מה פה קורה פה?

gala21

New member
מה פה קורה פה?

בוקר טוב לכולם .. אני מבינה שפיספסתי משהו מוטרף? אבל אני לא רואה שום התכתבות.. טוב נו.. בטח נחום העיף את זה. דרך אגב - תמר האחת והיחידה עזבה לחו"ל. נאחל לה בהצלחה.

ו ר ד ב

New member
באמת

באמת הפסדת משהו מטורף מטורף עד כדי פחד הבנאדם חשף פרטים של עמיר עד כדי מספר תעודת זהות

gala21

New member
את רצינית ??

צריך לפנות להנהלה של תפוז . אנשים מוטרפים יש בעולם... אני מקווה שלא התייחסו אליו כאן. בכלל אנשים חייבים לדעת לשמור על דיסקרטיות . גם כאן ביננו . ראיתי שמישהו כתב שנחום בקניון. זה חצוף . כמו שהבת שלי אומרת : רק אני מחליטה על עצמי... אסור לנדב מידע שלא בהסכמה מראש. ברור שאם יש מישהו לא נורמלי זה סיפור אחר ...

ו ר ד ב

New member
אני

אני מאוד מקווה שיעלו מי זה האיש הזה תארי לך מרוב שפחדתי מחקתי תשם משפחה שלי לאיזה שעתיים אחר כך חשבתי אמרתי מה הוא יכול לעשות והחזרתי תשם ובקשר לאיש שרשם שנחום בקניון אני לא התכוונתי איפה הוא בדיוק כאילו איפה הוא שיש מטורף כזה בפורום ולא כולם היו בפורום בזמן שהוא נכנס רק אני בהתחלה אחר כך מושיקו ואחר כך קורינה

ezraz

New member
בוקר טוב לגאלה ולכולם

אז זהו, אני בעבודה היום, נגמרה לי השביתה. מה שלומך הבוקר גאלה? הנושא של אתמול לא שווה התייחסות. בקשר לחשיפת פרטים אישים אני מסכים איתך ואפילו כתבתי הערה על לבחור, אני מקווה שהוא למד.

אי י ל ת

New member
היי גאלה../images/Emo141.gif

מה שהיה פה אתמול זו "סערה בכוס תה" כמו שנוהגים לומר. בא איזה אחד משועמם והיתל בורד. זה בגדול. שום דרמות נוראיות, ושום מטורפים שפרצו את הכלובים שלהם ומסתובבים חופשי ברחובות. החבל היחידי הוא על זה שנחום, שהוא כל כך רגיש ואיכפתי כלפי עמיר, לקח את זה קשה עד כדי הורדת האתר לכמה שעות. ומה שצריך לעשות עכשיו זה לחזק את נחום ולהודות לאלעזר שתומך בנחום טכנית (ולא רק).

ו ר ד ב

New member
לאיילת

לאיילת אני מצטערת אם פגעתי במישהו אחת התכונות החזקות שלי זה התמימות שלי אם ראית את ההתכתביות בטח ראית ששאלתי אותו אם זה משהו טוב והוא אמר שכן אם שואלים אותו. אני לתומי חשבתי שזה קמפיין שעמיר מפרסם או משהו כזה אם ידעת שזה השטויות שהוא הולך לכתוב לא הייתי נותנת לזה יד אני שוב מצטערת אם פגעתי בך או במישהו אחר

gala21

New member
כבר אמרתי.. עזבו את זה..

איילת מותק ורד בחורה עדינה ונאיבית ואיזה מניא.. חושב שזה מצחיק. ורד קטנטונת - אף אחד בעולם לא חושב שפגעת ובטח שלא בכוונה . אז יללה - מהתחלה ו...

אי י ל ת

New member
ורד זה בסדר../images/Emo39.gif

את לא פגעת באף אחד, ובטח לא במזיד. פשוט היה לי חבל שהאנונימי הזה קיבל כאן כזו במה רחבה וכל כך הרבה מקום. הרי אם לא היו מתייחסים אליו - הוא היה נעלם, כמו שעכשיו משום מה קולו לא נשמע יותר. רק חשוב לשים לב מתי מישהוא מהתל בנו, או משתמש בנו כדי להשיג מטרות בשביל עצמו. זה נכון לגבי מה שקרה כאן אתמול, ונכון גם בחיים בכלל.

ezraz

New member
נו חברים , אולי מספיק?

היה ונגמר. כולם יצאו מזה בסדר, אפילו עמיר, למרות הכל.בוקר חדש, יום חדש, שיהיה לנו יום מלא אור ושמחה.

למעלה