מה עשו לפורום?
D dopey_wizard New member 21/8/02 #2 אהההההההההה....!!!! אהההה דפקו את כול האתר, אני מעדיף את הפרסומות הקודמות שקופצות במקום החרא הזה שהוא ממש מכוער ולא נוח...! תפוז חרא
אהההההההההה....!!!! אהההה דפקו את כול האתר, אני מעדיף את הפרסומות הקודמות שקופצות במקום החרא הזה שהוא ממש מכוער ולא נוח...! תפוז חרא
X xero1 New member 21/8/02 #3 הם בכל מקום! גובליזציה!! המערכת משתלטת! אה.. זה? סתם, במקום הפרסומות הקופצות, זה כמו איזה "סקין", ירד תוך כמה ימים.
הם בכל מקום! גובליזציה!! המערכת משתלטת! אה.. זה? סתם, במקום הפרסומות הקופצות, זה כמו איזה "סקין", ירד תוך כמה ימים.
M manic_subsidal New member 21/8/02 #5 WTF חשבתי שכל הרעיון של תפוז זה שהוא כתום זה חרא !!! אני לא מתכוון לחזור לכאן עד שזה משתנה... לא אכפת לי שזה לא משמעותי ושאני לבד וזה לא יגרום לאף אחד לשנות אבל זה חרא !
WTF חשבתי שכל הרעיון של תפוז זה שהוא כתום זה חרא !!! אני לא מתכוון לחזור לכאן עד שזה משתנה... לא אכפת לי שזה לא משמעותי ושאני לבד וזה לא יגרום לאף אחד לשנות אבל זה חרא !
M manic_subsidal New member 21/8/02 #6 שלפחות יורידו את הבקבוקים המסריחים האילו שם בצד!!! פאק זה מגעיל מענין כמה כסף תפוז קיבלו על זה