מה צריך לעשות?

טדי31

New member
מה צריך לעשות?

מה לדעתכם צריך לעשות עתה לאחר שאנשים טובים כמו פורז וזנדברג יוצאים ? האם ניתן לפתור את הבעייה?

CableGuy87

New member
ראשית זנברג הוא לא איש טוב

שנית פורז לאחר קדנציהשלשר פנים בין הכי גרועים שהיה... פשוטכבר לא עושה לאנשים... זה כבר לא אותו פורז שהיה ליפני 5 שנים! אני ממש לא רוצה שהמילפגה תיתפרק... אבך פורז גרם לזה בעצמו...הוא היה ניבחר ל3 בטוח! אבל הוא רצה רק 2!

asafz8

New member
שטויות.

חבל שהאופוזיציה, בדיל המסריח והמקולקל שעשתה, לא הבינה שבלי טומי פורז וזנדברג אין לנו מפלגה ואין לנו בוחרים. למרות הדילאות המסריחה, למרות מרכז הליכוד שראינו יום חמישי אני נשאר, כרגע, בשינוי. אני חושב שהתרגיל של פורז היה לא דימוקרטי ואף ילדותי.

Sashka7

New member
אספצ'וק, אם הבנתי אותך נכון

אתה כנראה לא תשאר במפלגה ששמה שינוי...

טדי31

New member
קריאה ללפיד: להתעשת

אנו מקווים שתתעשת ותימצא פיתרון איך לפתור את בעיית פורז בלי לשרוף את המועדון.ישנם כמה אנשים טובים ב"שמינייה" הרוצה לצאת את המועדון כמו שישנם כמה אנשים טובים הנימנים על המועצה שנבחרה.בד"כ כשצריך פיתרון חריף עדיף להשתמש במנהיגותך ובעצתך!

asafz8

New member
אני נשאר

אם את רואה אותי פה זאת אומרת שאני בשינוי לא? הדגשתי בהודעה שלי את חוסר ההבנה כלפי התרגיל של לוינטל וחוסר ההבנה כלפי הילדותיות של פורז.

איזה תרגיל?

רון לוינטל, כחבר מפלגת שינוי, רצה להתמודד לרשימת שינוי לכנסת ה-17. הוא גם זכה. התרגיל הוא זה שהוא סגר דיל ? הרי כולם ניסו לסגור דיל, הוא הצליח. דמוקרטי, לגיטימי ורלוונטי.

תמיר1991

New member
אבל... הורס את המפלגה שלך.

עם זה קשה לי לחיות, ובמיוחד עם הסירוב של האגואיסט לבצע מהלך כלשהו לטובת החזרת הפורשים. הוא מרסק את המפלגה במו ידיו, ולי אישית קשה לחיות עם זה. תמיר.

../images/Emo12.gif

למה שמועמד מס' 2 לכנסת יוותר על מקומו עבור מועמדים אחרים שהחליטו להסיר את מועמדותם מהרשימה ולא להמשיך לרוץ? למה שרון לוינטל ינסה לשלב בתנועה אנשים שכרגע בודקים הצטרפות למפלגות אחרות ?! הדיווחים הם שכרגע חלק מחברי הכנסת של שינוי מנסים להשתלב במפלגת תפנית ומפלגת קדימה. אמור לי אתה, מדוע צריך לנסות ולהחזיר אנשים שפרשו ממרוץ דמוקרטי, מנסים לשרוף את המועדון ולאחר מכן גם מנסים להשתלב בתנועות אחרות. ואגב, סקר מהיום גורס כי "שינוי" עתידה להשיג 3 מנדטים בכנסת. כלומר שינוי מלפני הפריימריז, כנראה אין.

תמיר1991

New member
תראה, על כל העניינים הללו אין זה

המקום לדבר. בפורום פרסונלי יותר, אשמח לשתף אותך בכל תחושותי בנידון. תמיר.

Sashka7

New member
תמיר! די!!

פה אתה כבר מלכלך על בן אדם מבלי להכיר אותו בכלל. רון לוינטל הוא זה שנבחר ואותו בחרה מועצת שינוי (ואתה יודע מה זה הגוף הזה) וזה מה שקרה. אתה בכלל לא יודע אם לוינטל הציע לו או לא ומה הציע בכלל? קרה מה שקרה ולא צריך להאשים אדם מסויים בגלל מה שקרה! עכשיו צריך להתאחד ויחד לראות מה עושים כדי לנסות להביא כמה שיותר קולות אלינו לשינוי. וזה בדיוק מה שנעשה מחר בישיבת מזכירות. סשה

למעלה