מה קורה איתכם

Neta558

New member
יש הפגנה מחר בת"א! ../images/Emo36.gif

ב16:30 ברחבת הסינמטק. לפי מה שהבנתי זו הפגנה נוספת בענין חוות מזור. למישהו יש פרטים נוספים?

dylan

New member
זה נדחה כנראה..

מתוך אתר האגודה נגד ניסויים בבע"ח.. תודה למפגינים! (כלל האוכלוסיה) עודכן בתאריך : 22/01/2003 למרות מזג האויר הסוער התקיימה היום ההפגנה בכיכר רבין עם כ – 50-60 משתתפים. בין המשתתפים נכח ח"כ יוסי שריד. כמו כן, נכחו בהפגנה אנשי תקשורת שונים על מנת לסקר אותה באמצעי המדיה. אנו מודים לכל המשתתפים שנכחו באירוע ומתכננים לערוך הפגנה נוספת בנושא בעוד מספר ימים. הודעה על תאריך ומקום מדוייקים תמסר בהמשך למכותבינו. אני מניח שהקטע שעודכן היום הוא זה שמתחיל "אנו מודים לכל".. (החלק הראשון של ההודעה נכתב ביום שני כנראה
)

adipo

New member
../images/Emo105.gifפגישה אקטיבית!../images/Emo105.gif

יה יה יה- סוף סוף מתקיים מפגש נוסף של "אוכל במקום פצצות" (והפעם זה סופי...אני מקווה!). אז כולכם מוזמנים מחר,יום חמישי, בשעה 13:00 ל"סלון מזל". בואו נהפוך את זה למפגש אקטיבי- גם נפגוש אחד את השני, שוב או לראשונה, וגם נפעל למען הפצת תורתינו ברחבי העולם (נתחיל בתל אביב
) מה יכול להיות יותר טוב ממפגש שגם מועיל לחברה???
אז בואו להפגש, להתרגש ולעשות על האש (לא באמת, רק שלא היה לי חרוז אחר שמתקשר בהכנת אוכל...) איטס א דייט! יום טוב וחג שמייח עדי

Neta558

New member
אני באה! ../images/Emo45.gif מי עוד?

נו, באמת בואו נעשה מזה מיני-מפגש אקטיבי כיפי שכזה! כל מי שמגיע מוזמן לבוא אח"כ לגלידריה סיצליאנית, אני מבטיחה לכם את חווית הגלידה הטבעונית הכי מדהימה בעולם!!!
נו, אז קבענו לפעילות וגלידה?
נטע (שהלכה היום את מודיעין מיליון, והיה כיף)

dylan

New member
יש הפגנה עכשיו!!

הפגנת נוכחות בצ´אט.. בואו בהמוניכם! או שסתם תבואו אפילו אם אתם זה רק את/ה.. בבקשה בבבוווואאאאאווווווווו.. וג´ון.. איי הולד יו ריספנסיבול לשערוריית הצ´אט.. סתם שתדעי

למעלה