מה פירוש: מס` מסת``ב או ISBN No האם

בינלאומי? האם דרך אינטרנט אפשר דרך

מס` זה ליצור קשר עם המחבר? לאחר בירורים וכו` כי זה מה שאני צריך. מצד שני הספר מתורגם אז המס` הוא של המקור או האחרון שרכש זכויות יוצרים ותירגם לעברית ?

ה ISBN מזהה את המוציא לאור

מכיוון שהכסף אמור להגיע דרך המוציא לאור אל המחבר, ודאי אפשר לברר אצלו איך ליצור קשר עם המחבר. במקרה של תרגום, ה ISBN שונה ויכול להיות של מוציא אחר לאור, אבל עדיין - אם המוציא האחר לאור לא משלם ישירות למחבר, הוא משלם למישהו אחר שמשלם למחבר.

ללא נושא

מס` מסת``ב: 965-222-807-9 זה המס` של המהדורה העברית לאחר 3 תירגומים מסינית לרוסית לפולנית ולעברית וזהו המס` של העברית, אני לא מעוניין במתרגם אלא במחבר הסיני . יש כאן את שם בעל הזכויות למהדורה העברית: ר.קנשיק . וזה משנת 1997 . דפוס לחמן בע``מ. ואת שמות המתרגמים(אות ראשונה של שם פרטי+שם משפחה) יש או אין אפשרות להגיע לקשר עם המחבר המקורי(הוא חי זה בסדר) דרך דוא``ל או אולי יש לו אתר אינטרנט. אולי תעזרו לי ! חבל זה חשוב :(

ללא נושא

כתוב ששם המחבר: סיו מין טאן . שם הספר: צ`ז`ון יואן צ`יגון . זה בסינית זה לא נמכר ברשת ספרים . זה יזם אחד שתירגם הדפיס ומכר וכו`.

בתיה4

New member
המפיצים של הספר

בית עלים חברה להפצה בע"מ, קרל נטר ,3 ת"א ,566202 טל. ,03-5663616 פקס: 03-5663365 פני אליהם לבירור בקשר לקרישנק.

האתר הרשמי של סיו מין טאן

לא היה קל למצוא בשל ענייני תעתיק, אבל דומני כי מצאתי את המאסטר שלך: http://www.qigong.ru/index.php?lng=e יש אפילו פרטים של תלמידיו הישראליים. בהצלחה!

מנסה להקפיץ למען השואל ../images/Emo208.gif

מתנצל על ההקפצה, אבל אולי זה יעזור.

רשמתי את הקישור, תודה! אני פשוט

גולש כאן מסלולרי דור 3 , כי אין לי מחשב, אני אנסה לבדוק מחר על מחשב של מישהו אחר. עד כה כבר התייאשתי אז תודה !

למעלה