מה קורה אנשים?

Hole In The Sky

New member
מה קורה אנשים?

למה הפורום לא זז? למה כולם מגיבים לשירשור אחד ארוך שביכלל לא קשור? קדימה אנשים! לזוז! לפתוח הודעות חדשות ומעניינות, לפתוח דיונים... ומה עם המאמרים שביקשתי ?
ואיפה כל החבר´ה הישנים נעלמו לי? תום..ואורן,ונופר ושני ושי שומר.. נעלמתם לי אחרי המפגש מה קורה איתכם?

De-Panther

New member
לא נעלמתי אני תמיד פה צופה על הכל..

רק לא כותב אמממ מה קורה איתי?? בתחילת השבוע הייתי עסוק בלהקיא את נשמתי והיום הייתי עסוק בגב שלי במכונית של אבא שלי שנתקעה לה בחולון עברתי היום בנס ציונה ובסוף אחרי חצי יום הגעתי לכמה שעות לאיזשהו מפגש אחר שבו אחיות שלך התחילו להרביץ לי
אולי היה עוזר אם הן היו חזקות

Mekhasheife1.

New member
טוף משי יקירירתי ...

לפני שנסעת רשמתי בפורום הודעה כלשהי , אז תחפשי אותה ותביני למה אני יותר לא כותבת פה ... אני פעם ב ... נמצאת פה ... אבל חפיף ...

DUDE5

New member
קורט קוביין מתהפך בקיברו...

בעצם שמעתי ששרפו את גופתו. אז הוא.. אה... מתגלגל בעפר? שיהיה... שמיצימצי וואף וואף הווואף... טוב יש לי התחלה של דיון בשבילכם- מה לעזאזל היה הבעיה של קורט??? למה הוא היה כזה מבואס רוב חייו, אז הוא גר באיזה חור והוריו התגרשו- ביג דיל!!! מה דה פאק היית הבעיה שלו???

tomgavish

New member
אממ.....אולי קורטני.....ואולי התהיל

ה לא כל האנשים בנויים לזה אתה יודע...חוץ מזה שהוא הבטיח באיזה ראיון שהוא עשה שאם חברי הלהקה יהפכו לסופר סטארס הם יהרסו לעצמם תקריירה בו ברגע....וקיים

Skate is Back

New member
זה פשוט, הבעיה של קורט זה הסמים

גרמו לו להיות אמן ענק אבל גם אכלו לו את השכל

De-Panther

New member
תיראו איזה קובץ מוזר יש לי ואיזה...

[URL='http://'] כתב כחול והקובץ טל לימדה אותי לעשות[/URL]

Stillwater

New member
אתם יודעים שבגלל שקורט היה ילד...

היפראקטיבי (כמוני!) דחפו לו וואליום כבר שהיה קטן? ובבית הספר שכל הבנים האחרים שיחקו פוטבול והוא אהב לצייר ולשיר ורוב הבנות דווקא חיבבו אותו כי הוא בילה יותר זמן איתן מאשר עם הבנים.

tomgavish

New member
גם אני שמאלי!!!!!!גם אני שמאלי!!!!!

נכון וגם אלברט אינשטיין היה שמאלי....ועוד הרבה חכמים ומוכשרים.....השמאלים מיוחדים!!!!!

Mekhasheife1.

New member
גם אני שמאלית!!!! ../images/Emo13.gif

איזה יופי! עכשיו זה אומר שאני חכמה?!?!?!?!

למעלה