מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

ערב טוב
אתם מוזמנים לספר מה עשה [נו, וגם הרס] לכם את השבוע. אז מבחינתי- הגיחה, היה כ"כ כיף, וירד כ"כ הרבה גשם
וכיף לישון באוהל כשיש גשם
ולמי אכפת שצריך לישון על בטון כשיורד גשם
[אויש, זה נשמע כה עילג
] ההופעה של אואזיס
באיצטדיון וומבלי, זה אחד הדברים היותר מדהימים שראיתי אי פעם. עשרות אלפי אנשים שרים את סיגרטס אנ' אלכוהול [ועוד המון שירים אחרים], פשוט אי אפשר לתאר את זה. וגם היה שמפיין סופרנובה, אז זה ממש טוב. המ. פרוטס באסקט
זה כזה חמוד. "זה בסדר, את יכולה להתנהג כמו אידיוטית עכשיו." XD גראוויטיישן זו סדרה חביבה, רק חבל שאני לא מבינה מילה ממה שאומרים שם. Mabushii kiseki o irodoru SMASHING BLUE hajimaru MAKE ME TRUE kieyuku tsuki wa SILENT kimi no koe mo iranai SMASHING BLUE Suhada ni nokoru kiramekimaru de TWILIGHT מה לעזאזל
פתחו פורום לMCR
קרן מזלטוב
כבר יש פרסומות להארי פוטר ה-4
זה יהיה משהו מדהים
שבוע טוב

להלה..../images/Emo163.gif

עשה:
חברה טובה שלי באה אליי.. הוו
גשם|ריר| יצאתי לגשם בלי מטריה |עודקצתריר|
התקרבתי למישהו שלא הייתי כמעט בקשר איתו, ועכשיו אנחנו חברים טובים:] הרס:
מבחן באנגלית.
בוחן בביולוגיה
סידרתי את החדר יותר מדי
לא ישנתי טוב ו.. זהו להלה.

n 0 f a r

New member
אממ...../images/Emo182.gif../images/Emo129.gif

אממ...אני יודעת מה עשה והרס לי ת'יום.. דיברתי עם 2 אנשים חמדמדים שתמיד רציתי לדבר איתם באותו זמן..אם הייתם מכירים אותי ממד טוף אז הייתם מבינים כמה זה משמח... אחד מהאנשים שדיברתי איתו הפעיל את המצלמה והוא יכל לנגן לי במקרופון אבל המחשב שלו לא רצה לעבוד טוב..וזה הרס הכל!!

Just TalTi

New member
אני! כן כן.

מה עשה לי תשבוע: - קיבלתי 86 במתמטיקה - יום כיף עם חברה שלי :) - יומולדת של חברה אחרת שלי. היינו במסעדה עם חבר שלה. היה מצחיק. אכלתי סושי!!! - אתמול. היינו המוןהמון אנשים אצל חברה. והיה כל כך כיף!!: - ראיתי ידיד שלא פגשתי המון זמן - חידשתי קשר עם ידיד אחר שרבתי איתו לא מזמן :):) - היה ממש ממש מצחיק. צחקתי ממש הרבה. מה לא עשה: - המורה של המגמה שלי התעצבן עליי. ואז ביקש סליחה כי בכל זאת.. אני :p - אתמול רצנו 2000 בספורט. והתחילו לי התכווצויות בבטן וכל הראש הסתובב. והיום כל השרירים בבטן תפוסים לי וכואב לי לזוז =\ - מחר מבחן בכימיה ועדיין לא למדתי. אין לי מושג מה לעשות בכלל.. אני מרגישה שבן ינצח בהתערבות :( וואי, חפרתי. שקט טלי. טוב

yaelhr

New member
אניאניאני ../images/Emo187.gif

עשה- יום כיף עם סבתא
ארוחה משפחתית לכבוד היומולדת.. צבעתי את הקצוות לרוד פקאצי (כן, השלמתי עם העובדה שזה פקאצי) לא עשה- מבחן בהיסטוריה :( אני חולה היום ומשעמם לי לבד. עוד מישהו לא הלך לבצפר? :[

Dorin555

New member
אממ..

