מה עשו הצנונית?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה עשו הצנונית?

אחרי שליידי אלכסנדרה חזרה לעיר והזוג המטורף וקייד נפלו למארב ערפל, השלישיה החליטה לחזור לעיר. הם פגשו את אלכס בבוקר, והחליטו פה אחד שהם צריכים לצוד את הקובולדים והשדה בה נלחמו. אלכס, שראתה הרבה אנשים מתים ופצועים בגלל התקפת הקובולדים, נמלאה תאוות נקם, ורצון להקיז דם קובולדי. היא הצטרפה אל האחרים (שניסו לדבר עם ראש העיר על מה שקרה, אך התייחסו אליהם בחוסר כבוד ודחו אותם על הסף). וכך, יצאה החבורה לדרך. עד שאיתרנו את המחנה הקובולדי. ובמרכזו, עמד לו מכשף קובולד שכנראה הטיל על עצמו PERMENANT INVUNRABILITY. תקפנו את הקובולדים עם ארטילריה כבדה (חיצים ואבני קלע), אלכס הרדימה את רובם (לחשי הרדמה חביבים), ולאחר שנותר הקוסם, הוא מצא את עצמו מוקף, ע"י אלכסנדרה, רוסקו ואריתיה שהתגנבה כל הדרך מאחוריו.

מוחה, אבל בטירוף!!

נעלבתי נורא. מה זה "הזוג המטורף וקייד"???? חוצמזה, אריתיה היתה קצת פאסיבית בסשן האחרון, עקב מיגרנה עצובה שתקפה את השחקנית. כן, זה מה שקורה ביום חמסין כששוכחים לשתות בבוקר... אבל ביצה טומנת בחובה הפתעות רבות, במיוחד בימים אלו. תתפלאו מה שכאב-ראש עושה לדרך מחשבה של ביצי דרקון קטנות... היהיהי

DDN

New member
חכו חכו אתם.

חכו חכו. איך אומרים בטריילרים לסרטי אימה? BE AFRAID. BE VERY AFRAID

ננסק

New member
"הזריקה הגדולה מכולן" - סיפור אמיתי

דמויותנו האמיצות עמדו על סף הצוק, מתחמקות ממטר חיצים נוסף ששילחו בהם הקובולדים שבבסיסו. לפתע הרעימו השמיים וכדור אש אדיר התפוצץ מעל ראשיהם, בין השאר פוצע את קייד בכוויות דרגה אחת! "זהו זה." אמר לעצמו קייד. "צריך להיפטר סופית מהקובולד המכשף." הזוטון האמיץ נעמד והטיל על עצמו True Strike. לאלו שאינם מכירים, זהו לחש עוצמה ראשונה המוסיף למטיל 20+ (!!) לזריקת ההתקפה הבאה שלו. קייד הניף את רובה הקשת, נדרך, כיוון היישר אל גופו החשוף (אך מוגן בלחשים) של הקובולד המכשף, ושיחרר את ההדק. זרקתי את קוביית ה-ק20 הענקית שלי, שחלקכם אולי חזו לצפות בה, והיא התגלגלה בנחישות על גבי השולחן. מבטינו עקבו אחריה, עד אשר... עד אשר... אוי אלוהים, 20 טבעי! יצא עשרים טבעי! תוצאה של 40, מבלי שבכלל אתחיל לחשב את התוספות המגיעות לי! "גלגל לקריטיקל" הורה שה"מ גיל, ואני עשיתי כפי שנתבקשתי. תוצאה של 10. כלומר, 30, עוד לפני תוספות. ירחם השה"מ על נשמתו של הקובולד. או אז הנפתי את קוביית ה-ק8 וגלגלתי לנזק. אחד! יצא אחד! ארורים האלים כולם! לא נורא, יש זריקה נוספת. הרי הצלחתי בקריטיקל. אחד! שוב! פעמיים אחד! ללללללללאאאאאאאאאאאאא..... זעקתי התפוגגה אל תוך הלילה והחשכה. היה זה ללא הועיל. בזריקה אולטרא-מוצלחת בעולם גרמתי לשני נק"פ נזק. ואם למישהו היה ספק למה משעשע לשחק עם קוביות, ולא תמיד בפרי-פורם, הרי זה בשביל קטעים כאלו בדיוק. [נ.ב.: ראוי להוסיף שקייד כבר גלגל פעם 40 זהה, בהזדמנות קדומה הרבה יותר, עם True Strike ו-20 טבעי. התוצאה אז היתה בערך 3. לא משהו, אבל עדיין עדיף].

עוד על גלגולים מוצלחים

בכלל, פגישת הצנונית האחרונה היתה מקום קינון לגלגולים טובים באופן כללי. מעולם לא יצא לי יותר מ-20 יחיד לכל שתי פגישות, בערך, ובזאת יצאו לי חמישה-שישה גלגולים שכאלה, וגם רוב השאר היו גבוהים בצורה מעוררת חשד (נדמה לי שננסק, בעל הקוביה הלבנה שמשמשת כסט הקוביות "שלי" בזמן מפגשי הצנונית, החליף אותה בחשאי...)

טוב שאלה שאולי הייתה פה אני לא זוכר

מה האמונה התפלה שלכם לגבי הקוביות.. לכל שחקן שאני מכיר יש כזאת.. (אני אישית לא נותן לאף אחד לגלגל את הקוביות "סתם" (כל עוד אני יכול) כי אז "מתבזבזים" גלגולים טובים.. ואם מישהו מגלגל סתם ומוציא גלגול נמוך אני מודה לו מקרב לב
אני בטוח לא היחיד.. (ראוי לסקר אולי?)

backdoorslam

New member
זאת שאלה שהייתה, אבל אשמח לשמוע שוב

אגב, מה שביצה אומרת כאן נשמע מחשיד מאוד.. ההסתברות שיצא לה 20 כפול 6, כך כך נמוכה עד שהיא משתווה להסתברות שהיא בעצם קוסמת בעולם האמיתי.

shadowfax

New member
ו 10 פעמים 2 ב1D10 ואז2 בD20 לסיום

אין כמו אילן כשזה נוגע לעניין

Gilgam69

New member
ובכל זאת

נפלת לתוך הבור העלוב שנחפר במהרה וכוסה בצורה חובבנית.

Ferenheit

New member
חשוב לציין

שלמרבה האכזבה, הפחתת הנזק של הקובולד המכשף חסמה את מלוא הנזק. כלומר, שום נזק ממשי לא נגרם עת החץ התנפץ לרסיסים על המגן הבלתי נראה שסביב גופו.

DDN

New member
בקיצור

שום קובולד לא נפגע במהלך הפעולות שנקטנו. אנחנו לא מתעללים סתם ברשעונים.

Gilgam69

New member
להוציא את שאר ה-30 קובולדים

שהרגתם, הרדמתם, העפתם וקטלתם. אתם, ולא שרף, אתם, ולא מלאך... טוב נו, ובעזרת שני גמדים חביבים למדי. Grug Grug!!!

היה נורא כיף לעשות את זה...

להרוג, לרצוח, לשסע... הררררררררררר... כנכנכן. סתם. זה היה יעיל. הגיע הזמן לחסל כמה יצורים שכאלה. נוראיים.

למעלה