מה קורה אם המפגש?
N NicksMyFirstLove New member 22/3/06 #4 רחובותית שלי ../images/Emo70.gif מצטערת שלא אמרתי לך אבל , ברוכה הבאה מתוקה שלי ... התגעגעתי אלייך מה חדש ואיך היה בפולין ... בכל אופן , בקשר למפגש פורום . התאריך שהציאו הוא 20.4 , ונראה לי שהתאריך הזה יוצא בפסח אני בכל אופן באה ומה אם השאר
רחובותית שלי ../images/Emo70.gif מצטערת שלא אמרתי לך אבל , ברוכה הבאה מתוקה שלי ... התגעגעתי אלייך מה חדש ואיך היה בפולין ... בכל אופן , בקשר למפגש פורום . התאריך שהציאו הוא 20.4 , ונראה לי שהתאריך הזה יוצא בפסח אני בכל אופן באה ומה אם השאר
E Eti No Name New member 22/3/06 #5 מאורה!!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif היה פנאן! אמממ, המפגש ברחובות או בת"א?
N NicksMyFirstLove New member 23/3/06 #6 לפי מה שאני רואה אז המפגש יהיה בת"א אבל אני רוצה לראות אותך לפני אז מה את חושבת על יום שישי בקניון ? אני מילא באזור
לפי מה שאני רואה אז המפגש יהיה בת"א אבל אני רוצה לראות אותך לפני אז מה את חושבת על יום שישי בקניון ? אני מילא באזור
E Eti No Name New member 23/3/06 #7 יש לי מתכונת וכנראה ../images/Emo14.gif שאני אשאר 4 שעות בבצפר.. אז לא נראה לי טוב דברי איתי במסן.
D Drowning In Your Lov New member 25/3/06 #14 יופי ../images/Emo9.gif גמאני פעם הבאה שירדי ואביבא יבואו עליך גמאני!
R ringe lotte New member 24/3/06 #12 נכון צריך לקבוע תאריך!!! לי לא ממש משנה נכון לרגע זה אני יכולה בכל יום בפסח... לאמשנה איפה תקבעו!
L lidor love lee New member 25/3/06 #15 חחחחחחחחחחחחחחח פאנן? חברה שלי כל הזמן אומרת את זה זה קורעעעעעעע
O oceanblaze New member 24/3/06 #13 ממ, אני אפתח בקרוב שרשור בנושא. המפגש ככל הנראה יהיה בעזריאלי, בחופשת פסח. נחליט על פרטים מדוייקים בקרוב, טוב?
ממ, אני אפתח בקרוב שרשור בנושא. המפגש ככל הנראה יהיה בעזריאלי, בחופשת פסח. נחליט על פרטים מדוייקים בקרוב, טוב?
N NicksMyFirstLove New member 25/3/06 #17 ואני לא יכולה ב-5.4 כי יש לי בדיקת מיפוי עצמות ומחדירים לי חומר רדיואקטיבי ... כדי לראות אם יש לי משהו בגב . ובקשר לתאריך כל תאריך חוץ ממה שכתבתי בנושא ההודעה
ואני לא יכולה ב-5.4 כי יש לי בדיקת מיפוי עצמות ומחדירים לי חומר רדיואקטיבי ... כדי לראות אם יש לי משהו בגב . ובקשר לתאריך כל תאריך חוץ ממה שכתבתי בנושא ההודעה