מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?

אחרי, כמה זמן? שניים שלושה שבועות שבהם לא היה לי אינטרנט, הפינה חזרה. אמנם לא בגדול, אבל, וואטאבר. סו. מה עשה לי. אני פאקינג מצטיינת שנתית בטניס
תנו לי להנות מהרגע. זהו, נהניתי. וההתקבלות לכיתת מצוינות. ר י ס פ ק ט. לא בכל שבוע מודיעים לך על הצטיינות כפולה. והמממ, צ'ארלי והשוקולדה יצא אתמול
מישהו הולך לראות? והכי הכי- ג'קאסס הסרט. no doubt about it. (תגידי לי אם אני כותבת בשגיאות כן?) הם פשוט גורמים לי ליהנות. וזה טוב, כי לא הרבה מצליחים לגרום לי לחייך. וזהו, נדמה לי. וד"א, אנשים- מותר לכם לכתוב גם מה לא עשה לכם את השבוע. כמובן שמותר. ואמממ, אני פשוט חייבת לצרף את התמונה הזו.

לינקנית

New member
אוקי מה לא ומה כן עשה לי תשבוע

מה שכן עשה לי תשבוע שבערך כל השבועעעעעעע דיברתי עם גיל חחח ועם יובל ומה לא עשה לי תשבוע אתמול לקח לי שעה וחצי לחזור הביתה עם התיקים ונהיה לי כוויות ביד מהם וזה כואב והאמ שבידיוק באתי אז רבתי עם מה שמו ליאור אז זה הרס לי תשבוע והיתעצבנתי על אמא שלי אז שלחתי לה SMS וקיללתי אותה יענו רשמתי לה ואני מצטטת "הלואי ותמותי. אמן." כי היא לא אמרה לאף אחד לקחת אותי שחזרתי מהאוניברסיטה וההיתי צריכה ללכת לבד והיא גם לא רצתה לבוא לקחת אותי. אז היתעצבנתי עליה

sapirush1

New member
התמונה מהסרט סיוט בחדר המורים?

ומה שעשה לי את השבוע הייתה ההופעה של יוסלס והמפגש... טוב אלו היו הדברים היחידים המעניינים שעשיתי.

כן, זה מהסרט הזה.

נוווווווווו תכתבו משהו *מנסה להקפיץ* יש פה יותר מ-10 תווים נכון? הו וול. *ספונטנסליסלפקומבסטד*

קרניjack

New member
היה הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון - המפגש! היה כל כך כיף וכל כך מצחיק!
אורנה עשתה לי את השבוע... וגם פאינה
אחלה שירים המלצת לי

Dorin555

New member
אמממ..

פגישות עם כמה אנשים, אבל לא משו רציני.. ואני מתכננת ללכת לסרט

Just TalTi

New member
הו וול

- המפגש. היה כיף - שאני טסה. - פגשתי כמה אנשים חמודים
- קניתי מלא דברים עם אמא
מה שלא עשה: - אני מתגעגעת ואתגעגע

בטלקאפ

New member
מממ שלי><

המ
מפגש:]
ישנתי אצל חברה:] אבל יש דם דברים עצובים.
טלי נוסעת!!!
גם ידיד שלי נוסע :\ בעעע אבל יהיה טוב

mirrra

New member
לילילילילילי

[נו הנייר טואלט עם הכלבים הרכים האלה
] המפגש [בעצם ה-3]. נו, זהו.

double O S

New member
מפגש מפגש מפגש../images/Emo96.gif

וגם עוד פעמיים בת"א להפגש עם עוד אנשים^^

למעלה