מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

[כי תודו שהתעגעתם לזה
או שסתם ממש משעמם לכם ואתם זקוקים נואשות להודעה חדשה.] אז, מבחינתי, ממש לא הרבה. השבוע היה משעמם עד מרגיז+, ולווה בדחף חזק לתת כדור בראש של המורה לאנגלית, שבטוח הולכת להכשיל אותי כי אמרתי לה מה אני חושבת על איך שהיא מלמדת אותנו. מול כל הכיתה.|: אבל שר הטבעות.
כבר שנה ומשהו לא ראיתי את זה. למה אני תמיד בוכה כשמראים את מאונט דום, לעזאזל? אמ. וגם הקליפים שהורדתי של אואזיס
בעיקר וואטאבר
ושמפיין סופרנובה
ליאאאאם
בויוה לה באם היתה הופעה של HIM
וילי וואלו
באם
אז סופ"ש טוב, באהבה (ומערכות יחסים
) לוסי. ועוד משהו- תודה לזו שפתחה את הפינה שבוע שעבר, ביוטיפול סקאר או בתאל או מי שלא תהיי
ספנקס

l AdidAs l

New member
המממ

עשה: צופים - היתה פעולה אחת הטובות!! =] קיבלתי 100 בבוחן בלשון
ו-90 במתמטיקה [שמול בזכותך
] סבא נתן לי 500 שקל
זהו, לא נראלי היה שבוע משו |=
לא עשה: כל לילה בשבוע הזה, בלי יוצא מהכלל- ישנתי 5 שעות ומטה! [עוד מעט הולכת להשלים סופסוף
] המ..איבדתי חלק מהMP3 שלי וזה מבאס;[ אמא החליטה ששיעורי הגיטרה זה ממש יקר והיא מורידה לי את זה לפעם בשבועיים;[ חשבתי מלא מחשבות רעות בימים האחרונים|= בלע זהו

SimplePlanGirl

New member
יאייי D:

חוץ מזה שהייתי חולה כל השבוע ואני עדיין קצת חולה, היה שבוע כייפייייי!!!! הנסיעה לאוניברסיטת בר אילן ביום רביעי- היה מאגניבבב אתמול- ת''א היה כיייייף היום היה מעולהההה!- ידיד טוב שלי שעבר לראשל''צ עשה לנו ביקור הפתעה בפארק היום D: כל כך התגעגעתי אליו!!! וחברה טובה שלי שעזבה לפנימייה גם באה היום וגם אליה התגעגעתי המון!! ועוד ילדה שלא ראיתי כל החופש ראיתי היום והיה מאוד שמח לפגוש את כולם שוב D:

deadXend

New member
ממ

אני חולה!בוויקאנד!!.ראבאק. ונשרפתי קשות..
ומה שעשה אותו.שמצאתי אנשים נחמטים בביצפר.. רק חבל שהם יב'ניקים
האמ.

../images/Emo10.gif../images/Emo163.gif

זנות.. הא, ואת, 3 דברים: 1. תרגישי טוב :) 2. אני צריכה לגנוב ממך כמה תמונות... 3. סתם רציתי לעגל ל-3. אין לי מה לומר.. :)

../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

עשה:
דיסק חדש של פנתרה! והוא בנזונה! ההההה פנתרה
דיברתי עם ג'וני! [ולא רק במסנג'ר!]
אני בטוח נוסעת עם חברה לת"א בחופש! ייפייי
עדי וג'וני גרמו לי להסמיק פעמיים..
התחלתי ללמוד גיטרה..
הרס:
יש יותר מדי שיעורים
קיבלתי 68 בבוחן במתמטיקה
באותו הנושא-המורה למתמטיקה מלמדת גרוע.
לקחו לי את הפלאפון ליומיים..
[והחזירו אותו כבר] ו.. המממ.... זייהו. אה, ותמונה.. סתם כי אני נהנית להתלהב מהעין שלי

l AdidAs l

New member
באלי עוד קצת לגרום לך../images/Emo3.gif

אוח איזו עין
וחוצמיזה שתדעו, אני ראיתי את נועה ואתם לא

SPFAN

New member
היי! גמני ראיתי אותה ../images/Emo10.gif

ועוד לפנייך!

Beautiful Scar

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *הלכתי להיתאבד* *בוכה בכרית*
*חותכת את הורידים- *לא מדברת עם אפחד לעולם*
*אייל תעשה לי ילד
טוב אני ראיתי את אייל

למעלה