מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

ערב טוב
אתם מוזמנים לספר מה עשה לכם את השבוע. אמ, אז יש לי 88 במתמטיקה. גאונה שכמותי. נומה זה היה קשה
יותר מדי פונקציות בשבילי בפחות מדי זמן. איכ. ה-97 בג"ג. פרוטס באסקט [שקט
]. שיגורה: "בלהבלהבלה... והאושר הגדול ביותר ינבע מכך שתהיו ביחד." איה: "שיגורה, אתה סוף סוף נשמע כמו משורר!" שיגורה: "אבל אני סופר!!" never before seen של הארי פוטר וגביע האש
זה הולך להיות משהו מדהים. למה זה מגיע לארץ ב-8 בדצמבר
הקליפ של let there be love יצא.
זה הכל
סופ"ש נעים, או לפחות מה שנשאר ממנו.

Dorin555

New member
אוקיי...

ש-ו-מ-ד-ב-ר !!!! הרס: -התפוצץ הצינור מים בביניין. -הפועלים הגיעו לקומה שלי. -כולם נהיו חולים. -פגעתי ב2 אנשים פיזית. -קיבלתי באיזה 5 מבחנים\עבודות 80. -רבתי עם חברה שלי 4 פעמים (ואני אפעם לא רבה איתה). -שונאת את הבצפר שלי !!! ו"זהו"...

Dorin555

New member
בעצם יש עוד.

- יומשישי היה חרא. - השכרתי 2 סרטים ושניהם היו מטומטמים. - חיפשתי בגדים יום שלם, ולא מצאתי שומדבר!! - הנעליים שלי עדיין לא הגיעו [כבר שבוע בערך] - חיזקו לי את הגשר.. אווצ'. עכשיו נראלי שזהו..

n 0 f a r

New member
אמממממ.......

היה י יום הולדת השבוע..(ביום שני)... קיבלתי מאבא שלי נגן עם ג'יגה... קיבלתי 100 בבוחן בכימיה (למרות שהיה לי את התשובות על השולחן זה עדיין 100!!) היו עוד... ומה הרס?אממ... היה לנו מבחן בערבית... המורה לכימיה רוצה לשלוח לי מכתב הביתה בגלל ילד אחר.. יום שלישי יש לי מבחן בהיסטוריה ועוד לא התחלתי להתכונן.. הנגן החדש עם הג'יגה לא עובד טוב (והוא חדש)..אבל הוא ילך לתיקון..

Just TalTi

New member
וואי

המצברוח שלי מזה טוב היום :) הממ אז ככה, עשה: - קיבלתי 97 בעבודה בספרות שהעתקתי ממישהי שקיבלה 90 [לפני שנה], וחברה אחרת שהעתיקה איתי קיבלה 92
- מתלבטת בין שני אנשים [זה גם רע]. אבל סופסוף יש מישו :) - אתמול. היה כל כך כל כך כל כך טוב
- ראיתי אתמול סופסוף תסרט המסור. לא שמעתי שום דבר וגילו לי את הסוף, למרות שהסבירו לי בדרך הכל. זה כזה מגניב :) - הממ. היה מבחן בתנ"ך שהלך טוב, וגם במוסיקה לא עשה: - מחר מבחן בהיסטוריה על מלאמלא חומר ממשממש משעמם. ואנלא זוכרת כלום =\ וגם יש בוחן באנגלית אבל הכל טוב!!! :)

קרניjack

New member
טוב...

מה עשה לי? כלום ממש חוץ מהשיחות בטלפון עם חברה רחוקה שלי והידידה מבריטניה, מה שלא עשה לי ועדיין לא עשוה לי את השבוע, זה הדלקת העצומה שיש לי בעין שהיא נראת כל כך אדומה ושורפת
וכמובן כל הלימודים המגעילים האלה

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo12.gif מ..

מה עשה?..
המ.. חזרות עם הלהקה
יום שישי בבית. הטיול לירושליים. ביטול המיבחן בהיסטוריה!!$#@ הדיסק החדש של ווסט
יצא סופסוף! הרס:...
אני חולה מצוננת;[.. יום שלישי במיבחן באנגלית בעע הסולו שאני אמורה לשיר יום שני
[ועם אנ'לא ארגיש טוב אנ'לא ישיר
] המ.. בעיקרון אני חושבת שזהו.. שבוע-טוב

mirrra

New member
אהמ

לגמרי אתמול, הייתי בשברולט במסיבת הלוואין והיה שווה. מה שהרס זה גם אתמול XD הכלב שלי ברח ל8 שעות ונלחצתי כמו לא יודעת מה.

נמנמנממ...../images/Emo26.gif

כייייף =] : היה יומולדת לחברה ממש טובה שלי והיה ממש כיף
גיליתי שיש עוד 3 תאריכים להופעות של סינרגיה
בחודש הבא
ואני כל כךךך מאושרת כי פיספסתי את ההופעה הקודמת... =]] עוד 3 ימים טיול שנתיי!! ואנחנו ל-א ישנים באוהלים אלא בבית ספר שדה!!! איזה מעולהההההה!! ממש בא לי טיול!!
מחר יומולדת לעוד חברה ממש טובה שליי =]
לא כיף
: מממ היו שני מבחנים..למרות שהלך לי דיי טוב אני חושבת =]
אולי יתבטל הטיול שנתי =\ כי אמור לרדת גשם וזה..
את כל המסלולים של המים ביטלו לנו בגלל שיהיה קר =\
אני וחברות שלי נדפקנו בחדר עם ילדה שלא ממש רצינו שהיא תיהיה איתנוו.. אכלתי הרבה בצל היום...כי זה מה שהיה...ואני לא ממש אוהבת בצל..
לילה טוף לכולם

אוקיי

אני לא מדבר עם ההורים כמעט חודש.. זה הדבר היחידי שעשה מה לא עשה? המבחן המזדיין בביולוגיה מה שהחברה הכי טובה שלי אמרה לי הבית ספר העבודה המזוינת שנמאס לי ממנה כבר כל האנשים הצבועים מסביב שמנסים להיראות נחמדים כל האנשים שלא מנסים להראות נחמדים, כי הם פשוט לא נחמדים אחותי ההורים שלי ויש עוד פשוט לא ניכנס.

Riot Boy

New member
אממממ

עשה לי את השבוע: להפגש היום בעצרת עם איילה לא עשה לי את השבוע: הטיול השנתי והיומולדת

למעלה