מה עם שבת?

ל י א ת א

New member
מה עם שבת?

לא מתכוננים? לא מבשלים? לכבוד שבת: מרק עוף עם כופתאות מפרום קוסקוס(משקית...בעוונותי...) לבוקר: ארטישוק ממולא ברוטב לימון צלי עוף ותפוחי אדמה אורז צהוב לבקשת הילדות. סעודה שלישית: פשטידת בצל,היה בתכנון להכין עוד פשטידות אבל נגמרו לנו הביצים....... לא נורא יש המון ירקות וגבינות ואולי נכין גם שבלולי פיצה? ויש אפילו סלטים מוכנים: חומוס טחינה מטבוחה,כרוב וגזר , פלפלים קלויים. ובגלל שאני מתלהבת אני אספר שאפינו אני והילדים 2 עוגות שוקולד ו 2 עוגות מייפל(חצי ילך לסבתא מהנכדים) נשאר רק להכין כדורי שוקולד וזהו... אין כמו שבת בבית....

oap

New member
כל הכבוד!! זריזה..

אצלי בנתיים מוכן: פרוסות תפו"א ואדמה בתנור עוף בתנור גלילה של תפוחי אדמה ממולאת פטריות , חזה עוף ועוד כל מיני קישקושים (מתכון שMARETA נתנה פה בשרשור לפסח) קוסקוס ורוטב= לוקחת מאמא דגים - אכין מחר שניצלים אולי אכין גם ירקות בתנור - משהו כמו אנטיפסטי שכזה. חמין- מחר סלטים_ חומוס- קנוי, טחינה, סלק, מטבוחה, וכל מיני סלטים חיים נכין(סלט חסה, ירקות, כרוב וכו..) עוגה- נראה לי אבחר אחת מהעוגות של פירגה.

יוכי68

New member
תקווה, אני הכנתי רולדה עם קמח תפו"א ושמתי

מעל רולדה מעט שמן ולכן הושחמה יפה..........נראה לי שהמילוי שהכנת יהיה טעים - תהנו.

יוכי68

New member
../images/Emo24.gifליאת, אחלה ארוחות את מכינה../images/Emo140.gif

אני מתכוונת להכין בע"ה דגי פילה מושט במצע של פולים עם פלפלים חריפים אורז עם ירקות לחם שחלק ממנו יהיה בצורת מפתח כפי שהעלו כאן החברות המקסימות. חמין סלטים: כרוב וגזר, סלט מיונז, חומוס קנוי, סלק אדום, סלט ירקות טרי, מטבוחה עוגת גבינה אפויה עם ג'לי מעל עוגת סברינה שבת קלילה כמו שהילדים אוהבים.......

יוכי68

New member
ליאת אני מכינה עכשיו לחם, פשוט בצק של לחם

1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים כף גדושה של סוכר כפית מלאה מלח כשתיים וחצי כוסות מים פושרים רבע כוס שמן ללוש היטב, להתפיח....ללוש שוב להתפיח שוב ולהכין איזה צורה שאת רוצה........אפייה 200מעלות עד להשחמה יפה משני הצדדים......אפשר עם ביצה טרופה מעל או בלי כלום.

יוכי68

New member
רות, גם אני הכנתי,לפעם ראשונה זה די בסדר

קצת מצחיק אבל נראה פחות או יותר כמו מפתח..........חחחחחחח בעזרת השם יפתח לכל עם ישראל ולנו את הפרנסה הטובה, השפע, הבריאות האיתנה ואהבת החינם אמן.....

למעלה