מה קורה, אנשים???

מה קורה, אנשים???

הפורום יבש היום... המחשב עשה לי קצת בעיות, אז נאלצתי לשנות את שם המשתמש שלי ל: י ע ר ו ל ה (כפי שכבר שמתם לב). נ.ב סליחה גל שגנבתי לך את החתימה, אבל השתדלתי להכניס בה קצת שינויים...

yaaraz

New member
את רומניה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גונבת לי תשם
ולגל את החתימה
אני חושבת שהוכרזה פה מלחמה
אז אם תקומי בבוקר ותמציאי
ים אז אל תבהלי זה מהצפויים

עטלף77

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo123.gif |זנבג|../images/Emo59.gif../images/Emo77.gif

אתי, רוצה לבוא שוב לעזור לנו?

עטלף77

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזו חוצפה
מישהו אישר לך? מישהו נתן לך אישור? איך את מעיזה? את סידרתית הא? גם ניקים וגם חתימות... OK, יש לנו דרכים לטפל באנשים כמוך..............

yaaraz

New member
ומה עם אפרת../images/Emo35.gif

בלעדיה זה לא שווה במיוחד עכשיו כשיש קלאצ חדש
בתאבון

עטלף77

New member
את אפרת שווה לקחת רק אם חוטפים אותה

ועכשיו כשיש קלאץ´ חדש אפשר לעשות עוד כל מיני דברים. אבל קודם ספרות, כדי לסתום לאפרים את הפה.

yaaraz

New member
אבל............../images/Emo93.gif

אנחנו לא חוטפים אנחנו רק שמים
ות כי אנחנו המקורים
אפשר לפני אפרים שהיה אמור לאכול חציל רומני ולהיות
ללכת לראות במפים

טוב, רק שתבינו...

שמי הוא יערה, נקראתי בפורום קודם "יערולי" והמחשב שלי עשה לי בעיות היום, ומחק אותי, אבל השם שלי תפוס כבר (מי שמדבר על גנבי שמות). זה לא שהייתה לי ברירה, כל שאר השמות הנורמליים במגזרת "יערה" הוא תפוסים, ולא ביצעתי את הפשע הנורא הזה מתוך כוונה זדונית לפגוע במישהו, ועוד במש"צ!!!
בנוגע לסעיף ההאשמה השני, אני בכוונה הכנסתי שינויים בחתימה, אבל אם זה מפריע לך, הו, מנהל הפורום הנכבד, אני מציעה מנחת שלום- אני אשנה את החתימ, על מנת לשמור על יחסי שלום, ושלא תפרוץ, חלילה, מלחמה משום שמש"צים צריכים לדבוק אחד בשני
, אחרת איך נשתלט על העולם? (ע"ע הודעה שכתבת).
ו

yaaraz

New member
אבל אני לא משצית../images/Emo9.gif

ולכן אני יכולה לפרוץ במלחמה איזה כיף לי

עטלף77

New member
אני לא מכיר שום עולם ולא רוצה....

להשתלט על שום דבר ואני לא יודע על מה את מדברת ואני מכחיש כל קשר לשטויות חסרות השחר שאת מדברת. מעכשיו, דברי עם העו"ד שלי.

בסדר, איך שאתם רוצים...../images/Emo10.gif

ממש חבל, דווקא אחלה של פורום, ניסיתי לבקש סליחה בדרכי שלום, אבל כנראה שחטאי גדול מנשוא, ואני נאלצת לעזוב את טריטורית הפורום ולצאת לגלות... אולי אחזור אחרי קורס סיו"ן

עטלף77

New member
אתי, אני נעלבתי.

בשמונה לא רצית לדבר איתי אבל ב 2 את כותבת בפורום
שיהיה לך בהצלחה היום

ועכשיו,

ועכשיו תשכח מזה שאני אדבר איתך! האיי סי קיו שלי לא מזהה אותי! ^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^ שיהיה לי בהצלחה בבגרות...

עטלף77

New member
רגע רגע רגע...../images/Emo132.gif

זאת הדרך היחידה שאנחנו יכולים לדבר

למעלה