מה קורא עם הנועל

מה קורא עם הנועל

מה קורה בסוף? בהתחלה אמרו שעוזבים את הנועל, וחלון הזמנויות וזה יכול לקרות רק עכשיו, עכשיו אמרו לי שבסוף כנראה נשארים עם הנועל ושבכלל מי שמחליט את זה זה תנועת המושבים ולא בני המושבים ושהנועל רוצים שנישאר.. נראה לי שיש פה משהו מלוכלך ושבכלל מדברים פה רק על כסף ולא על שום דבר ערכי או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו או מכיר מישהו שיודע אז שיגיד מה קורה.

kashiu

New member
תשמעו חברים אתם מגעילים אותי.

אני באמת מלא בתחושת גועל נפש.. יש שיח בוגר והגיוני שאפשר לבחור בו ואני מאמין שצריך להיות, יש הרבה מה ללמוד אחד מהשני (בנפרד לדעתי). ויש טקטיקות זולות ונבובות שלקוחות מהעולם הקפיטליסטי הרקוב שאתם כל כך שונאים, אני מצפה ממי שמתיימר להיות ערכי ומוביל בחינוך בארץ שלא יפנה בכיוון הרקוב. ואת זה אני מפנה לכל הגדולים שמשחקים על הגב שלי, אתם מוציאים לי את החשק כבוגר תנועת בני המושבים לנהל איתכם כל סוג של שיח. ויודעים מה? אם אני טועה וההודעה הזאת היא משהו אחר לגמרי אני מוכן להתנצל. פשוט נמאס לי מהגועל נפש שמלווה את המהלך הזה (ששני הצדדים לוקחים בו חלק אני לא אומר שיש פה קדושים) . ואני מפנה את ההודעה הזאת רק על דעת עצמי ל"צ'יפים" שם בנוע"ל שאני חש מהם דברים לא נקיים לא יפה. ולחברה פה מהפורום, אל תפסיקו לחפור ולשאול שאלות על המהלך, זה רק יהפוך אותו לבריא יותר ונקי יותר. שימו לב שאתם לא הופכים לכלים במשחק שכבר גולש לדברים שאני קורא עליהם בספרי כלכלה כטקטיקות השתלטות על חברות ותעשייה בכלל. אם שכחתם אנחנו פה בשביל החינוך והשינוי החברתי.

spraizler

New member
נראה שיש לך הרבה דברים חכמים להגיד

אבל אם תגיד אותם רק פה כנראה שהם לא יהיו מיועדים לאוזניים הנכונות. שלח איזה מייל בנידון לצמ"ר.. אליהם זה אמור להיות מופנה.

למעלה