מה קורהה..?..

sdavid1

New member
מה קורהה..?..

אביחי למד במקיף שלייי שיוו איזה אושרר חעחע גיליתי את זה ממזמן כיי עזבו אין כוח לספר זה ארוךך אבל לא נוראא העיקרר שהוא למד שם וזהו!!! והוא גר ברמות וגמאני גרה ברמות בבאר שבע..! אבל הוא גר ברמות למעלה ואני ברמות למטה
בעסהה רצחח טוב אז ככה..אם אתןן יכולות להביא לי את כל הפרטים שיש לכן עלייוו כיי אני רוצה לברר עלייוו!!! תודהה

sdavid1

New member
נצל"ש

איזה עדה כל אחד מחברי הגיים בויז ????... אביחי? ערן? אושרי? אדם? והאחרון שכחתי את שמו חעחע???.

miri2102

New member
בנות..

שמתם לב..שבקדם אורווזיון..שבויז שרו..אז סגרו לערן את המיקרופון...ואז לא שמעו אותו..תשימו לב..תכנו לאתר הרשמי ותראו..שם..בקליפים..

OoנויoO

New member
נמממ...

זה היה בדיוק שהוא אמר "אותך אני אוהב" ושמעו רק ת'אוהב

litalg06

New member
לא סגרו לו ת'מיקרופון.. הוא היה חלש

למשל של אדם חזק מידי ושל ערניי אהובי היה חלש.. זה הסאונד המזוויע של ערוף 1...

או קי.. זה ממש אבל ממש לא בטוח

אז לא לקחת את זה כמובן מאיליו.. אני יתחיל מהקלים שאני זוכרת בעל פה: אדם- תימני אביחי- מרוקאי אושרי- חצי תימני וחצי צרפתי שרון- אוקי זה ארוך, חצי תימני, רבע אפרו הונגרי, רבע טריפולטאי ערן- באמת באמת ארוך, חכי שניה אני מוציאה דף שכתבתי עליו את העדה- 3/4 אירופאי רבע מצרי רבע יווני חצי מזרחי {לא בטוח} רבע צ'כי {זה בסדר גמאני לא מבינה מה זה צ'כי עדיין} אבל.. מה לעשות.. כאלה הם הבויז שלנו.. נ=ד=י=ר=י=ם תהני לך

sdavid1

New member
אין ממצבבב

כי פעם אחת אימא שלו עלתה על מונית וראתה ילד מהכיתה שלי (ואני והוא לומדים בעמל מקיף ז' ברמות)..אז היא גרה ברמות והיא שאלה אותו אם הוא מכיר את הגיים בויז אז הוא אמר לה כן והיא אמרה לו שהבן שלה הוא סולן הלהקה(אביחי לוי) אז היא אמרה שהוא גם למד במקיף ז''.. הקיצר גם לפני כמה ימים עליתי על אוטובוס ושמעתי מאיזה אחת שהיא קרובה שלו והיא עולה איתי כל בוקר על האוטובוס אז היא אמרה שהוא היה אצלה לפני כמה זמן שיוו איזה סבבה זהההההההה הוא היה קרוב לשכונה שלי
אז יש מצב ענק שהוא למד במקיף ז' ברמות!!!

PashaSh

New member
חחח

אה?! איזה מקיף הוא למד?! לא הגיוני שברמות.. וגמאני מב"ש..

זה לא הגיוני

איך אני לומדת במקיף ז' ואני גרה ברמות למעלה וזה לא נכון בכלל אביחי לא גר ברמות והוא לא למד במקיף ז'!!!

נמנמ כנסי שנייה...../images/Emo70.gif

אביחי מרמותת?!?!!?.. חא ניראה ליי אני יודעת שאחותו לומדת עכשיו במקיף ו' והיא בכיתה י'.. אעע גמני מבאר שבעעע..

למעלה