מה קורה אנשים???

מה קורה אנשים???

אז אחרי תקופה מאוד לא משהו... אני חוזר לאט לאט... מחודש ומשודרג כמו סלולרי שעבר חידוש במעבדת אורנג', רק שאני לא אתקלקל שוב אחרי יומיים..
חחח סתם סתם
אז מה חדש אנשים??? הכל טוב?

אלן חבר...

אולי אתה תוכל להסביר לנו מה בדיוק השתנה באורנג` לגבי הגלישה..

לגבי החבילות? או מה?

אני כן יכול לומר שלגבי חבילת גלישה בסיסית בייסיק שהייתה מקנה רק 150 MB לגלישה, עכשיו יש גם 30 MB של גלישה INTERNET כמובן, אין שינוי במחיר, זה 23.90 ו 12.90 בתוכנית חיילים.

השאלה המרכזית היא

מה נכלל בחבילת הגלישה ומה לא. כלומר, למי שיש חבילה רגילה בתוספת מייפלייליסט שזה סה``כ 3 ג`יגה, האם הוא יוכל לגלוש לכל האתרים עד הנפח הזה או שמה שלא בפורטל אורנג` יחשב לו כגלישת internet המוגבלת ל30MB ?

כמובן...

ה WAP נשאר כ WAP, כולל קרדיטים שניתנים למשל במיי פלייליסט. ומה שאינטרנט חיצוני זה נשאר עם ה 30 MB

התחמקת יפה מהסוגיה הבוערת/tapuzforum/images/emo70.gif

אל תתבייש לומר ``לא יודע``. זה עדיף מכתיבת תגובות שעלולות להטעות חלק מהגולשים ולעלות להם בהון/tapuzforum/images/emo130.gif/tapuzforum/images/emo130.gif/tapuzforum/images/emo130.gif רב/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif

תסלח לעצמך שאתה לא מבין מה אתה קורא

ואני אסביר יש לך חבילה בסיסית עליה אתה משלם 23.90 שח המקנה לך 150 MB לגלישה ב WAP 30 MB לגלישה באינטרנט הסימון שיאפשר לך להבדיל בין אתר עם נקודת גישה אינטרנט ל WAP, זה שאתרים של אינטרנט מסומנים באפור עם כוכבית. במידה וחרגת מהנפח גלישה שלך, בין אם זה WAP או אינטרנט, תחוייב על 5 אג' ל 10 KB או בפשטות, חצי שקל על MB 1 !! זה הכל.. בא לך להתווכח איתי כאחד שעובד במוקד האינטרנט של אורנג'? מעניין לי את ריסי עיניי
ביקשת תשובה.. קיבלת..

אחי, בא אני יסביר לך תבעיה

אבל תנסה להיות עניני...למשל אם נכנסים לוואפו שזה קשור לפורטל כמובן זה לא נחשב לגלישה חיצונית אבל אם אתה לוחץ שם בשביל להוריד שיר או משהו אחר זה כבר נחשב גלישה חיצונית כי השירים הם על השרת 1800 מה שגורם שאי אפשר לדעת על מה אפשר ללחוץ ומה זה יוביל לאתר חיצוני, זה בעיה אחת. בעיה שניה שהרי יצא לפני כמה זמן הוראה של משרד התקשורת שאסור לעלות מחירים או לשנות דברים בתקופת ההתחייבות מה שאומר שאם אני נמצא בהתחייבות לאינטרנט אורנג` לא יכולה לשנות דברים לרעתי, וזה לרעתי כי כל אתרי ההורדות חינם עד היום לא היו מחויבים על גלישה אליהם ומהיום זה נחשב אתרים חיצוניים ויש רק 30 מ``ב להורדות...יש מבין? נ.ב. ניכר מהתגובה שלך שאתה לא גולש מסלולרי ...אם היית גולש היית מבין! אני צודק?

אז ככה -

אני אתחיל מהסוף להתחלה. אני כן גולש מהסלולרי. אומנם לא בכמות כמו שלכם כי יש לי מחשב 24 שעות, בעבודה ובבית, אבל גולש. בקשר לגלישה עצמה, אורנג' לא אחראית על תכנים שלקוח מוריד מגורמים חיצוניים, בטח שלא על אופן ביצוע ההורדה ומאיזה נקודת גישה וחיובים נגררים לכך. לקוח שגלש לאתר חיצוני, [לפני או אחרי השינוי..זה לא משנה] זה על אחריותו בלבד. ובקשר להתחייבות, החוק של משרד התקשורת לא חל על שינוי זה, משום שהחוק מדבר על תנאי תוכנית תעריפים בלבד, ללא שירותי רשת [להלן, חבילת גלישה] , כי חבילת גלישה זה שירות רשת הניתן כערך מוסף ללקוח בהתחייבות במידה והוא מעוניין בקניית מכשיר מסופסד, ולא כלול כלל בקטע של תוכנית תעריפים, אני בטוח שיש עוד סיבות לכך שאני לא יודע. מה גם שאל לכם לשכוח שכל תהליך כזה או אחר שחברת תקשורת מסוימת מבצעת [לאו דווקא סלולר] מחייב אישור של משרד התקשורת, כך שאם משרד התקשורת אישר מהלך זה, אז זה חוקי. וכמובן, אורנג' הוסיפה באופן אוטומטי 30 MB אינטרנט לחבילות הבייסיק. לקוח ש30 MB לא מספק אותו, יכול לרכוש חבילה עם נפח גדול יותר. אני מודה שבמבט ראשוני זה נראה מהלך מבאס ומעצבן, אך אל לך לשכוח שאתה, בניגוד למליוני גולשים סלולריים שנכנסים לפעמים לאתרים חיצוניים כשיש להם חבילת בייסיק רגילה לא מודעים שהם באתר חיצוני והם מחוייבים סתם, - היום זה כבר לא יקרה, הם מיודעים באיזה נקודת גישה הם נמצאים, כך שעצם היידוע העצמי איפה אתה נמצא יגרום לכך שתצא או כל שינוי כזה או אחר, העיקר שלא תחוייב. בוא נגיד ככה, על מנת לקבל תשובה יותר מוסמכת עם כל הסעיפים והבולשיט של אישורים וכ'ו וכ'ו של משרד התקשורת, אפשר לפנות לאורנג' דרך האתר ב"כתוב לנו" - הם יחזירו לך תשובה תוך שבוע עם כל הפרטים הרלוונטיים. זהו בשורה תחתונה.

למעלה