עשה- ימי כיף עם המשפחה
80 במבחן במתמטיקה! הרס- ציונים גרועים
לא מצליחה להזכר בעוד

בטלקאפ

New member
נאאאמ

עשה: *יומולדת וזה *שהרבה אנשים התקשרו[חיחי] המ,זה לא היה שבוע משו
לא עשה: *מצב רוח זיפט *כאבי ראש

../images/Emo129.gifחה חחה חה חחה חחה

טוב עשה לי את השבוע זה: ***מרתון "המעבדה של דקסטר" שידיד שלי הקליט ופשוט ישבנו בבית שלו ממשו כמו שתיים עד עשר בלילה והיה ממש כיף ועד עכשיו אני מושפעת מהצחוק של מנדרק (הוא הורג אותי!)
***העובדה שהצלחתי במבחן בהיסטוריה ובבוחן מטומטם על המרסליאס (ההמנון של צרפת) שהייתי אמורה ללמוד בע"פ :/ והצלחתי בלי טעויות (כפיים לי)
***המ...שהכתה שלי מתחילה להתחבב עלי לא כמו פעם
*** שגיליתי שאני וצאת לנופשון (יאא) עם הרכב א' והבנות של המקהלה ואנחנו הולכים לשגע אותם!
***שחורף וקר וכיף לי
ו...נמאס לי מהקראש..סתם טיפש
הרס: ***בופ שלי עוד לא הגיע בגלל החגים המזורגגים האלה ואני מתגעגעת
***אחות של חברה ממש טובה שלי התגייסה והיה ממש עצוב
***גיליתי שעוד מעט יורידו לי את הגשר
ואני מאושרת וואו זה באמת יצא ארוך...חפרנית...

Beautiful Scar

New member
מה עשה והרס../images/Emo3.gif

עשה- האמפ לא הלכתי לבצפר וחוג גיטרה חשמלית
הרס- הצהבת הארורה!!!! יש לי צהבת זונעת!

deadXend

New member
../images/Emo12.gif ...

מישו שם לב שאימצתי את
לסמיילי הקבוע שלי?[ ...מ...עשה.. *אותו* שולח רמזים גדולים גדולים. ונראלי שזהו...סתם שבוע מעפנה. הרס: הדיכדוך ש*אותו* גורם לי ..בלי לשים לב. I AM SO FREAKING EMO @___@

Beautiful Scar

New member
@__@

לא הבנתי. וגם אני רציתי לאמץ את זה ושמוליק אמר שזה לא מתאים להבעות פנים ;[ גנבת! לא נורא אין לי כוח לאמץ משהו רק אותו

nowhere kid

New member
נחמד לדעת שאני לא היחידה שחשבה על

זה. הן פשוט כותבות נורא דומה, ולפעמים מגיבות לעצמן, אבל זה נשמע כאילו מישהו אחר מדבר אליהן =/

sapirush1

New member
ואיייי בהחלט עשה את היום והשבוע

קיבלתי 79 במתמטיקה!!!!!! אני פשוט לא מפסיקה להתרגש הייתי בטוחה שאני מקבלת 65 אם לא פחות וקיבלתי 79!! 79!!! והרס.. ממ כל הלחץ של המבחנים שיש לנו ושגיליתי פתאום שגם יש לנו בתנ"ך אבל כרגע זה לא ממש מפריע לי

כן?? כן??

ואני קיבלתי 53 ואני עוד שניה מתאבד כי זה רק 2 נקודות מנכשל.. למה???????????? למה????????!?!?!??!?!!??!!?!?!?! אם יש אלוהים אז כנראה שהוא השטןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111

למעלה