מה עשיתם סופשבוע??

ofrikit

New member
מה עשיתם סופשבוע??

אני אתמול הייתי בעוגן אחת המסיבות הכי טוובווות שהייתי היה ממש כייייףףף,אחלה מוזיקה אחלה מקום!

Tapuhi

New member
אני את שלי רק התחלתי

*פיהוק* אמממ.. התכנון הוא כזה- ללכת לקניון עם חברה ולהפציץ ת'קניון ברזומה שלי אח"כ יש מסעדה אח"כ שוק הפשפשים שאיזה אחד שם שמצייר מדהיםםםם יכתוב לי 'תפוחי' על חולצה (וישמצב למתנות) אח"כ יש אורחים בערב יוצאים לאנשהו עם החבר'ה ואז.. הולכים לישון
אני עפה מפה, יומטוף.

המסקנה מהסופשבוע הזה:

צריך להפסיק עם הופעות בנתניה חרא לפרצוף וביזבזתי 80 שקל, מהחסיכות לבהמות'! חרא!

HollowSHIT

New member
חחחחחחחח גונן יצאת כזה הומו

תמיד רציתי להיגד את זה.....: אני כל כךךךך אמרתי לך.. אמרתי לך אמרתי לך אמרתי לך..!! אתה כזה הומו אוליי תקשיב לי בפעם הבא יא הומו אמרתי לך!! אין זוינת.. (עזוב אותך שהפסדתי בהתערבות) אתה בזבת 80 שקל מהכסף שהיה יכול ללכות להופעות מט(א)ל הזאת שלך.. אבל לא.. לך להופעה של איזה פאנקיסטים קשוחים ששמים להקות וונאבי נירוונה\מטליקה לפניי ההופעה... כן אמרתי לך!! חהחהחהחה אני מרגיש כל כך טוב..

ת'הומו

אמרתי שההופעה היתה גרועה סך הכל היה סביר - לילך כמעט פרקה את הכתף בהתרסקות משעשעת, אתה מחר ממן את האוכל שלי, קצת התעלננו בך וישנתי היום עד 4. אז תכלס, לא היה שווה ת'כסף, אבל לא נורא, נסתדר.

HollowSHIT

New member
איזה "התעללנו בך"

כזכור לי..: עשינו פוגו מטורף על חפי ואז עשינו פוגו מטורף על לילך ואז עשינו פוגו מטורף על שירה ואז אני נכנסתי לפוגו ואתה לכחת לי את המקום עד שהפלתי אותך משם.. וחזרת למקום הקודם שלך עם הזנב בין הרגליים מושפל.. חוץ מזה.. שהפלתי את חפי מול כל הפקניסטיות הקשוחות.. ]>:- ) ואז הוא גם ברח עם הזנב בין הרגליים נהב מונית מניאק זבן בן זונה לא רצה לכחת אותי חזרה לעין שריד.. בגלל הסיפור כמו עם גילה שלא רצתה לכחת את ניר ואמרי.. בסוף לקח 5 שקל אקסטרה מכל אחד.. מנוול.. הייתי כבר הולך ברגל.. זה מסכם את הלילה... זוינת.

אנמבין ששכחת שטיטאתי איתך את הרצפה?

ולא הפלת אותי, ויתרתי לך מרחמים... וגם הרבצתי לך קצת, לא?

HollowSHIT

New member
סעמק גונן

אתה כזה מנפח כל דבר כדי שיחשבו ש'תה גבר.. שניני (וחפי ולילך ושירה) יודעים שזיינתי אותך בפוגו העצבני אז אין לך מה להגיד

מי ברח?!זונה

פעם ביובל אתה מצליח להפיל אותי. שמע אם אתה לא תוריד ת'טונים אני קורע אותך מחר בביצפר. טל אתה כמו השייח יאסין בן מוות.

HairyPoota

New member
טל בת'כלס אין מצב שאתה מזיין מישו

במיוחד לא את חפי...את אורי אולי טל...אתה אוהב אותי!?

אבל אני חייב להגיד שאתמול הוא הצליח

להפיל אותי. לפרוטוקול הייתה שם רצפה מחליקה ולמרות שהוא חשב שניסיתי להפיל אותו (כי איימתי) אני לא באמת רציתי להפיל.

למעלה