מה עשו לגשם?!

מה עשו לגשם?!../images/Emo10.gif

אז כן, מלכת הפלקט החילטו לחדש את גשם . אני אחת שבדרך כלל אין לה הרבה נגד חידושים (אם הם יפים כן.. יש כאלה שאני לא רוצה לדבר עליהם..) אבל ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה), עוד לא שמעתי מישהו שהצליח לעשות קאבר מוצלח לשיר של מאיר
(ויש לו עוד זכרונות עמוקים מחוצות היוצר, מיכלי הייתה שם איתי כשהאיש עם הגיטרה החליט לשחוט את בינהם..
) בקיצור, יש מישהו שאשכרה חושב שהחידוש הזה מוצלח?!

BecKiY

New member
חורשים על הקאבר בגלגל"צ!

ג'קו מכוכב נולד עשה ל"גשם" גירסת כיסוי מעוווווולה! אלף-אלף!! שמעת את הכיסוי של סינגריה ל"בדד"??? ז-א-ת זוועה אמיתית!!! פשוט להתפלל לבורה עולם באותם הרגעים לחירשות זמנית!

גשם בביצוע של ג'קו לא נחשב לקאבר

כמו שעדי אמרה הוא לא שינה כלום הוא רק שר אותו , והוא גם לא עושה בו שימוש בכלל בתור שיר שלו..

ולגבי סינרגיה

טוב.. אני לא ממש אוהבת אותם וכל השירים שלהם נשמעים לי בדיוק אותו דבר אז בדד לא ממש שונה ,הם פשוט הצליחו להרוס עוד שיר בישראל..

לא! אני בהכחשה לקיומו של הקאבר הזה.. ../images/Emo5.gif

מה שעיצבן עוד יותר זה שהפעם הראשונה (והאחרונה
) ששמעתי אותו הייתה לפני איזה שבועיים בצהריים והזוועה העירה אותי משנתי ועוד השקעתי וקמתי מהמיטה כדי לנסות להבין מה מו מי.. huge mistake
מרוב הקריזה אפילו ויתרתי על לציין את זה כאן
אני לא מבינה למה צריך לקחת שירים מושלמים ולקלקל אותם, למי זה גורם הנאה? ואני אישית מסכימה שלא הצליחו מעולם לעשות קאבר מוצלח למאיר.. (ג'קו לא עשה קאבר, הוא סתם שר את השיר, הוא לא שינה בו כלום.. וגם בעז מעודה.. וטוב שכך. ביום שבו גם בכוכב נולד יעשו לו קאברים מוזרים אני פורשת מענייני מוסיקה רשמית
)

אכן מזעזע זאת לא מילה

שמעתי את זה בתחילת השבוע ולא האמנתי. וגם לא הבנתי.... למה לעזאזל לעשות דבר כזה? מה נסגר איתם?

oceans p

New member
לא שמעתי..

מנסיון כואב אחרי "סעדו" עדיף שכך מצד שני כנראה אני יהיה בעבודה ישמע גלגל"צ ואז זה יתקוף ואני יכנס להתקפת פאניקה ואני יצעק על העובדים "תביאו לי מים ומהר" ואני אפסיק לנשום - ומצד אחד אנשים כבר רגילים לשטיות שלי .. אבל אחרי שישמעו את הסיבה הם יחשבו שחופשי איבדתי את זה...הקיצר טוב לא יצא מזה!!!! אבל אם זה כזה נורא אני אדאג שהם ישלמו על זה!!!

oceans p

New member
שמעתי

זה היה בעבודה הייתי לבד בתוך המשרד בשעות המוקדמות לא היה אף אחד התחלחלתי - רצתי לבוס שלי לספר לו שסינרגיה הרסו לי את גשם.. "הוא אמר לא אני בהלם... אני לא מבין למה את חושבת שזה מעניין אותי.. מי מקשיב ללהקות כאלה" אחרי שהסברתי לו אבל זה גשם הם הרסו למאיר בנאי - הוא אמר אהה... מאיר בנאי .. זה משהו אחר (סתם כי יודע שאין לו מה להתעסק איתי בקטע הזה..) ואז אם המזל שלי הלכתי ואחרי שעה וחצי שמעתי את בדד בגרסה שלהם- אוקיי חברה הסבר מה קורה פה האם הם עשו אלבום קאברים והחליטו להתעלל בשירים שאני יהיה מוכנה מראש לדברים האלה יש לי לב חלש...

למעלה