רחליקה האחת1
Member
מה צפוי לי מחר?
על ציפיות ואכזבות מהקלפים - נושא לדיון:
כקוראת בקלפים נתקלתי לא אחת בשואלים שהתייחסו אליי כסוכנת של הגורל.
שלל אמונות - גם טפלות ותפלות
- נשזרו בפניות אליי .
רובם ככולם נטו לייחס לי ידיעה מוחלטת של הצפון בגורלם- זה שנכתב עבורם מראש לשיטתם ונסתר מעיניהם - ורצון שלהם שאציע לגלות להם סודות חשאיים אלו שנסתרו מעיניהם - למענם, עבורם.
לפעמים הציפיות ממני התפרשו מצידי כציפיות לא ריאליות. למשל, הציפיה שאשדרג להם את חייהם במקומם!
לא ייפלא אם כן שהיו מי שהתאכזבו מדבריי בנוגע לקריאה בק לפים עבורם + מאי מימוש ציפיותיהם.
מה דעתכם?
האם יש גורל? אין גורל? האם יש מזל טוב/מזל רע?
אם יש גורל - האם הגורל הוא מקשה אחת כתובה מראש ונסתרת מהעיניים?
האם יש בחירה חופשית/חופש בחירה לכל אדם?
או שמא אין גורל וכל אדם קוצר את פירות עמלו בהתאם להשקעתו?
אם יש גורל:
מהי היישות - אם קיימת - הגוזרת גורל מסוים וצמה טיבה?
האם הגורל בלתי ניתן לשינוי/ניתן לשינוי במלואו או באופן חלקי? אם יש יישות שכזו האם ניתן לפנות אליה ולבקש שינויים על פי רצוננו ?
האם לדעתכם אני=רחל - ככל אדם העוסק במיסטיקה - יכולה להיות מוגדרת סוכנת של הגורל ו/או סוכנת לשינוי?
יום טוב,
רחל
על ציפיות ואכזבות מהקלפים - נושא לדיון:
כקוראת בקלפים נתקלתי לא אחת בשואלים שהתייחסו אליי כסוכנת של הגורל.
שלל אמונות - גם טפלות ותפלות
רובם ככולם נטו לייחס לי ידיעה מוחלטת של הצפון בגורלם- זה שנכתב עבורם מראש לשיטתם ונסתר מעיניהם - ורצון שלהם שאציע לגלות להם סודות חשאיים אלו שנסתרו מעיניהם - למענם, עבורם.
לפעמים הציפיות ממני התפרשו מצידי כציפיות לא ריאליות. למשל, הציפיה שאשדרג להם את חייהם במקומם!
לא ייפלא אם כן שהיו מי שהתאכזבו מדבריי בנוגע לקריאה בק לפים עבורם + מאי מימוש ציפיותיהם.
מה דעתכם?
האם יש גורל? אין גורל? האם יש מזל טוב/מזל רע?
אם יש גורל - האם הגורל הוא מקשה אחת כתובה מראש ונסתרת מהעיניים?
האם יש בחירה חופשית/חופש בחירה לכל אדם?
או שמא אין גורל וכל אדם קוצר את פירות עמלו בהתאם להשקעתו?
אם יש גורל:
מהי היישות - אם קיימת - הגוזרת גורל מסוים וצמה טיבה?
האם הגורל בלתי ניתן לשינוי/ניתן לשינוי במלואו או באופן חלקי? אם יש יישות שכזו האם ניתן לפנות אליה ולבקש שינויים על פי רצוננו ?
האם לדעתכם אני=רחל - ככל אדם העוסק במיסטיקה - יכולה להיות מוגדרת סוכנת של הגורל ו/או סוכנת לשינוי?
יום טוב,
רחל