבאה :) את יכולה לראות מי מופיע בבום באתר שלהם :) www.boombamela.co.il ציירתי את מוש ייצא לא רע.. חבל שהאיכות פה חראאאאאא... אני בהזדמנות אעלה את הציור הזה ועוד אחד של בוב באיכות טובה :)

cutey

New member
גאווווון!

איזה ציור מדהים! ותודה על הקבלת פנים החמודה..
תגיד..ממתי הפורום הזה כבר קיים?לא הרבה,נכון?

booly16

New member
קחי ../images/Emo187.gif ותכנסי לאווירה... :)

איזה.. שום דבר אולי שלושה שבועות נראה לי... אבל אחלה פורום מדברים פה על הכל חוץ משוטי הנבואה זה ממש כיף! :)) הנה בשבילך.. מש'ו פסיכדלי שיודיף לך לפטריות... :))

cutey

New member
יפה יפה..

דווקא מצאתי אתר שלם של ציורים פסיכודלים כאלו בנסיון למצוא משהו קצת יותר פשוט כדי לצייר.ותאמין לי שזה לא קל.

N E Z E K

New member
ברוכה הבאה!!

שימי קישור בבקשה של האתר עם הציורים.. פנאן??

cutey

New member
'צטערת..

אני לא בדיוק מוצאת את האתר כרגע אבל מתי שאני אמצא(מקווה) מבטיחה שאני אודיע לך .

nawa

New member
שלום שלום !

ברוכה הבאה לביתנו הקט ! את מוזמנת לספר קצת על עצמך ! בכל מקרה מקווים שתיהני !

אהלן וסהלן

מה שלומך יקירתי.?! אז ברוכה הבאה... מקווה שתהני כאן... הילדים כאן (כן כן אל תכחישו שאתם ילדים מפונקים) נחמדים.. יהיה טוב.. בקיצר עוד כמעט שבועיים לבום בום!!!!! אהההההההההההה אני משתגעת!!!!

cutey

New member
טופ..

חח..קוראים לי גניה,לא ג'ניה. אבל אתם יכולים לקרוא לי איך שבא לכם..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמממ...אני חייבת לבקש

ממש שוב.. אפשר לאמץ אותך?!?! איזה מוכשר

the iron fairy1

New member
שוטי הנבואה לא מופיעים..אבל..

מוש מתארח למשהו כמו 3/4 שירים אצל שרון עזריה.. הטמטמום.. במקום שהוא יארח אותה היא מארחת אותו .. :) אבל לא נורא.. יש שייגעצ !!!!!!!!!!!!! ברוכים הבאים !!!!

כסף - כסף - כסף

יקר להם הופעה שלמה, אז הם מצאו פתרון: לרשום את מוש בפלאיירים ובווט-אוור והוא ישיר איזה 3-4 שירים אבל בקטנה, לא באים לבוםבמלה בשביל הופעות, זה רק בונוס

למעלה