מה פשר התשובה?

porky169

New member
מה פשר התשובה?../images/Emo134.gif

שלחתי לג'וניור במייל בקשה/שאלה אם אפשר לרכוש את התוכנית רכבת ההפתעות והתוכניות ששודרו בתוכה. יש לציין שהתוכנית שודרה בין השנים 1986-1997 ובג'וניור אמרו לי שלא כי התוכנית ישנה מידי! ואני אומר שזאת סתם שטות! כי יש מלא תוכניות בג'וניור שהן יותר ישנות מרכבת ההפתעות כמו מרקו נילס והלב, וכמובן טוב טוב הגמד ששודר בארץ באותה שנה של רכבת ההפתעות! מה פשר התשובה?

JUNIORTV

New member
פשר התשובה

שלום, קודם כל חשוב לנו לציין שאנחנו מאוד אוהבים לקבל מכם הצעות לתוכניות! כל תוכנית שאתם מציעים לנו אנחנו בודקים האם אפשר לרכוש אותה ומה מצבה. כאשר השבנו שהתוכנית "ישנה מדי" הכוונה היא שהמצב של התוכנית לא מאפשר לנו לשדר אותה ולא לשנה בה התוכנית שודרה לראשונה או יוצרה. מקווה שהבנת כעת את תשובתנו, המשך לצפות, צוות ג'וניור

porky169

New member
והאם בדקתם את זה עם החינוכית?../images/Emo134.gif

את האיכות כלומר? הסדרה והסדרות ששודרו שם עד כדי כך לא נשמרו? ויש לי שאלה אחרת האם חתמתם על הסכם עם אולפני זאונד או משהו? פשוט שמתי לב שבזמן האחרון רכשתם הרבה סדרות שדובבו ב"זאונד" כמו אגדות האחים גרים, טוב טוב הגמד, טום סוייר ועכשיו ראיתי הודעה קודמת שגם את דני שובבני וחוש חש הבלש עוד שאלה אחרונה
למה אתם לא שמים את הסדרות של ג'ים הנסון בVOD? פשוט אני מת לראות את חבובותף ואין לי יס ולמי שיש יס שאני מכיר אין את ג'וניור

למעלה