מה קורה איתכם?

מה קורה איתכם?

אצלי הכל בסדר- עובדים קשה קשה (מסתלבט כל היום) בקייטנות יוצא איתם לטיולים נהנה מכל רגע אבל לפעמים חוזר עם כאב ראש לא נורמאלי- הייתי בטיול לבית שמש עם כיתות -ג- עד -ה- בית ספר של דתיים (בלי לפגוע באף אחד פה) היו שם ילדים חנ"שים יש להם עודף אנרגיה שזה פשוט לא יאומן היה שם ילד ג'נגי בשם רועי אני קורא לו יורי צווח שם צווחותשחבל על הזמן כיאילו דפחו לו חוטר של קרבין לתחת וסובבו אותו שמתי לי לשמוע MP 4 שזה ממש ממש לא עזר היה לנו טיולי ג'יפים כמו שאתם יודעים לזוועטוטים (זעטוטים) תמיד יש דרישות "ילדי סוכר" . מלאי הפלסטרים פשוט נגמר לי עד שאירגנתי לי חבליה נגמר לי הכל פשוט היו לי פציעותץ אז התחלתי לעבוד עם תרסיסי פלסטרשזה שורף אבל מה שורף חבל על הזמן שמתי לילד אחד צווח משום מה אחר"כ לא באו אלי ילדים לבקש פלסטרים. פשוט קטעים איתם חבל על הזמן אתם מתים מצחוק. תלוי על איזה חבר'ה אתם נופלים יש כאלו אחלה ויש כאלו קרציות שלא ברא השטן. הייתי בטיול בשטן של יומיים שלושה אני שומע צווחת אימיים "חווובש" תגיע דחוף- קם חצי מעורפל עושה לי אחד הילדים "יש לך פלסטר" אמרתי בליבי "יחיתיחת בן זונה בשביל זה אתה מעיר אותי"????? כל מני דברים או שאני שומע שיחה של מדריכות פעם ראשונה שהיא שמה את הטמפון זה היה מקדימה לא מאחורה והיא לא קלטה שאני מאסף מאחורה היא קלטה את זה החוירה הילדה ואני מסתובב מנסה לא להיקרע לה מצחוק מול הפנים.אני כבר מת שיתחילו עונות הטיולים שיגמר כבר החופש הגדול הזה. מחרתיים ביום חמישי יש לי טיול סתלבט לאילת שלושה ימים אתם לא יודעים עד מכה הייתי זקוק לזה להתאוורר. מי שלא ידע אבא שלי חטף התקף לב קל כנראה מרוב לחץ לקראת הטיסה שלו לח"ל לאחותי וכל הדברים האוחרונים התיכנונים למיניהם הוא עבר צינתור וכל התוצאות היו טובות כל העורקים היו פתוחים שזה מסתמן שהכל מצוין איתו. הקיצר אני הולך לישון- יש לי עוד על הבוקר להכיתן ת'תיק לאילת אז זהו הראתי נוכחות שאני בחיים ואני יכול ללכת לדרכי אז שיהיה לגולנו סופ"ש נעים ושקט ושמרו על עצמכם ממני גבאי רועי

שלום30

New member
רפואה שלמה לאביך בריאות עד 120

תמשיך לאבטח ולשמור על הילדים (וגם להנות על הדרך...)

אהלן רועי מה קורה ../images/Emo68.gif

שמחה שאתה מכייף חובש פצועים ומסתלבט על אנשים ושאבא שלך יבריא מהר ויהיה חזק כמו שור

אהלן רועי מה קורה ../images/Emo68.gif

שמחה שאתה מכייף חובש פצועים ומסתלבט על אנשים
ושאבא שלך יבריא מהר ויהיה חזק כמו שור

רק עכשיו חזרתי מאילת- זה היה טיול סתלבט

לא עשינו כלום בכלל כל היום בטן גב

למעלה