מה עם צו גיוס?

מה עם צו גיוס?

לפי "עולים על מדים" אני מתגייס ב 6.12 (יעדך יקבע ביום הגיוס... פרופיל 45). אבל עדיין לי קיבלתי צו גיוס, או בכלל משהו שיתן לי מידע כלשהו לגבי הגיוס הקרב. מתי אקבל צו גיוס? וכמו כן, מתי אדע לאן אני מתגייס? ביום החיול, או לאחר הטירונות?

RENI1

New member
אם לא התמיינת לכלום

אתה מתגייס בגיוס כל"צ. ביום הגיוס תפגוש קצין מיון שישבץ אותך בתפקיד מסויים בהתאם לדירוג המנילה שלך ובהתאם לצורכי הצבא. לגבי הצו גיוס- פשוט תתקשר ללשכ"ג ותברר למה לא קיבלת עדיין.

האם יש לי דעה בנושא השיבוץ?

האם אוכל להתנגד או להעדיף יעד מסוים בפגישה עם קצין המיון, או שזו ציפייה מופרזת? האם קצין המיון יסביר לי על היעדים האפשריים אליהם אוכל להגיע (יציאות, מקום השירות וכו')? מנילה לא מילאתי, כיוון ולא נשלחה לי אחת. תודה.

heartnet

New member
קצין המיון

יתן לך הצעות למספר תפקידים שזמינים לך ע"פ הנתונים שלך וצורכי הצבא, יסביר לך עליהם בקצרה ואז יבקש ממך לבחור

הבנתי... אבל אני מניח ש..

אני מניח שקצין המיון יציג כל אחד מהתפקידים באור בוהק ונהדר, האם ישנה דרך בה אוכל לדעת אילו תפקידים יכולים להיות מוצעים בגיוס הכלל צה''לי שלי, כך שאוכל להכיר אותם מראש? שוב תודה.

heartnet

New member
לא שאני יודע לפחות

יש המון תפקידי שיכולים להיות מוצעים לך. אולי יש איזה פקיד בפורם שיש לו גישה אל המידע הזה? אני חושב שהדר הכי נכונה לפעול תהיה ללכת על מה שנראה לך הכי מעניין. בסה"כ יש לקצין אותו עניין שתלך לכל אחד מהתפקידים שהוא מציג. זה אמור להיות די הוגן בהצלחה :)

למעלה