מה עם קצת נוסטלגיה?

Aviad1987

New member
מה עם קצת נוסטלגיה?

אני לא מתכוון לשידורים חוזרים של סתם סדרות אני מתכוון לשידורים חוזרים של סדרות כמו נישואים פלוס, בברלי הילס, מכושפות ועוד עשרות דרמות וקומדיות שעשו את שנות התשעים ואת תחילת שנות האלפיים. יש קהל שלם שלא זכה להיחשף לסדרות האלה בזמנם והגיע הזמן להרים את הכפפה ואני יותר ויותר חושש שזאת תהיה HOT.

liranru

New member
כל הסדרות שציינת

הזכויות להן שייכות ל- HOT. אז זה לא חשש - זו המציאות. אני מבין אותך, בתור אחד שראה את "נשואים פלוס" במשך שנים ויש לו את כל הסדרה על DVD...

assafTV

New member
ממש לא

הזכויות של הכבלים פגו עליהן לפני שנים. אני אחזור שוב על אותם דברים שאני אומר בכל פעם שנושא כזה עולה לדיון: סדרה עולה כסף. סדרה ישנה עולה אולי מעט פחות מסדרה חדשה אבל היא עדיין עולה כסף. כאשר השיקולים הן בין לרכוש סדרה חדשה ולא מוכרת לסדרה ישנה ומוכרת חד משמעית הרכש ילך לסדרה החדשה. תקציב הרכש הוא מוגבל ורכישת סדרה ישנה תבוא על חשבון סדרה חדשה. מפעם לפעם נרכשות סדרות לא-חדשות ואני מניח שעם ריבוי הערוצים ירכשו מעם לפעם גם סדרות לא-חדשות נוספות כאשר מקרה כל סדרה יבדק לגופה.

adi121

New member
עדיף נישואים פלוס..

מאשר סדרות כמו פלייבור פלייב או ניו יורק או שושלת טיודור וכ'ו למרות שאני לא מתה על נישואים פלוס סדרה שובניסטית מדי שזה כבר לא מצחיק אבל מכושפות, שולחן לחמישה, בברלי הילס, אריזה משפחתית, בהחלט יותר טוב מהרבה סדרות

I Tusha I

New member
../images/Emo45.gif

אני לא אומרת לוותר על סדרות חדשות שוות על חשבון סדרות ישנות, אבל ביס משודרות הרבה סדרות ג'אנק (מלכות הנקיון, סלבריטאים בגמילה, YOU ARE WHAT YOU EAT...) לא עולות לי עוד סדרות כאלה כרגע כי אני פשוט לא צופה בהן. בהחלט עדיף לוותר על הסדרות האלה לטובת ש.ח של סדרות ישנות וטובות.

assafTV

New member
הסדרות האלו הן לא ג'אנק

הן זוכות להצלחה רבה, אחרת לא היו משודרות. והכי קל לומר "אני לא צופה בזה אבל זה זבל, תקנו משהו אחר". ומנסיון העבר, סדרות קלאסיות שנרכשו זכו ל-0 אחוזי צפיה. אנשים אוהבים לומר שהם יצפו בסדרות קלאסיות אבל בפועל לא צופים בהן ואפילו מתמרמרים "מה זה הסדרות הישנות האלו? תביאו משהו חדש! בשביל מה אני משלם??".

snier1991

New member
מסכים. אבל אתם כן קניתם מחדש סדרות

הממלכה הקטנה,האוסי ומגרש ביתי ואולי היו עוד כמה שנגמרו לכם הזכויות וקניתם אותן מחדש אז למה במקום סדרות שכבר שודרו ביס לא לשדר משהו שלא שודר. ואני לא מדבר על נוסטלגיה, אני מדבר על סדרות שהוכיחו את עצמן, אלה החדשות יותר שפוספסו בערוץ 2 של סוף 90 תחילתה 2000(אוז למשל הייתה הצלחה ענקית שכל היום דיברו על הש"ח שלה ומתי יהיה עוד פעם)

תום116

New member
באמת? אני מציע לך לראות את אחוזי הרייטינג של

שידורי הלילה החוזרים בערוץ 2 לסיינפלד וחברים. לא רע בכלל הרייטינג הזה.

I Tusha I

New member
לגבי רייטינג אני לא יכולה להגיד

כי מן הסתם אין לי נתונים. הדבר היחידי שאני יכולה להגיד זה את ההרגשה שלי. בסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מיס- אבל ממש ממש ממש חסרים לי ש.חים של סדרות ישנות. למשל, מאוד נהניתי מהש.ח של שלושה בדירה אחת שהיה בזמנו. חבל שהפסקתם עם זה (לא ספציפית ט'ריס קומפני, בכללי). לי מאוד חסר. יש הרבה ערוצים אצליכם שאני בטוחה שהרייטינג שלהם שואף לאפס (דיסקברי, החיים הטובים, ערוצי מוזיקה נידחים למיניהם ובטוח עוד המון ערוצים שאני אפילו לא יודעת שהם קיימים), אבל הם בכל זאת משודרים בשביל המבחר ושכל אחד ימצא את מה שמתאים לו. אז אני לא מבקשת עשרות סדרות קלאסיות ותקציב ענק, אבל פעם ב להביא סדרה קלאסית או סדרת קאלט ישנה וטובה- זה יהיה מאוד נחמד. אפילו סדרה אחת כל פעם אחת לשבוע איפשהו בערוצי הסטארס, שתתחלף רק שנגמרת זו שלפניה. זה בטח לא יאכל הרבה מהתקציב לסדרות.

liranru

New member
מה לגבי הסימפסונים ?

יש סיכוי שתרכשו את הסימפסונים ? אני יודע שחלק מהזכויות נמצאות אצל ערוץ 1 אבל הוא לא עושה איתן שום דבר, וחוץ מזה הוא מחזיק בזכויות רק של עונות 1-5 ו- 15-18. אם תרכשו את כל הסדרה (הכוונה לכל ה- 20 עונות) אתם בכיף יכולים למלא רצועה יומית של 2 פרקים ביום ב- yes stars comedy לפני הפריים טיים ולהריץ סינדיקציה במשך כשנה. (חוץ מהעונה ה- 20 שאותה לשדר פעם בשבוע בפריים טיים כי היא עונה חדשה).

למעלה