מה קורה אנשושים?!

מה קורה אנשושים?!

יאללה איך הפורום נהיה מת סהכ בגריות חברים יקרים ספר שאלות לי אליכם... איך החיים? איך הלחץ? כמה בגריות אתם עושים השנה? עשיתם כבר תמתכונת הראשונה? וברצוני לאחל לכולם בהצלחה! ועוד דבר חשוב בגריות אפשר להשלים ילדות לא שבוע טוב אוהבתותכם

החיים סבבה!!

אין השנה בכלל לחץ.......רק 3 יחידות לעשות..זה ממש קצת!! המתכונת הראשונה הייתה היום..הלך די טוב..ניראה לי.. בבהצלחה גם לך!! איך החיים שלך??

וואלה ברוך ה דבש

למרות הלחץ השמש זורחת הציפורים מציצות חח אני נשמעת כאילו אני מאוהבת חחח מה שאני לא... אמממ בעזרת ה נעשה ונצליח ויהיה טוב אז החיים סבבה מחכה כבר לחופש אני מתה כבר להדריך בגוערה

אלוהים ישמור../images/Emo122.gif

אני עושה 7 בגרויות השנהה... אבל רק 4 מתכונות (לפחות זההה) חינוך תעבורתי- בלי מתכונת... מטמתיקה אנגלית ערבית י'א ערבית של כיתה י'- בלי מתכונת.. שמים לי את של שנה שעברה תאטרון- בלי מתכונת היסטוריה זהו אני חושבת... ואני מתחילה את המתכונת הראשונה שלי ב- 10.5 יום שני הבא... באנגלית...

ובהצלחה לכולם../images/Emo24.gif

ובבגרויות שלי ניראה לי פספסתי משהו... אני עושה עוד אחת אני חושבת...

שיהיה לכן בהצלחה!!

לי השנה אין בגרויות כי אני עדיין בחטיבה אני בכיתה ט'!!! אבל בכייף שיהיה לכן ואני מקווה שתעברו!!!!

אמממ בדוגרי

הכל דבש...יש פיצוץ של מתכונות ובגרויות אבל ביננו לא צריך להכנס לפאניקה בגלל זה אז יום לפני לומדים כל היום(גם ככה הבצפר נותן לך חופש) זהו אז אני מאוד נהנה עכשיו ובמיוחד אחרי ה29 לחודש שאני לא יראה יותר מתמטיקה בעזרת השם אני יהיה הכי מאושר מת עליכם ובהצלחה לכולם

Lablabla

New member
כמה נשאר?

אממ... טוב, מתמטיקה ואנגלית (2 טפסים שונים בכל אחד) כמובן, ואז מעבדה (2 מקצועות שונים) ואז פיזיקה (שזה קורה ב28.6) ומאותו רגע אני איש חופשיייייייייייייייייייייייייייי יאאא זה נהדר :)

Lablabla

New member
פעור? חחחחח

מש"צ מושלם שעומד לסיים את הקריירה זה נקרא פעור? חחחחח בקטנה.. שנה שעברה היה לי 9 כי הבצפר שלנו מטומטם.. (נכון אילי?) אבל בקטנה.. D: בהצלחה שיהיה לך! היית בהשרדות השנה? כרמל

כ ר מ ל

יחמוד.... מה שלומך? סיון משה הדתיה זוכר? ראית אותך בכנס היתי בקורס איתך בצוות 2... חחח איזה צחוקים איתך

Lablabla

New member
יאאאאא

חחחחחחחחח לא ידעתי שזאת אתתתת חחחחחח מה גם שאתמול הייתי מסטול לגמרי אבל בקטנה.. ככה זה כשמסיימים ללמוד (אההם אההם :) מה המצב איתך??

וואלה איתי הכל ברוך ה דבש

אחי טס מחר לארהב לתקופה לא מוגדרת זה מדכא אותי חופשי מה איתך הכל טוב? אני התחלתי תבגריות חומר משעמם פצצות ולאמסיימתי עדין ללמוד כי לא סיימו איתנו תחומר אח איזה בצפר מעפן חחח

Lablabla

New member
וואי, הלוואי עלי

אם אח שלי היה טס לתקופה לא מוגדרת, זה היה נהדר! אנחנו תאומים ולא מסתדרים הכי בעולם! בגרויות? אמנם סיימנו ללמוד ואני לא אמור להיות יותר בבצפר, אבל לפחות השבוע אני לפחות 4 פעמים (מתוך 5) בבצפר, כי יש חזרות למסיבת סיום (15.5, כולכם מוזמנים) ויש לי פרוייקט לעשות (7 שעות עבדתי עליו היום וזה עדיין רחוק מלהיות גמור) חוץ מזה יש לי מתכונת באנגלית מחר, אבל בקטנה, ונשאר מתמטיקה ותנך ופיזיקה D: אין דבר... 28.6, בגרות אחרונה ואני אהיה חופשייייי חחחח

למעלה