אז ככה -
אני אתחיל מהסוף להתחלה. אני כן גולש מהסלולרי. אומנם לא בכמות כמו שלכם כי יש לי מחשב 24 שעות, בעבודה ובבית, אבל גולש. בקשר לגלישה עצמה, אורנג' לא אחראית על תכנים שלקוח מוריד מגורמים חיצוניים, בטח שלא על אופן ביצוע ההורדה ומאיזה נקודת גישה וחיובים נגררים לכך. לקוח שגלש לאתר חיצוני, [לפני או אחרי השינוי..זה לא משנה] זה על אחריותו בלבד. ובקשר להתחייבות, החוק של משרד התקשורת לא חל על שינוי זה, משום שהחוק מדבר על תנאי תוכנית תעריפים בלבד, ללא שירותי רשת [להלן, חבילת גלישה] , כי חבילת גלישה זה שירות רשת הניתן כערך מוסף ללקוח בהתחייבות במידה והוא מעוניין בקניית מכשיר מסופסד, ולא כלול כלל בקטע של תוכנית תעריפים, אני בטוח שיש עוד סיבות לכך שאני לא יודע. מה גם שאל לכם לשכוח שכל תהליך כזה או אחר שחברת תקשורת מסוימת מבצעת [לאו דווקא סלולר] מחייב אישור של משרד התקשורת, כך שאם משרד התקשורת אישר מהלך זה, אז זה חוקי. וכמובן, אורנג' הוסיפה באופן אוטומטי 30 MB אינטרנט לחבילות הבייסיק. לקוח ש30 MB לא מספק אותו, יכול לרכוש חבילה עם נפח גדול יותר. אני מודה שבמבט ראשוני זה נראה מהלך מבאס ומעצבן, אך אל לך לשכוח שאתה, בניגוד למליוני גולשים סלולריים שנכנסים לפעמים לאתרים חיצוניים כשיש להם חבילת בייסיק רגילה לא מודעים שהם באתר חיצוני והם מחוייבים סתם, - היום זה כבר לא יקרה, הם מיודעים באיזה נקודת גישה הם נמצאים, כך שעצם היידוע העצמי איפה אתה נמצא יגרום לכך שתצא או כל שינוי כזה או אחר, העיקר שלא תחוייב. בוא נגיד ככה, על מנת לקבל תשובה יותר מוסמכת עם כל הסעיפים והבולשיט של אישורים וכ'ו וכ'ו של משרד התקשורת, אפשר לפנות לאורנג' דרך האתר ב"כתוב לנו" - הם יחזירו לך תשובה תוך שבוע עם כל הפרטים הרלוונטיים. זהו בשורה תחתונה.