מה קורה איתכם? נמאס מהישרדות?

sgalim

New member
מה קורה איתכם? נמאס מהישרדות?

היה את אחד הפרקים המותחים ביותר בהיסטוריה של התכנית ואף אחד בפורום לא כתב על זה מילה!!! זה שזאת עונה 12 לא עושה את התכנית משעממת יותר, להפך, הקטע עם אי הגלות והפסלון רק מוסיף מתח ותככים. אז אני יתחיל: היה ממש מותח ונתנו לנו להבין שהמהפך של השלישיה יצליח אבל כנראה שהאנשים מקזאיה חכמים ולמדו לקח מעונות קודמות. הם נשארו מאוחדים למרות שהם שונאים אחד את השני. לא הבנתי את דניאל וברוס, למה הם לא עברו ללה מינה? זה ברור שהם הבאים שיעופו אם לא יקרה משהו מפתיע (אמרו בפרומו שיהיה משהו מפתיע....) ולמה טרי לא נתן לאוסטין את הפסלון אחרי שבחרו בו? הוא לא הבטיח לו את זה?

vand

New member
גם אני לא מבין...

ברוס עוד בסדר אבל דניאל... מה היא מפגרת??? הייתה לה אפשרות להיות בחמישייה של טרי בנוסף שהיא תקבל את הפסלון שזה היה מבטיח לה להיות בפיינל פור... לגבי נתינת הפסלון לאוסטין למה שטרי יביא לו אותו? נניח אוסטין לא היה מודח אז היו מדיחים אותו בפעם הבאה וההבדל היחיד הוא שטרי היה מאבד את הפסלון. ככה טרי מקווה שהוא יזכה במספיק חסינויות, בתוספת עם הפסלון, ויגיע ככה לפיינל פור.

Ulong

New member
אתה זה שלא בסדר לא דניאל

למה לא לעבור מברית בטוחה של 6 לברית שבה היא לא תהיה בטוחה מכיוון שזאת ברית של חברי לה-מינה. למה לה לעשות זאת בדיוק?!?! טרי הוא האדיוט שמנסה אנשים לעבור ממצב בטוח למצב לא בטוח.

vand

New member
אולי כי הברית השנייה

מבטיחה לה את הפיינל 4 בלי שום סיכונים...

קובי221

New member
אל תהיה סתום(סורי).

אם היא תעבור לצד שלו היא עדיין תתקע באותו מצב שהיא הייתה בשבט הקודם... שזה לא שווה לה... מה שגם בטוח יש לה קשר טוב עם הבנות... והם גם רוצים להעיף את שיין... לדעתי דניאל חכמה.

vand

New member
אבל זה היה מבטיח לה את הפיינל 4...

אני מתערב איתכם שעכשיו לפיינל פור היא כבר לא תגיע אלא אם כן הפסלון של טרי יעיף את אחד הבנים ואז אולי תהיה ברית של בנות בין סירי, קורטני ודניאל אבל אני בספק. יותר נראה לי הגיוני שאחרי שיישאר רק טרי הבנים יפחדו להדיח אותו בגלל הפסלון ויצטרפו אליו אז אני מהמר שהפיינל 4 יהיו טרי, שיין, אראס וברוס.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif לפיינל 4

אז יש לי חדשות בשבילך - דניאל בפיינל 4 בלי שום עזרה מטרי.

Im All That

New member
../images/Emo58.gifהפיינל פור

שמתם לב שיש אחד מכל ארבעת הקבוצות שהיו בהתחלה דניאל - נשים צעירות אראס - גברים צעירים סירי - נשים מבוגרות טרי - גברים מבוגרים

sgalim

New member
גם לדעתי תהיה ברית של הבנות ביחד עם

סאלי. אם שמתם לב ראו שקורטני (המעצבנת) נורא נלחצה שאראס רצה להעיף את סאלי, לדעתי היא בונה עליה לברית של בנות. מה גם שבסוף כולם הקשיבו לה וגם אראס בעצמו הצביע לאוסטין.

קובי221

New member
הוא הצביע כי לא היה לו ברירה.

ולדעתי, לא סתם היה את הפרק לקט שבו הראו את החיבור של הבנות. לדעתי יש פוטיאנציל גבוהה.

adi121

New member
מה פתאום נמאס..

אני לא מאמינה שפיספסתי את כל השידורים החוזרים היום הזדמנות אחרונה להשלים

למעלה