מה קורה אנשים?

מה קורה אנשים?

היום לצערי מתי את חוזרת לא נכנס למצעד בגלגלצ. זה אומר שהשבוע אנחנו חייבים לתת את המקסימום בהצבעות. ושהשיר יגיע למקום הראוי לו. אני חושש שאם חס וחליליה בשבוע הבא לא נזיז את העניינים כמו שצריך, השיר ייצא מרשימת הדירוג, ולא יהיה אפשר לדרג אותו עוד. אז יאלה אנשים, להתחיל להפציץ בהצבעות!! אני מתחיל עכשיו! glgltz.co.il

אני ממש לא מאמין שאנחנו לא במקומות הראשונים,

עם רוב השירים הגרועים שיש שם\= אני בקושי מוצא למה להצביע בנוסף..

זה כי אולי השיר לא מי יודע מה מצליח?? ../images/Emo12.gif

אני אוהב את השיר הזה מאוד, אך אני גם חושב שהוא לא ה-כ-י מוצלח. אנשים לא מסתכלים רק על השם של האומן, או על הלחן, אלא על ליריקה, ופה הם נפלו, יש בשיר הזה מילים שאפשר לעשות להם השוואה למוזיקה מזרחית בשקל עם המילים הנ"ל. כניראה שלא אהבו אותו, והגיע הזמן לסינגל שני, שינסו את מזלם.

הממ אני דווקא חושב שזה שיר מאוד יפה.

וכשהם הוציאו את צל המוות ולא אהבתי, אמרתי את זה. וכשהם עושים דברים שאני לא אוהב אני אומר, אבל אני חושב פה שיש כאן שיר עם לחן מאוד עוצמתי, ומילים יפות מאוד, מה אם כל דבר אמור להיות כלכך עמוק ומסובך? אני דווקא חושב שבפשטות הזו מעבירים הרבה יותר. ובכל זאת, נגיד ואני מה שאתה אומר נכון, תעשה טובה ותציץ ברשימה שם. אני חושב שתסכים שאפשר לשבץ את סינרגיה לפחות בעשירייה הראשונה ביחס לשירים שיש שם...

אני אחזק מה שאמרתי:

כי לא העברתי בדיוק מה שרציתי להגיד: המילים האלו על פניו, כשעוברים עליהם סתם ככה, כן הן דיי פשוטות.. אבל לכל מילה פשוטה יש שם הרבה משמעות. אפשר לפרש בהרבה אופציות. ואני חושב שזה מה שדווקא מקל על החיבור . כי לא לגמרי מובן מה מדברים פה, והפירוש האישי נותן צד שמקל על התחברות והזדהות עם השיר. עוד דבר, אני לא חושב שבשירי רוק צריכות להיות מילות שירה. ועוד דבר, כל השירה והשפה הגבוהה בשירים לדעתי האישית זה כבר דיי נדוש, צפוי ואפילו קצת מאוס... לא הייתי רוצה לשמוע כאלו דברים אצל סינרגיה.

...

תעשה טובה ותציץ ברשימה שם. אני חושב שתסכים שאפשר לשבץ את סינרגיה לפחות בעשירייה הראשונה ביחס לשירים שיש שם... בזה אני מסכים איתך
ובקשר לשאר הדברים שאמרת, אני חושב כמוך, השיר יפה וכבר ציינתי שאני אישית אוהב אותו ושומע ואף מזמזם אותו, אבל עדיין.. משהו בשיר הזה לא סינרגיה האמיתית... אני מקווה שהסינגל השני יהיה הרבה יותר טוב.. ובכלל האלבום כולו שאני די חיכיתי לו ממזמן. שיהיה בהצלחה תכלס..

גם אני מקווה שיהיו שירים טובים יותר חח

תמיד באלבום יש שירים הרבה יותר מוצלחים ממה שבוחרים להוציא לרדיו...

זה בטוח, זה קורה אצל כל אומן...

לאו דווקא הם... מוציאים לרדיו שירים שיכולים להיות קליטים כסניגל וכל החרטבונה ההם וכ'ו וכ'ו.. יאללה שייצא כבר

למעלה