מה צפוי לי מחר?

מה צפוי לי מחר?
על ציפיות ואכזבות מהקלפים - נושא לדיון:

כקוראת בקלפים נתקלתי לא אחת בשואלים שהתייחסו אליי כסוכנת של הגורל.
שלל אמונות - גם טפלות ותפלות
- נשזרו בפניות אליי .

רובם ככולם נטו לייחס לי ידיעה מוחלטת של הצפון בגורלם- זה שנכתב עבורם מראש לשיטתם ונסתר מעיניהם - ורצון שלהם שאציע לגלות להם סודות חשאיים אלו שנסתרו מעיניהם - למענם, עבורם.

לפעמים הציפיות ממני התפרשו מצידי כציפיות לא ריאליות. למשל, הציפיה שאשדרג להם את חייהם במקומם!

לא ייפלא אם כן שהיו מי שהתאכזבו מדבריי בנוגע לקריאה בק לפים עבורם + מאי מימוש ציפיותיהם.

מה דעתכם?
האם יש גורל? אין גורל? האם יש מזל טוב/מזל רע?
אם יש גורל - האם הגורל הוא מקשה אחת כתובה מראש ונסתרת מהעיניים?
האם יש בחירה חופשית/חופש בחירה לכל אדם?
או שמא אין גורל וכל אדם קוצר את פירות עמלו בהתאם להשקעתו?

אם יש גורל:
מהי היישות - אם קיימת - הגוזרת גורל מסוים וצמה טיבה?
האם הגורל בלתי ניתן לשינוי/ניתן לשינוי במלואו או באופן חלקי? אם יש יישות שכזו האם ניתן לפנות אליה ולבקש שינויים על פי רצוננו ?

האם לדעתכם אני=רחל - ככל אדם העוסק במיסטיקה - יכולה להיות מוגדרת סוכנת של הגורל ו/או סוכנת לשינוי?

יום טוב,
רחל

monik21

New member
אני ינסה לענות לפי מה שאני חושבת/מרגישה

אני חושבת שפונים אליך על מנת לספק בראש ובראשונה סקרנות לגבי העתיד כמובן שזה מאכזב כשהתשובה לא "מתאימה" לנו
אני דיי מאמינה שיש גורל אבל אולי ניתן לשנותו אם נשנה דפוס מסוים שלנו שלא מוביל לכלום/אכזבה..וכן מאמינה במזל טוב/רע
לגביי ישות שמעתי וקראתי אישית לא מאמינה
לגביך: וואו איך אני יגדיר קראתי דיי בעיון את מה שכתבת בפורום שואלים את הקלפים ובעצם חלקו העלת לפה..האם הקלפים רימו אותי..את מדהימה איך שאת מסבירה ומפענחת כל קלף וקלף למעין סיפור
אני אוהבת מאוד מיסטיקה על כל צורותיה..וכבר לפני שנים הייתי הולכות גם לקוראות בקפה כאלה או אחרות וגם לרבנים למינהם..חלק קרה וחלק לא קרה
למה?אולי מכוון שהכל צפוי והרשות נתונה?!
וואי סיבכתי את עצמי כי הרי אני גם מאמינה במזל רע/טוב וגם בגורל?
בכל אופן כשאדם במצוקה לרוב זאת מצוקה כזאת או אחרת פונה לאדם העוסק במיסטיקה על מנת להאיר את עיניו..רק צריך לדעת למי לפנות
ואת רחל מדהימה!!!

למעלה