מה עם קללת החד קרן?

פגעסוס

Well-known member
מה עם קללת החד קרן?

אתם זוכרים שבספר הראשון אתם-יודעים-מי הרג חדי קרן (אמצעות קווירל אם אני לא טועה) ושתה את דמם. אמרו שזה יחזיק אותו בחיים אבל תהיה עליו קללה ושהוא יהיה חצי אדם. האם הטקס שהוא ביצע עם הארי וזנב-תולע ביטל את הקללה? הרי עכשיו הוא אדם שלם לא? אתם-יודעים-מי ערבב את דמו עם הדם של הארי על מנת שהגנתה של לילי תחול גם עליו. השאלה היא אם הוא התייחס לזה שיש שם גם דם של חד קרן והאם תהיה לזה השפעה? מה דעתכם? אולי בגלל זה דמבלדור חייך כשהוא שמע על זה...

Prongs

New member
יפה!!!!!!!!

מאוד הגיוני! זאת שאלה לג`קר! Professor Prongs J. Potter

Prongs

New member
אני אסביר.

אתה בטוח יודע על התעלומה של מדוע דמבל` חייך בספר 4... פגעסוס העלה פה רעיון יפה מאוד. נכון בספר 1 וולדמורט שתה את הדם של החד קרן? עכשיו ביין (הקנטאור שהציל את הארי) סיפר לו שדם של חד קרן יכול להחזיק אותך בחיים אבל הוא גם ישים עליך קללה. עכשיו חזרה לשנת 1981, לילי שמה הגנה על הארי. איזשהו קסם ישן, ההגנה נכנסה לו לדם. חזרה ל1994. וול מערבב את דמו שלו עם דמו של הארי בכדי שההגנה של לילי תחול גם עליו. עכשיו הוא יכול לגעת בהארי. מה שפגסוס מעלה זה שאולי השילוב בין השניים (ההגנה של לילי והקללה של החד קרן) יגרום למשהו שיזיק לוול. בגלל זה הוא אולי חייך. Professor Prongs J. Potter יפה מאוד פגעסוס!

דוד דב

New member
אהההה...

אם שמתם לב .. שמספרים לפאדג מה קרה גם הוא מחייך ... אולי היא סתם רשמה את זה ואולי זה גם קשור למשהו שקשור לדמבלדור

S.tal

New member
יפה, אבל...

זהו רעיון מעניין ויפה מאוד, אך נראה שבספרי הארי פוטר לא קיימות סיטואציות מסוג זה- כלומר בעיות וסיבוכים שבאמת קשורים זה לזה. גם כן לא נראה לי שג`קר הייתה חושבת על כך. מקווה שהבנתם... נ.ב מתי דמבלדור חייך? טל

Prongs

New member
הוא לא.

זאת טעות בתרגום. היה כתוב שהיה לו מבט של ניצחון על הפנים כשהארי סיפר לו מה קרה בבית הקברות. Professor Prongs J. Potter

Lady_Voldemort

New member
וואלה,לא חשבתי על זה

יכול להיות שתוך כדיי שאתם יודעים מי התחזק מהגנתה של לילי הארי התחזק מדם חד הקרן,או שאולי זה לא עבד, אורה- *אני החפרפרת (גיל רובין)

turki

New member
לא יודע מה יקרה לוולד`

אבל הארי לא יושפע מכך משום שהוא לא קיבל דם מוול` אלה רק נתן לו

למעלה