מה קורה אנשים?!?!

מה קורה אנשים?!?!

שנים שלא ביקרתי כאן.... בקרוב יעלה המחזמר מייק אה? איזה סבבה תגידי סיגל כמה עולה כרטיס?

תמונה יפה שלך דניאל

מחר אשאל לגבי עלות הכרטיס. זה צריך לעלות בסביבות 200 שקל. באמת הרבה זמן לא היית פה. אם אפשר לדעת במה היית עסוק כל כך ? כי אני חשבתי שלא נשמע יותר ממך.

מוסיקה ועבודה כדי להרוויח כסף למוסיקה :)

אני עובד ולומד מוסיקה זה כל העיסוקים שלי כיום,כמובן שיכולתי לפנות זמן כדי לשלוח הודעה אבל פשוט הייתי כל כך מרוכז במוסיקה שלא חשבתי על כלום אחר,סדר היום שלי הוא עבודה מוסיקה P: אבל עכשיו שחזרתי אני לא חושב שאני ייעלם שוב :) אה ותודה והנה עוד אחת :)

אני רואה שהסתפרת, גם ככה אתה חתיך

אתה מצליח כבר לשיר את מייק ברנט ? עדיין לומד עם אותה מורה שהבטיחה ללמד אותך איך לשיר כמו מייק ? במה אתה עובד ? אתה שר שירים באיזשהו מועדון ? אתה רוצה לבוא לראות את ההצגה בבית ליסין ב סוף ינואר ?

הואה כמה שאלות חיחי

לא לא הסתפרתי זה תמונה ממזמן,לצערי הרבה אני עדיין לא יכול לשיר כמו מייק ולא אני כבר לא לומד אם אותו מורה אני לומד עצמאי עכשיו מספרים על פיתוח קול ואנטומיה והם ממש טובים,למדתי המון על איך הקול עובד :). לא אני לא שר במועדונים,אני עדיין לומד וכן ברור שאני הולך למחזמר על מייק איזו שאלה חח! מעניין אותי איך ישיר הזמר שייגלם אותו את לס מואה טמה P:

ככלל, כל אחד מגיע רבע שעה לפני תחילת ההצגה

לפי דעתי, סיגל לא תעשה מפגש שעה שעתיים לפני ההצגה. היה טוב אם סיגל סוף סוף היתה עושה מפגש בבית קפה תל אביבי בחודש הקרוב, וזאת כדי שאני יכיר אותך דניאל וגם את אורי ( שאתם חדשים ). סתם מפגש קטן ואינטימי, ביחד עם שירן ודליה וכל מי שעוד רוצה לבוא. לא צריך להתאמץ להזמין שום אורח. אז מה את אומרת סיגל ? דניאל, אתה לא חייב לרוץ לרכוש כרטיס עכשיו. אפשר לחכות עד תחילת ינואר, כי החזרות רק החלו ואני מאמינה שיהיו עדיין מקומות פנויים בינואר.

M i k e s F a n

New member
מאיה אולי את תארגני משהו?

מה את אומרת? תעשי גם את קצת משהו לפעמים מה יש..

למעלה