מה קורה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CANDY MAN

New member
מה קורה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי לפני שעתיים מהמחנה קיץ הכי בן זונה שהיה לי בחיים שלי!!!!!!!! השבט שלי והגדוד שלי זכו בפרסים הכי טובים והכי חשובים ופעם ראשונה בחיים שלי שקיבלתי גמול אשכרה על משהו שאני בניתי במו ידיי!! כיף חיים! בגלל שישנתי בנסיעה אז אני כבר לא עייף ולכן החלטתי לבוא הנה... אני חוזר לפורום לשבוע ימים עד ה-28 ואז אני שוב הולך לגדנ"ע צלילה במטרה להגיע לקומנדו הימי... אז יש לכם עכשיו לסבול אותי בערך שבוע...
בקיצור, מקווה שכולכם נהנים כמוני, בואו נעשה כמה שיותר כיף ונבלה כמה שיותר כי אין לנו ארץ אחרת!!!!!!!!!!!!! אוהב את כולכם, CANDY MAN!

TheHock

New member
ברוך השב,

התגעגענו אליך, ז"א אני עצמי ורוג´ר (המחשב שלי) התגעגענו אליך
בקשר לשאר אני לא יודע...

CANDY MAN

New member
מישהו קרא את הספר: "מרכבות האלים" ?

לפי מה שסיפרו לי עליו וממנו זהו ספר שמשנה את כל טפיסת העולם שלך על האמונה בה´ ועל כל מה שבעצם מסופר בתנ"ך (בואו נגיד שיכול להיות שכבר אז לא היינו לבד בכלל!!!!) - בקיצור שווה קריאה! (ככה סיפרו לי לפחות...) מישהו ממליץ?

.המוסד

New member
אני קראתי

הוא ספר לא רע, והוא מכה את תפיסות היסוד שלך פעם אחר פעם אני ממליץ, אבל אל תשכח אחר כך לערער על תפיסותיו של הספר עצמו, אחרת תהפוך לחסיד של פון דניקן, ואולי לא בצדק

EverMan

New member
ספר נחמד

יש בו הרבה תפיסות נחמדות , דברים שלא חשבת עליהם אי פעם. אבל ... הרבה דברים שם התגלו כלא-נכונים. (זה עדיין משאיר המון דברים כן נכונים אבל עדיין...) זה לא משנה תפיסות דתיות .. ממש לא ... אבל זה כן נותן תפיסה יותר רחבה של הכוכב הזה על משמעותיו.

CANDY MAN

New member
סתם שאלה....

איך גילו שם שדברים הם לא נכונים הרי לפי מה שהבנתי כל הספר הזה בנוי על חשיבה אחרת וזה אומר שיכול להיות שהכל בולשיט או יכול להיות שהכל נכון. תן דוגמא למשהו שכתוב שם שהתגלה כ"לא-נכון"

.המוסד

New member
התפסיה אמנם אחרת

אבל יש לו כמה טעויות עובדתיות, כמו לענבר למשל

EverMan

New member
קשה לך ?

קשה לך לנהל דיון יפה בלי להקניט ? קשה לך להביא עובדות למה שאתה צועק ? "טעויות עובדיות כמו לענבר" אילו טעויות ? הא ? לשם שינוי תביא עובדות והוכחות לשטויות שאתה זורק.

EverMan

New member
כל מיני צילומים

ופסלים שם מתבררים כמזוייפים. או כל מיני חרישות בשדה ...

ברוכים השבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האמת היא שכל הזמן בו לא היית פה לא פיספסת הרבה... אתה יכול לבדוק בארכיון,כל הזמן אותם נושאים,אותם וויכוחים ממוחזרים לעייפה,ותמיד גם מגיעים אל אותה הנק´,אבל משום מה עדיין לא נמאס פה כמעט לאף אחד להמשיך ולנצל דקה או שתיים,שעה או שעתיים,יום או יומיים,חודש או חודשיים מהזמן הפנוי בחיים-וזה כמובן לא אומר שאין פה אנשים עסוקים. אחד שתמיד ייהנה לסבול אותך.

Pacha

New member
קראת

על זה שחיל הים מחדש את הצלילות בנמל חיפה ? (אם אני לא טועה זה נמל חיפה)

CANDY MAN

New member
תודה רבה פטריוט, ובקשר לצלילות....

תאמין לי שאני כל פעם המום מחדש... ומפרשת הקישון אני בכלל משתגע!! איך נתנו ללוחמים הכי טובים של צה"ל (בתאוריה, כי זאת יחידה מובחרת), לצלול בתוך כל החרא שהם צללו גם אחרי שידעו מה הולך שם!, זה פשוט יכול להטריף עד כמה הייתה בכל הפרשה הזאת טעות אנוש אחת גדולה ומחרידה שהייתה יכולה להמנע בקלות (לא חסר ים פה בישראל נכון?). אני לא יודע מה הסכנות שבצלילה בנמל חיפה (נראה לי שהוא מזוהם...) אבל אני יודע שהפעם חיילי השייטת לא ישתקו, אם צה"ל לא למד מטעויות העבר אני בטוח שהם כן. בכל מקרה אני בכיתי על השייט האחרון שמת מסרטן, פירסומו את המקרה ההוא בכל התקשורת על השייט שקיבל סרטן והיו לו שלושה גידולים במוח ובקיצור, מקרה מחריד!

