מה קונים

Shlosi

New member
מה קונים

לסבתא בת 80? באוקטובר יש לה יום הולדת ואין לי רעיון קלוש....

יש חברה בשם lupa המכינה ספרים

דרך האינטרנט. אני קבלתי ספר כזה, שהכינה לי בתי ליום הולדתי האחרון. היא סרקה תמונות, הוסיפה להן כיתוב, שלחה וקבלה חזרה ספר יפה ומרגש. יש לך עוד מספיק זמן. אספי תמונות מכל בני המשפחה, דאגי לסרוק אותן וזאת תהיה מתנה מרגשת ומקורית. אפשר להתחיל מילדותה של הסבתא, ולעבור את כל תחנות חייה, להוסיף כיתוב, וגם ברכות מכולם.

Shlosi

New member
אז זהו...

שהסבא כבר קיבל ספר דומה ליומולדת 80 שלו לפני כמה שנים. חשבתי על זה, זה רעיון מעולה, אבל לא ממחזרים מתנות. כמה אלבומים הם צריכים?

למשל

גם לי חמות בגיל הזה : מתנות שאני קונה לה : חלוקים, נעלי בית, שמיכה פליז נעימה, מוצרי חורף (כפפות,צעיפים וכד'), תיק, ארנק, בושם טוב, ולאחרונה הכנתי לה תמונה גדולה בה שיבצתי את תמונות הנכדים (ילדי). קופסת לתיק לתרופות (יש יפים ומאוד פרקטים), לסוכרזית.

Shlosi

New member
רעיון מקורי, אני חייב לציין...

אבל זאת צריכה להיות מתנה מכל המשפחה ולא רק ממני, וגם סבתא שלי מאוד צנועה ולא אוהבת דברים מוגזמים ומנקרי עיניים כמו לימוזינה...

einatgross1

New member
מסר ממוקד

יש מאמנת למסר ממוקד שנפגשת עם הסבתא, משוחחת איתה ובונה איתה את המסר הממוקד שלה לעולם. אח"כ היא גם מעלה את המסר לאתר שנקרא מסר לעולם. אני נתתי את זה בתור מתנה לאבי שמתקרב לגיל 80. כל המשפחה (שפרושה על פני מספר יבשות) מאוד התרגשה. מזל טוב,

m i t a l y

New member
לאמא של בעלי

קניתי ערכת טיפוח ויופי (קרם גוף, סבונים וכו') לעור יבש במיוחד. גם היא בת 80 והיא נהנית מהמתנה עד היום.

למעלה