מה עם...?

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
מה עם...?

לא היה לי איפה לשרשר אז פתחתי הודעה חדשה... מה עם המשחק הנפילים מיליונרים? הרבה זמן לא היו שאלות וגם לא נתנו תוצאות על השאלות הקודמות...? מי שיודע מה קרה שיגיד...

אביקם1

New member
בעיקר חידון הקלף היומי

כל כך עצוב עכשיו יש לי רק שלוש קלפים ואס

lital20076327

New member
מאיפה לך שלושה קלפים ו...בבקשה תיכנס..

מאיפה לך שלושה קלפים ואס...של מה יש לך? כי עד עכשיו היו חידון אחד ופעם אחת הוא נתן את הקלף..ורק אתמול או היום הוא העלה עוד חידון מאיפה לך עוד קלף.. ומאיפה לך אס? אס של מה? כי לי בנתיים יש רק את צורי ועדי ואני עומדת לקבל עוד קלף....אתה יכול להגיד של מה יש לך?

adidasabc

New member
הוא עשה 3 חידונים

לי יש 5: 1 - הוא נתן "בחינם" התחילת המשחק 2 - החידון הראשון 3 - החידון השני 4- אס למי שפתר את שני הראשונים הרצף 5 - החידון השלישי

lital20076327

New member
לי יש רק 4...

האס של צורי האס של עדי האס של כולם ביחד והאס של שלומי מאיפה 5? הוא עשה בינתיים רק 2 חידונים לא 3..וקלף של כולם הוא נתן למי שפתר את שני החידונים.. ואת הקלף של צורי הוא נתן בהתחלה...ואז הוא נתן את של עדי ושלומי וזהו..

adidasabc

New member
הוא עשה 3 חידונים:

חידון מספר 3 מהיום: 1. מיהו קצין האבטחה הראשי של הישוב ? 2. בעזרתו אילו קשרים התקבל שלומי לעבודתו ? 3. מיהי אחותה של שלומי, ומיהו אביו של שלומי ? 4. מי היה עד לא מזמן חברו הטוב של שלומי ? 5. מיהו השחקן שמגלם את שלומי ? 6. מיהו אביו של השחקן שמגלם את שלומי ? (רמז : קשור לרדיו) 7. אמרו שם של תוכנית/סרט שהשחקן שמגלם את שלומי משתתף בהם. 8. עם מי שלומי לא רוצה לעבוד ושוקי מכריח אותו ? 9. מי חברה לשעבר של שלומי ? ומי קדמה לה ? (רמז : השניה היא בחורה מהכמ"ג) 10. מי ניסה לרצוח את שלומי בחללית ? חידון מספר 2 מה-11/7: 1. כשצורי נכנס לחדר פעם ראשונה, עם מה הוא לא הצליח להסתדר ועדי עזרה לו ? (רמז : מכשיר חשמלי) 2. מיהו אביה של עדי ? 3. מה שמה האמיתי של עדי ? 4. איך עדי מעירה את צורי כל בוקר ? 5. למה עדי מאור ויובל פרצו לבית של נח ? 6. למה עדי כמעט ואף פעם לא בביה"ס ? 7. בכמה זמן צעירה עדי משאר כיתתה ? 8. באיזו תחרות מלכת יופי השתתפה השחקנית שמגלמת את עדי ? 9. מיהו אחיה של עדי ? 10. מהי המילה שעדי אמרה בלי הפסקה שצורי גילה את כוחותיו ? חידון מספר 1 מה-10/7: 1. מי רצח את אימו של צורי/אישתו של אבי ? 2. איזה שחקן מגלם את אבי ? 3. מה המקצוע שאבי מלמד בבית הספר בכמ"ג ? 4. מי הפנה את אבי וצורי לכניסה לכמ"ג ? 5. מדוע אבי לא רצה שצורי יכנס לחללית ? 6. ממה אבי פוחד ? (לגבי צורי) 7. איך אבי מנסה לחנך את צורי ? 8. מה שמו המלא של אבי ? 9. תתנו שם של עוד שני סדרות שהשחקן שמגלם את אבי שיחק בהם. 10. מה תאריך ההגעה לכמ"ג של אבי ? (רמז : זהה לזאת של צורי)

sn22

New member
לא נשאר אף משחק בפורום וצריך לעשות משהו אז...

בואו נפתח משחקים חדשים, בואו ניתן רעיונות למשחקים ונתחיל להפעיל את הפורום!!

adidasabc

New member
בוא נקרא קריאה נרגשת ל:

עדן - שתמיד פתח את "מי אני" Famous Last Words - שפתח את חידון הקלפים ול-Yarinv ש(נדמה לי)תמיד פתח את "גלגל המזל"

adidasabc

New member
אני ניסיתי להחיות את "גלגל המזל" אבל אף אחד

לא שואל אותי אותיות....

sn22

New member
לפי דעתי...

צריך לעשות עוד משחקים... שונים כי ניסו להחיות כמה משחקים וזה לא הצליח אז צריך לפתוח משחקים חדשים ואז אנשים יתעניינו

ילד רע 16

New member
תגובה לכל התגובות כאן

הפינות האחרונות שפתחתי לא כ"כ עבדו, אתם פחות חושבים, פחות שואלים. אפילו סתם לשרשר אותיות, שאלות וכו'.. למחבר ההודעה - כל המשחקים כבר נעשו לדעתי
עכשיו פתחתי את גלגל המזל ומי אני, תאמינו לי שמרצון ואהבה, ולא מהכרח - קצת הערתם אותי ונפצתם לי את הבועה, אני מנסה להחזיר את הפורום, אבל זה לא קשור לכלום - אני מאוד הצטמצמנו. אני לא הייתי נשאר בפורום של סדרה שצפיתי בה, מאוד אהבתי, ואין לי עוד דרך לצפות. חוץ מזה - גם אנחנו "אשמים". ושכחתם את החוליה החלשה שהיא פינה מאוד פעילה בפורום.

מצטער שלא יכולתי להודיע, אבל המחשב שלי מת. P:

ולא היה איך להודיע לכם, אז אני ממש מצטער.

למעלה