מה עשו להנטצ´ובה????

tamara77

New member
מה עשו להנטצ´ובה????

עוצמת הנאחס של הנבחרת של תמרה עולה על כל דמיון. תקשיבו לסיפור הבא ותגידו לי אתם (בלי יותר מדי שגיאות כתיב בבקשה) אם זה לא ככה: אתמול נערך משחק בין הנטצ´ובה יקירתי לסוגיאמה היפנית. במערכה השלישית היתה התוצאה 5:5 במערכה השלישית. במשחקון הבא סוגיאמה מגישה והשופט מזהיר את הנטצ´ובה שהיא מתמהמהת יותר מדי בזמן שהיא לוקחת בין קבלת הסרבים. בהמשך הוא מעניש אותה בנקודה (!!!) בגלל שהוא חושב שהיא מתעכבת מדי. בסופו של דבר היא מפסידה את המשחקון והתוצאה היא 5:6 לסוגיאמה. עדיין לא נגמר - משחקון הבא הנטצ´ובה מגישה והתוצאה היא שוויון במשחקון. השופט מחליט שלוקח להנטצ´ובה יותר מדי זמן בין ההגשות והוא מעניש אותה בנקודה נוספת, מה שמעניק נקודת משחק לסוגיאמה שבסוף מנצחת !!!. עד מתי נאחס, עד מתי??

chany

New member
אולי השופט לא כל כך אהב אותה

אבל מכיוון שמדובר בספורט אז אני חושבת שהשופט ידע מה הוא עשה

גם אני, למרות שזה די נדיר שהשופט

מתערב ככה פעמיים. אני מת על דניאלה, היא כבר תצליח בטורנירים אחרים ותביא לך נקודות

Adar Morag

New member
כל האמת מאחורי הסיפור:

השופט ידע שאני בחרתי גם את הנטוצ´ובה והחליט כי הגיע הזמן להחזיר אותי למקומי (אחרי הזכיה של ונוס).

רפי2002

New member
אתה רוצה להגיד לי

שיש לך גם קשר ליוחנן צ´יבוטרו??? אל תדאג, אנחנו לא נסגיר אותך למשטרה.....

Adar Morag

New member
היחיד שלי להימורים בארץ הוא שידעתי

על שני שחקנים שלנו שמכור משחקים בעונה שעברה לפני שישראל כהן החליט לפוצץ את הבלון. העונה הם כבר לא יהיו אצלינו

Adar Morag

New member
שם לב שמאז שהילי התגייסה

היא חוזרת הביתה כל סופ"ש עם כעסים ותסכולים שהיא מתה לפרוק? חחח מה קרה הילי? המפקדים מנג´סים? וולקאם טו דה קלאב

hillly377

New member
אדר!

מאז שהתגייסתי, קפריאטי לא מפסיקה להפסיד והויליאמסיות לא מפסיקות לא נצח, זה מתכון אדיר לעצבים!

Adar Morag

New member
בעיה קטנה..

הילי ידידתנו התגיסה לא מזמן ויש לה עוד די הרבה זמן לשרת בצבא. לא נורא הילי הכל עובר בסוף (תשאלי אותי עוד 59 יום
) בכל מקרה בהצלחה לדבנפורט היום למרות שאני בעד ונוס. אני רוצה שלינדסי תיכנס חזרה למאבקים כי עולם הטניס חייב אותה. העיקר שיהיה טניס טוב.

למעלה