מה עשה הארנב???

rupio007

New member
מה עשה הארנב???../images/Emo105.gif

היום קראתי כתבה יחסית "מעניינת" ששרת החינוך הארה"ב דורשת לבטל את שידורי התוכנית של "באסטר הארנב" כיוון שיש שם רמיזות הומולסביות, וזה לא רק הוא מקבל על הראש אלא עוד דמות מצויירת של איזה ספוג ים או משהו כזה (אני לא זוכר את השם שלו) הכתבה כתובה ב-IOL חדשות מהעולם. (לא הצלחתי להכניס קישור)

odedee

New member
כן, אמריקה שוב מראה לעולם את החושך.

הנה הקישור. ואתה מדבר על sponge Bob, איזה קשקוש מצויר. כנראה שזה מה שיוצא מטקסס... מישהו אמר מקארתיזם?

ro99

New member
ופעם זה היה טינקי ווינקי

נדמה לי (מהטלטאביז). מקארתיזם זה תחכום סופר-אינטלקטואלי לעומת מה שקורה היום. The lunatics have taken over the asylum

Hubert Hubert

New member
ספונג'בוב קשקוש מצוייר?

חוץ מזה שזו תוכנית מאוד מאוד משעשעת ומתוחכמת, היא גם מאוד חינוכית ומקדמת רעיונות של אחווה, אהבה ועזרה לזולת וגם כמובן קבלת השונה, ובייחוד הומוסקסואלים. בפרק אחד, סופנג'בוב מארגן הפתעה גדולה לחבר הכי טוב שלו לוולנטיין. מעולם לא נאמר במפורש שספונג'בוב הוא גיי, אבל גם לא נאמר אחרת ונראה לי שנרמז בצורה די ברורה שהוא הומוסקסואל. הלוואי וכל ה"קשקושים המצויירים" בטלוויזיה היו נראים ככה, אולי היה גדל פה סוף סוף דור נורמלי.

just4vid

New member
טוב מאוד שהורדיו את הסדרה

צריך לעשות סדרה חדשה שמלמדים לנדות הומואים.. איכס

Woking

New member
../images/Emo32.gif מה העניין עם קונדי

זה נכון שהיא לא באה לפורום רק בגלל שהבוס שלה לא מרשה (חוץ העובדה השולית שהיא לא קוראת עברית)?

Woking

New member
טוב, אז בגלל שיש לי מוח מעוות

ואף אחד אחר לא משתף פעולה אז עשיתי חיפוש קצר בגוגל. מה שלקח הכי הרבה זמן זה לגלות איך מאייתים Condoleezza נכון, אבל אח"כ בתוך שניות מצאתי את זה, וגם את זה.

eig

New member
יו מדליק :)

בחורה אחת ממלאת שתי משבצות. כדי שלא יגידו לבוש שהוא שמרן ולא פתוח מספיק הוא היה צריך למלא משבצת של שחור/ה והומו/לסבית. מכיוון ששני אנשים ממגזרים מיעטוים אלה זה יותר מדיי אז הוא מצא אדם אחד שימלא את שתי המשבצות. יפה לו

למעלה