מה פתאום אחדות?

מה פתאום אחדות?

ובכן, עכשיו התוצאות ידועות. העם החליט חד משמעית, נתן לאריק שרון מנדט ברור להמשיך הלאה והלאה בדרך שבה הלכנו בשנתיים האחרונות. כל הכבוד, את הקמפיין הזה עוד ילמדו בפקולטות למדע המדינה. אבל מה אתה קופץ עם הצעות לממשלת אחדות, אדוני ראש הממשלה? על איזה בסיס? אתה מקבל פתאום את תכנית מצנע? אתה מוכן לפרק מיד את ההתנחלויות ברצועת עזה וללכת על הפרדה מהפלסטינים תוך שנה? או אולי אתה מצפה שמצנע יקבל את התכנית שלך, שהוא יהיה בן אליעזר מספר שתיים, יבוסס יחד אתך עמוק עמוק בבוץ של הערים הפלסטיניות, ובהתמוטטות הכלכלה והחברה? בבקשה, אדוני ראש הממשלה הישן והחדש. הלכת לבחירות, ניצחת. העם רוצה שרון? נכון, העם באמת רוצה אותך. עם המספרים אי אפשר להתווכח. עכשיו בבקשה תוכיח לנו מה אתה עושה עם המנדט הזה שקיבלת. אתה, אדון שרון, אתה לבד בלי שום עלה תאנה. יראה העם שכל כך רצה אותך וישפוט בעוד שנה אם זה באמת מה שהוא רוצה.

את בטח חושבת ששכחנו את ההסתה שלך

כאן נגד המחנה הלאומי. גברת, שבי בשקט ותאכלי את הלב. אל תטיפי מוסר לראש הממשלה.

שמוצקין

New member
בגיניסט

תפסיק להישתפן קח אחריות על הניצחון הזה. אם מדיניות הליכוד והימין נכונה אפשר בהחלט להקים ממשלה צרה ללא מצנע. אבל אתם רוצים להסתתר מאחורי הזקן של בילין,סליחה של מצנע וכך כאשר מדיניותכם הכושלת תעמוד למבחן הבוחר בפעם הבאה תוכלו להאשים את השמאל.אבל מצנע לא פראייר. הוא מכיר את הקומבינות שלכם ויודע איך אתם מבלבלים את הציבור. לכן הוא רוצה לתת לעם לראות איך המדיניות שלכם (לא ) עובדת ואיך "יכולת הביצוע" שלכם מקלקלת את המדינה. ואחרי שזה יקרה וזה יקרה ,כי הרי אף אחד לא מאמין שיהיו כאן צמיחה כלכלית או הטבה במבצב המדיני, אחרי שזה יקרה יהיה כאן שמאל חזק שישקם את המדינה.

אני רוצה ממשלה ימנית

ואני אעשה כל שביכולתי למען זה (זה לא הרבה, אבל מה שאני יכול אני אעשה). הבעיה היא שמה שאני אראה כהצלחה (100,000 יהודים נוספים ביש"ע) אתה תראה ככישלון. אז מה הטעם לויכוח?

שמוצקין

New member
כל הכבוד

אז קדימה.תפעל במרכז להוריד את אריק מהעץ. סוף סוף מישהו כאן לוקח אחריות.

שמוצקין

New member
פלמחניקית

הייתי רוצה שתרחיבי קצת על נזקי ה"אחדות". אני קצת עייף להסביר לכל העולם לבד למה זה .

למעלה