מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

הלו דר. אז, ללא דברי פתיחה מיותרים אפתח ואומר ישירות מה עשה לי ת'שבוע. בעיקרון, יש רק דבר אחד שממש ממש עשה לי אותו- ראיתי את צ'רלי והשוקולדה
היה כל כך יפה
וכיף
אני רוצה עוד פעם
ג'וני
ואנשים תגידו אם גם אתם ראיתםX: זה סרט שווהX: ואממ היו עוד כמה דברים שאני לא זוכרת כרגע. בטח זה משהו עם הסוסים|סנילית| והממ, בלי קשר, ראיתי אתמול את המומינים. נומה זה חמודX: בעיקר השמנטפיםX: אפילו שהם לא היו אתמולX: ואממ שאלה למי שזוכר ויודע- מה עשתה הגרוק שגרם לכולם להתרחק ממנה? פשוט מזמן לא ראיתי אותה ואנלא זוכרת כלום
ואמממ, מישהו פה שם לב שהפסיקו לשדר את ג'קאסס ביס ה%&^$@#$%%*? חרפה. איך הם מעיזים?! ארורים תהיו. טוב, זה הכל
סופשבוע נעים וכל זהX: [ג'וני
!!!!!!!!!112222233333)

לינקנית

New member
יו! גם אני ראיתי המומינים!!!

היה כל כף כיף!!! עם הכלב והזאבים ואם מה שמו מרלין אני חושבת והריבה!! ומאי הקטנה

בטלקאפ

New member
המ אני><

ראיתי מדגסקר שזה סרט חמדמד. הייתי בטיול מעייף.. שזהה גם חוויה. המ ודי

deadXend

New member
שום דבר.זה היה עוד שבוע משעמם

הפסיקו לשדר ג'אקסס?כוסאמא שלהם!! ג'וני נוקסוויל שלי X_X הו וקניתי חצאית פרינס..יאיייי יאייי וחזיות.לא משו.ושתיתי ספרייט. והייתי בקרייזי רולר.ועכשיו אני מתה. היו שלום X__*

shoohy

New member
נמ../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מוחעחעחע ראיתי סרט עם גוני נוקסוויל
הוא חמוטי..^^

קרניjack

New member
מה שלי עשה../images/Emo104.gif

סוף סוף ראיתי את הקליפ של MCR - THE GHOST OF YOU, קליפ מדהים שכדאי לראות גם למי שלא שומע אותם...
הייתי בטיול לצפון...עשיתי, או לפחות ניסיתי
לעשות החלקה על הקרח....היה ממש מצחיק
הייתי בשמורת החולה ועשיתי באולינג=)

*משיכת כתפיים*

איך שבא לך. אבל עדיין
זה היה כזה יפה כשהוא היה מעיף אותו מצד לצד בהופעות ומעיף זיעה על פראנקיX: אני אשתוק עכשיו$:.

Blue Puding

New member
ומה שעשה לי את השבוע...

שסוף בוף ניתקתי קשר עם הילד הכי מעצבן וצבוע בעולם..ואני כל הזמן יורדת עליו....הוא אפילו כתב שיר...
והוא מאוד מצחיק אותי כי יש שם כל כך הרבה טעויות..אז אני וחברה שלי כתבנו לו דף שלם עם כל הטעויות שלו בשיר 0מצאנו 18!) ואמ..מה עוד עשה לי את השבוע....זה שפגשתי חברה ממש ממש טובה שלי מחיפה..וזהו בערך.. ולסיום, השיר של הייצור המגעיל, תבכו, תצחקו..מה שבא לכם... -לפעמים אני עצוב ואני מרגיש שאני לבד לפעמים אני עצוב ואני יודע שאני אחד למה זה צריך להיות ככה? למה הכל לא יכול להיות יותר טוב? למה לפעמים השמיים שחורים? ולמה אמא למה כולם פה בוכים? כמה חבל שעכשיו אין דבר שאותי מעודד אני רוצה שעכשיו אני כבר לא יהיה כל כך בודד למה זה צריך להיות ככה? למה הכל לא יכול להיות יותר טוב? למה לפעמים השמיים שחורים? ולמה אמא למה כולם פה בוכים?- ואני אומרת "למה אמא, למה כולם פה בוכים?"

למעלה