מה קונים לאחר שנה של חברות?

dana2909

New member
מה קונים לאחר שנה של חברות?

אנחנו חברים שנה. גרים יחד 5 חודשים. בא לי לקנות לו משהו קטן (פיסית) אבל מדליק.

dana2909

New member
הממממ...

אני יותר חשבתי על משהו שהוא יכול לשמור אצלו. אבל רעיון מעניין...

ShirShir

New member
גם קטן וגם מדליק ../images/Emo13.gif

* נר ריחני * מחזיק מפתחות חמוד (אולי עם תמונה שלכם) * ספל מלא ממתקים שכתובה עליו הקדשה * ספר "אני אוהבת אותך" בכל השפות * תמונה שלכם ממוסגרת * אביזר סקס (גם קטן ובהחלט מדליק) מה דעתך?

לוטמניה

New member
לשנה....

כשאני וחבר שלי היינו שנה יחד לא היה לי יותר מידי כסף אז פיתחתי תמונות שלנו מכל השנה ביחד שלנו והכנתי קולאז על קרטון ביצוע על ,מיסגרתי והכנסתי גם ברכה כמובן ויצא י-ו-פ-י וגם זול. וזה נשאר אצלו ואפילו תלוי.... אבל רצית משהו קטן, אז אם זה לא מתאים,אלבום מושקע וקטן עם תמונות זה גם רעיון מקסים. ודבר קצת פחות שיגרתי... לקנות לו תחתון ולרקום או להדפיס עליו משהו ממך (במקביל את יכולה גם להכין לעצמך חוטיני על אותו קונץ´).

pizpiz

New member
שנה....

הרעיונות שלי: כרית עם תמונה שלכם 365 דברים שהוא אוהב כמספר ימי השנה... זר מתוק מתנה מדהימה... מסאג´ לזוג-לשניכם בוקסר עם תמונה ... עוגה עם תמונה אכילה... ארוחה לבוקר למיטה. ועוד ועוד ועוד.... בהצלחה פיצ-פיצ

spacerock

New member
צריך לומר תחתונים ולא תחתון!!!

זה לא נכון לומר תחתון וגם לא נכון לומר מכנס, ככה רק פרחות מדברות צריך לומר תחתונים ומכנסיים!!!

מממ לאחר שנה........

קונים לו את המדריך לחנויות שאת הכי אוהבת ושמשם את רוצה שיקנה לך מתנות כל שנה......

shant

New member
*

הנה כמה הצעות (חומריות) שיכולות לעבוד
- זיפו מדליק עם חריטה (נכון שזה לא הכי מקורי, אבל מנסיון... זה עושה את זה
)
- טבעת (בניגוד לדעה הרווחת- זאת לא מתנה מצהירת כוונות, ושוב- זה עובד..)
- גור כלבים/חתולים (בהתחלה זה קטן- פיסית, וגם מדליק, לא?
)
- שמן עיסוי ארומטי (יש זולים, אבל המובחרים באמת די יקרים- וזה משתלם) - בקריצה קלה להמשך הערב..
- כרית מסאג´ (יש אחת בצורת לב אדום -שגם מזכירה אגב איבר נשי כלשהו - נעימה מאוד והעיצוב מושלם)
- איזשהו קמיע (יש מיליון ואחד סוגים) - אם את/הוא בקטע
- בניחוח האהבה (עם תוספות מתאימות..) ואני חייבת הצעה מדהימה (לא ממש "קטנה פיסית", אבל בהחלט מדליקה...): קורס/סדנת טנטרה - לשניכם. אם מתאים - לכי על זה... בהצלחה

למעלה