מה צריך על מנת לקבל אזרחות רומנית?

Azemer50

New member
מה צריך על מנת לקבל אזרחות רומנית?

סבי סבתי ואימי רומנים נולדו ברומניה אך אין בידיהם אזרחות רומנית.הסב נפטר. אני נולדתי בארץ ואני בן 21 האם אני יוכל להוציא אזרחות רומנית? אם כן מה הפרוצדורה? ואילו טפסים אני צריך? כמו כן הבנתי שאם אסע למשרד הפנים עם כל הטפסים זה יהיה מהיר יותר,האם זה נכון? והאם גם אני צריך לעבור את המבחן הרומני או רק אימי? ואם כן האם צריך לדעת רק לדבר אן גם קרוא וכתוב? לפרט כמה שניתן אם אפשר. תודה מראש...

Nobilis

New member
תשובה

אנא ערוך בפורום חיפוש אחר המילה "רומנית" וקרא את שלל השירשורים בנושא. לאחר מכן, אם יהיו לך שאלות נוספות, שאל. בהצלחה.

Azemer50

New member
שאלות נוספות לאחר חיפוש

לאחר חיפוש בפורום וקריאת שישורים קודמים עדיין לא מצאתי תגובה אחת שמפרטת את כל מה שצריך לעשות ואלו מסמכים על מנת להוציא את האזרחות. אני מאד אודה לכם אם תכתבו את כל המסמכים שצריך ואת התהליך שצריך לעבור באופן המפורט ביותר. אני בטוח שמידע זה יועיל לאנשים נוספים תודה מראש..

osho32

New member
תיכנס לטאגליינס בקישורים למעלה

לקישור "רשימת מסמכים להוצאת אזרחות רומנית". בהצלחה

osho32

New member
לגבי התהליך

עשיתי דרך עו"ד לאחר שהבאתי לה את המסמכים שהיא ביקשה ממני. היא המשיכה מול עו"ד ברומניה ואני קיבלתי ממנה הודעה לבוא ולקחת את מסמך האזרחות לאחר שזה טופל. עם מסמך האזרחות היא מילאה לי טופס בקשה לדרכון - איתם הלכתי לשגרירות וביקשתי דרכון שהגיע לאחר 7 חודשים נוספים. בתהליך עצמו לבד מול השגרירות - אין לי מושג. מקווה שעזרתי.

למעלה