אני לא בטוח בזה ...

שעמי איילון (אולי אני מתבלבל עם מישהו אחר),מפקד חיל הים לשעבר, אמר לוועדת הבדיקה שמפקדי חיל הים סברו שהמים המזוהמים בקישון הם סימולציה טובה לנמלי מצרים: אלכסנדריה, פורט סעיד ותעלת סואץ (כנראה למקרה שליברמן יהיה רה"מ ויגשים את תכניתו להציף את מצרים). עוד טען איילון ( ובטח שאני לא זוכר את הציטוט המדוייק,תסלחו לי
) שכל המחקרים על הקישון וכד´ נעצרו בדרגות הפיקוד הגבוהות ולא הגיעו למפקדי החיל בשטח. והם (המפקדים המקומיים) אמנם שמו לב שהם מזוהמים יחד עם החיילים שאני באמת מחזיק מכ"א (כן יירבו) מהם והמשיכו לצלול בלי קנטרנות יתרה. רציתי רק להוסיף למי שאולי לא יודע, לגבי רוזנטל שהוא וחבריו ביצעו את רוב משימות הצלילה שבקרקעית הקישון,לשם שוקעים מן הסתם השפכים התעשייתים והחומרים המסרטנים מהמפעלים באיזור ויש הרבה כאלה. וזה היה גם חורף קשה שרק הגביר את המעבר של החומרים המזהמים לקרקעיץ. באמת מזעזע רק לחשוב על זה, כי אני בטוח שכל חייל שמתגייס ובאמת לא משנה לאן, יודע שהצבא ייעשה הכל בשבילו,ופה אנשים באמת חיפפו... ועוד הרתיח אותי שלא קברו את רוזנטל ז"ל בהלוויה צבאית מלאה. מה יש?אם הצבא חיפף וגרם במישרין למותו,אז למה שהוא לא יקבל את בקשתו האחרונה,כפיצוי,אם אפשר לקרוא לזה ככה? ובקשר לזה שעכשיו אולי רוצים לשוט בנמל חיפה,אולי אני מדבר בלי קשר-זה קורה לי לפעמים בלילה
(יכול להיות שזה במרחק מה משם), אבל נחלי הקישון נשפכים לנמל,לא ככה?

CANDY MAN

New member
זה מה שמעצבן אפילו יותר!

זה נראה כאילו כולם ידעו! כולם שמעו! אפילו חיל רופאה בדק את הקישון אבל אף אחד לא חשב שזה חשוב להתריע על זה! אף אחד לא חשב שגם צריך לעשות משהו עם "הגילוי המרעיש"... ומי שסבל בסוף הם החיילים המסכנים. ובאמת כל הקטע הזה שבנימין בן אליעזר הדוחה הזה ימח שמו שימות אמן... לא הסכים לקבור את האיש האדיר הזה רוזנטל ששירת את מדינתו בנאמנות ובאהבה... רוזנטל אפילו לא חיפש אשמים!! הוא פשוט קיבל את מה שנפל עליו ופשוט רצה לצאת מזה! ואז בא אחד מטומטם כמו בן-אליעזר ולא יכול לכבד את הבקשה האחרונה של הבן-אדם? אני מאחל לאליעזר רק מוות קשה בייסורים לא פחות ולא יותר... אני לא יודע מה נשפך לאיפה אבל אני יודע שהפעם החיילים ישאלו יותר שאלות... הם חייבים לעשות את זה למרות שהכינוי שלהם הוא "אנשי הדממה"!

אחי, יותר מדיי נסחפת...

"אני מאחל לאליעזר רק...."(סוף ציטוט-ילדים לכו לישון) ורוזנטל אכן היה איש אדיר!!! (מי שלא מסכים שירים את ידו עכשיו!!!!),ובאמת צרם לי ולכמו לכ"א אחר עם טיפה אחת של רגש בליבו ,שלא קיבלו את בקשתו,אבל מכאן ועד איחולים לבביים לשר הביטחון-המרחק גדול.

Pacha

New member
הצביעות היא

שנותנים הנחיות איך לצלול בנמל חיפה כלומר לא לנגוע בקרקעית וכו´ עכשיו חיילי שייטת לשעבר אמרו שזה יריקה בפרצוף ואין שום דרך לדעת אם חיילים "יגעו" בקרקע ממש בושה, גורם לך לפקפק בצה"ל

הם נוגעים ועוד איך נוגעים...

לגבי ההנחיות הן תמיד ניתנות לדרג הפיקוד הבכיר, ומשהו מתפספס בדרג המפקדים בשטח, כי אינטרס של מי זה בדיוק,להגיד שיש חומרים מסרטנים בים???,מקסימום יגידו שהים מזוהם,אבל לא ייציינו במה,וכל ההנחיות שלהם יהיו רק בגדר המלצה,כדי שחס וחלילה גם לא יאשימו אותום שהם לא הודיעו על זה.-ובכך גם כ"א דאג לנקות את עצמו יפה מאוד בוועדת הבדיקה שהוקמה!

Pacha

New member
קיצר

כל אחד מפיל את האשמה על מישהו אחר והלוחמים המובחרים (!) נדפקים בושה

למעלה