מה פשעו של האיש?

לייזער

New member
מה פשעו של האיש?

והפעם בלי לריב

רוצח סדרתי?

החונק מבוסטון משהו? אין לי מושג לא בגרפולוגיה, ולא בשום דבר שאמור לתת לי איזשהו מושג בנוגע לשאלה הזאת. למיכל! יש איזשהיא בעיה עם הכתב שלי? שכחתי לצרף שאלה בנוגע לבריאות, אז אודה לכם אם תסכימו לענות גם עליה. חג שמח! שיר (עפיפון)

יואש1

New member
אני כבר מנסה 3 פעמים להגיב...

אבל משום מה השרת של הפורום מסרב לקבל את תגובותי (הספונטניות והרגישות) אולי בגלל שלא ביקרתי פה מזמן? אולי בגלל הוויכוחים המוזרים שמיוצרים פה? אולי בגלל שלא שילמתי את דמי המנוי לפורום? בקיצור....מקווה שעכשיו אחרי שגערתי/צעקתי/הערתי לו הוא יסכים להעביר את ההודעה. ובסך הכל רציתי להגיד שלדעתי הכתב הוא כתב של נאצי. אחד שפועל כמו איזה מכונה משומנת. בלי שום רגש. רק לפי פקודות ואידיאלים מעוותים. ובגלל שמיכל רמזה על א´, אז אני מהמר על אייכמן. או כל רוצח סידרתי אחר שמתחיל ב -א´. הדוב - שמתעצל להחליף חזרה את הניק ונישאר יואש1

astral tal

New member
הדוב !!

איפה אתה בנאדם, לא רואים אותך לא שומעים אותך, מה קורה איתך ?
אין לך מושג כמה שאני שמח לראותך תהיה כאן לעיתים יותר קרובות אה ?!

astral tal

New member
אהה אז לאחר מבט שני בפורום

אתה דווקא כן נמצא כאן....וואי איזה קטע לא ידעתי פשוט ששינת את שמך ליואש 1 (זה גם בתעודת זהות ?
)

אריק!

New member
לייזער בוקר טוב

איפא מצאת את החמוד הזה ? מה שמעניין זה שהוא, אולי מתוך מצוקה, אולי מתוך טאקטיקה מנסה ממש בכוח לשרטט את עצמו אחר ושונה, עם הרבה יותר רגישות ורגש, טוב לב וסימפטיות עד כי לרגע נדמה שגם הוא השתכנע. או שמא מנסה למכור למישהו תיזה שהוא השתנה בנסיון נואש לעורר אהדה והבנה לנסיבותיו. אות לכך שהוא מודע מבעבר לניגוד בינו לבין דרישות חברתיות אתיות כאלה ואחרות, בעיקר לטענות על חסרונן אצלו. בחיים כמו בכתב זה כמובן פאתטי, ומבעד לחריכים והכרות קצרה יחסית משתקפת אישיות מעוותת, עולם מושגים צר ומפחיד שמוביל להתנהגות סדרתית של אדם שאין לו דילמה עם עצמו, אך חש צורך להצטדק ובאריכות. החסר והדכוי הרגשי עמוקים, אין שום חדוות חיים. הסטיה מקובעת ושום שעות חינוך וטיפול לא יצליחו להפוך אותו לאדם אחר. היסודיות חברה אצלו לנוקשות ואכזריות, כך בחינוך שהוא קיבל וכך ב ´תוצר הסופי´. הוא מפיק ספוק מעוות ממעשיו, מסבל וכאב, ובה בעת מכחיש שהוא כזה ולא מחובר לעצמו בקטע הסדיסטי. קראתי שהימרו כאן על אייכמן, אני לא יודע. באותה מדה הוא היה יכול גם להיות מנגלה או התליין המסור בכלא הטורקי או מנהל היחידה לנסויים בבע"ח. נגדיר אותו: פסיכופאת אחראי ומבוקר.

לייזער

New member
אולדריץ´ איימס../images/Emo110.gif

חפרפרת רוסית בתוך הסי אי אי. גרם להסגרתם של עשרות מרגלים לטובת ארה"ב לרוסים ולמותם של חלק בהם חברים קרובים שלו שבאמת מאסו בנורמות הסוביטיות ורצו לעזור למערב. נתפס לאחר זמן רב בגלל שלא נזהר והפקיד את הכספים שקיבל בחשבונו. מעניין מה שאתה אומר כי זה אומר שהכתב שלו השתנה לאחר שנתפס. בספר עליו מתואר כיצד במהלך החיפושים מיהו החפרפרת הוא עצמו נכנס לתפקיד המחפש בלי בעיות. הוא הצליח לעבור מבדקי מכונת אמת עם קצת מזל ומעניין מה היה קורה אם גרפולוג היה מנתח את כתב ידו. אולי יש דבר כזה ולא נתגלה משהו בעייתי? אולי יש חפרפרת בתוך המוסד ואנחנו סוגרים עליה ברגעים אלה והיא חיה על זמן שאול עד שאריק יעף מבט חטוף ויאמר: תנו לי את האיש הזה!
אריק תיתן הסבר קטן איך הגעת למסקנותיך? מיכל מה אמרת כשראית את הכתב לראשונה?

אז ככה........................ דבר

ראשון: טעיתי ! דבר שני אחרי שכולם כתבו מה שהם כתבו נכנסתי לדף ולא ממש ראיתי את הדברים שהם אמרו. היתה לי תחושה שכולם סימנו יעד וניסו לתאר אותו ולא את הכתב עצמו. בור שגמני היתי נופלת בו מן הסתם....
היה מעניין מאוד להסתכל על התהליך מהצד ואני ממליצה גם לכם לעשות את זה מידי פעם
ברצינות, זה היה ממש מרתק לראות איך הודעה מובילה להודעה וככה. בקשר לכתב עצמו..... קשה לי האמת לראות בו דברים, כי עד כמה שקשה לי לראות כתב יד עברי סרוק, אז כתב יד שגם ככה לא באיכות מזהירה ועוד לא בעברית קשה לי יותר. אני אסתכל עליו שוב ואנסה להתעמק קצת יותר ואז נראה. כייף של חידה זאת היתה !

אריק!

New member
לייזער שלום.

אכן מרתק ומאלף, גם מלמד. כעת ניתן להוסיף שמעבר להתיימרות להיות טוב ורגיש, על אותו ציר הוא גם ´משחק אותה´ רגיש, חברי ודואג לאנשים ממש מתחרה מי חושב ועושה יותר למען שלומם, בטחונם ורווחתם. באמצעות טאקטיקה זו הוא מרחיק כל חשד לאותה אטימות ונוקשות רגשית אכזרית ומפחידה שטבועה בשורשי אישיותו. זה העיוות שאיפשר מעשים סדרתיים במחיר אנושי נורא כל כך. כאן המקום לציין שכתב זה וגם אחרים מחייבים התעמקות רבה מכפי שניתן להקדיש בפורום וזה יוצר בעיה מסויימת. מצד אחד זו חידה עם אלמנט של שעשוע, מצד שני לא ניתן להגיע להבנה משמעותית של פשע, בעיות או כשרונות בלי ניתוח נכון של הכתב. בדיקה שצריכה להתבצע גם בתנאים בסיסיים אחרים. אני לא רואה דרך להסביר כאן איך הגעתי לדברים. מה לגבי החידה שלי ? במחשבה שניה יש יותר מתשובה אחת נכונה איך לשדך את הכתבים להגדרות. אם לא ראית זה בשרשור להודעה של אסטרל. להתראות וחג שמח אריק.

למעלה