מה פה קורה פה??

shir85

New member
מה פה קורה פה??

מה זה השתיקה הזאת? כולם עברו לפורום החדש הזה או משהו..?

lba4

New member
חח..כן..

אמ.. באמת שקט.. אז אני אספר שהייתה לי יום הולדת אתמול! והכינו לי ברכה כל כך יפה, עם המון תמונות של קווין=] חח.. זהו בעצם..

miss sashka

New member
ואני אספר..כדי שלא יהיה מעשמם.

שאני בדיוק חזרתי מהמשמרת הראשונה שלי במד"א והדבר היחידי שהרגיע אותי לפני המשמרת זה לשמוע קווין באוטבוס!

BQL

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

סליחה על האיחור (לא הייתי פה המון המון זמן) המון המון מזל טוב ורק טוב! ובגלל שהיום לא יומולדת שלך יותר אז "לא יומולדת שמח!" לך!

lba4

New member
תודה לכם אנשים נחמדים:)

ד"א, יצא פה למישהו לצייר את קווין?, אם כן הוא יכול להעלות את הציורים?(ממש מענייןן אותי, כי זה אחד היפים, אני מציירת והייתה לי היום התקפת ציורים של קווין,בעיקר פרדי..חח, ואני אוהבת לראות ציורים של אחרים, אז זאת בעצם הסיבה..חח לא משנה חפרתי..) ועוד שאלה, מישהו כבר קנה כרטיסים לערב קווין בסינימטק?. Mister fahrenheit, תעדכן את הבלוג שלך כבר! שיהיה סופ"ש מהנה ביותר....

shir85

New member
נקודה חשובה

בקשר לכרטיסים... מתי נראה לכם שצריך להתחיל להזמין? כי בפעם שעברה הם נחטפו די מהר.. וצריך לקבוע איך אנחנו נפגשים ומי בא ולשאלתי פעם נוספת : למישהו יש פייסבוק? facebook

miss sashka

New member
אני באה..

אני מזמינה את הכריטיסים בימים הקרובים,לא לוקחת סיכונים. ולדעתי אנחנו צריכים להיפגש בקפיטריה של הסינמטייק. יש שם שולחנות XD ניפגש כולם שם?...

חחח קראת בו?

אני מאוד שמח לשמוע, אולי באמת בזמן הקרוב אני אעדכן... באמת תודה על ההתעניינות!

lba4

New member
כן קראתי, והיה מעניין..

קראתי לעצמי ליה בתגובות...חח תכתוב! חח סתם.. אם בכיף שלך.. שבת שלום=]

למעלה