Black Star
New member
מה פה קורה פה?
מה קרה לעיצוב הישן של הפורום? פתאוםזה הפך לי לעיצוב אחר- אם זכרוני אינו מטעני, זה העיצוב הכי ישן של הפורום (עם הוי בתוך ההודעות שיש עליהן תגובה וכו`)... טוב, לא נוח. בכל מקרה- אני חולה, אוף
התעוררתי בבוקר עם כאב ראש ממש ממש חזק כי אני לגמרי סתומה מנזלת- המעצבן הוא שידעתי שזה הולך לקרות, הייתי כבר מנוזלת אתמול והיה לי ברור שאני הולכת להיות חולה... בכל מקרה, היה לי חום נמוך ואמא שלי (כמה יקרה, גם כן) העדיפה שאני אלך לבי``ס, אבל נשארתי בבית כי לא הייתי מסוגלת אפילו לחשוב על לשבת בכיתה ולנסות להקשיב עם כזה כאב ראש. בכל מקרה, אחרי שהתעוררתי הרגשתי יותר טוב, ואני רוצה ללכת בערב לשיעור בלט, אבל אמא שלי התחילה לריב איתי ולהגיד שאין כזה דבר לא ללכת לבי``ס אבל כן לבלט, וחוצמיזה, היא קבעה לי איזה תור לרופא בערב, אז התחלתי לריב איתה שאני לא הולכת לשבת בתור יותר משעה במקום בלט, כי זה יגרום לי להרגיש יותר רע. בקיצור היה לנו ריב ענקי והיא כל כך עיצבנה אותי, שאני שוקלת פשוט ללכת לבלט בלי להגיד לה ולא ללכת לרופא. מעצבנת!!!
מה קרה לעיצוב הישן של הפורום? פתאוםזה הפך לי לעיצוב אחר- אם זכרוני אינו מטעני, זה העיצוב הכי ישן של הפורום (עם הוי בתוך ההודעות שיש עליהן תגובה וכו`)... טוב, לא נוח. בכל מקרה- אני חולה, אוף