מה קורה? אני חדשה... היי אני חדשה פה =] מה קורה?
נ נמש164 New member 3/8/08 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מוזמנת להציג את עצמך ולספר עליך (רוני אהובתי, אולי אני מכירה אותך, האחרים לא )
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מוזמנת להציג את עצמך ולספר עליך (רוני אהובתי, אולי אני מכירה אותך, האחרים לא )
R Ronyyyyyy New member 3/8/08 #3 חחחחח... אני חולה עליך נמש!! מה לספר על עצמי? אני אוהבת רולר... כלבים... חתולים... ספורט... חחחח.. אין לי מה לספר =]
חחחחח... אני חולה עליך נמש!! מה לספר על עצמי? אני אוהבת רולר... כלבים... חתולים... ספורט... חחחח.. אין לי מה לספר =]
ה הניק הזה תפוס New member 3/8/08 #4 בטח שיש לך מה לספר../images/Emo3.gif איך קוראים לך לדוגמה (זה שהכינוי שלך די מסגיר אותך לא משנה כלום! ), מאיפה את (אם בא לך)... וכו' וכו'
בטח שיש לך מה לספר../images/Emo3.gif איך קוראים לך לדוגמה (זה שהכינוי שלך די מסגיר אותך לא משנה כלום! ), מאיפה את (אם בא לך)... וכו' וכו'
R Ronyyyyyy New member 4/8/08 #9 חחחחחחח.. תודה כולם =] טוב הינה אני רוני מגן יבנה (נקודה קזת במפה ליד אשדוד) עולה לכיתה יא מרחיבה מחשבים ופיסיקה.... (כן אני יודעת שאני הולכת למות שנה הבאה =] ) אבל מה איתכם? ספרו לי גם אני רוצה לדעת!!
חחחחחחח.. תודה כולם =] טוב הינה אני רוני מגן יבנה (נקודה קזת במפה ליד אשדוד) עולה לכיתה יא מרחיבה מחשבים ופיסיקה.... (כן אני יודעת שאני הולכת למות שנה הבאה =] ) אבל מה איתכם? ספרו לי גם אני רוצה לדעת!!
ה הניק הזה תפוס New member 4/8/08 #10 למה למות?../images/Emo3.gif טוב, פיזיקה זה אכזרי אני לא באמת נמצאת בשום מגמה, אני ביצ"מ (צירוף מקצועות) שזה המסלול ה"רגיל" בעצם... מרחיבה מחשבים וביולוגיה
למה למות?../images/Emo3.gif טוב, פיזיקה זה אכזרי אני לא באמת נמצאת בשום מגמה, אני ביצ"מ (צירוף מקצועות) שזה המסלול ה"רגיל" בעצם... מרחיבה מחשבים וביולוגיה
ה הניק הזה תפוס New member 3/8/08 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רעות ו... אמממ... אין לי יותר מדי מה להגיד ברוכה הבאה!