מה עם פרק 10 עונה 4?

• פותח הנושא fuf
  • פורסם בתאריך

fuf

New member
מה עם פרק 10 עונה 4?

אולי מישהו יודע האם שודר בארה"ב הפרק ה 10? אני לא מוצאת אותו.

QAF Fan Block

New member
אני לא יודעת באיזה תוכנה את משתמשת

אבל זה הגיע לתוכנת החמור (כי אסור להגיד את שמה האמיתי בפורום) בשעה 15:40 בדיוק!

E2100

New member
QAF FAN

את מתחילה להוריד הזה בחצות אז תגידי מתי -כשתורידי זה יהיה לכולנו גם אני עוד לא מצאתי את QAF

QAF Fan Block

New member
מה?

אני מורידה כבר מ3 בצהריים.... יש לפחות 335 מקורות לקובץ אתה לא צריך לחכות עד שאני אסיים להוריד (שזה עוד שעתיים דרך אגב....:)) תשתמשו בתוכנת החמור! זה אולי איטי יותר אבל הקבצים מגיעים הרבה יותר מהר!!

E2100

New member
../images/Emo141.gif בטח זה יחדור אלי ב7 בבוקר

מחר כבר יהיה לכול תוכנה {בתוכנות שונות זה לא מגיע כל כך מהר תודה מתוקה

QAF Fan Block

New member
אוף!סיימתי להוריד אבל אני לא יכולה

לראות!! למה? אה כן..יש לי מתכונת עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E2100

New member
GIRILOVER

מה השם של התוכנה שלך ? אולי אני יכול לעזור
יום גאווה באקזיט ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יום חמישי וש,חזזז} בחצות 02.20 היום היה גם קטע
כולנו נחמדים !כולנו בני אדם וכולנו מאמינים באלוקים

QAF Fan Block

New member
לא רשמתי כלום בחיפוש..

בקומונה טלי שמה קישור לתוכנת החמור בדיוק מתי שהפרק מגיע... אז אני פשוט לוחצת על הקישור ומתחילה להוריד... בכל מקרה שם הקובץ הוא: Queer As Folk (Us) - 4x10 (Tv).avi

E2100

New member
QAF FAN

את ראית כבר את פרק 410 זה יפה הבנת הזה לאמט יש חבר חדש בסידרה ??מה את חושבת עליו

QAF Fan Block

New member
אני ממש לא אוהבת אותו....../images/Emo58.gif

הוא יהיר, שחצן, לא מודה שהוא הומו ובכלל אני לא אוהבת את המראה שלו.....הוא שרירי מדי!! זה ממש מגעיל

E2100

New member
QAF FAN

מהרגע שהורדת תפרק 410 ,שאלה כשאת סיימת לראות את מוחקת אותו או משאירה כמה ימים שתוכלי לראות הזה שובפם !} ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כדי להשאיר הזה כמה ימים ברשת ,כי זה חודר לאט לאט גם לתוכנה שלי ולאחרים QAF FAN עד עכשיו אין לי תפרק הזה מה עושים , כולם אם תמצאו תפרק תורידו אותו אבל שישאק כמה לילות במחשב שלכם -לא למחוק אותו שאתם סיימתם בחיכם אולי זה יעבור אלי גם
בדרך כלל התוכנה שלי יש לי אותה הכול למחרת -תעשו בעצתי ונראה אוקי -מי מהפורום הזה מצא אותו כבר או שזה רק את FAN

QAF Fan Block

New member
אמרתי מאה פעם....תשתמשו בתכנת החמור

!!!!!!!!!! בקשר לשאלה שלך. אני מסיימת לראות ומשאירה את הפרק עד הפרק הבא כדי שאני אוכל לעזור לאנשים אחרים להוריד. אני תמיד עושה את זהץץץץץץ

E2100

New member
את משתמשת בקישור שלי טלי

אולי זה אתר אמריקני ישיר -חשבת על זה ? לאנשים פה יש קשרים ודודים מאמריקה שאלה עד שזה לא יגיע לתוכנה ישראלית לא נראה לי שזה יצא

QAF Fan Block

New member
לא הבנתי כלום! תסביר את עצמך יותר

טוב.. וממה שכן הבנתי..... הקובץ מעולה ואני ורוב האנשים בקומונה כבר ראו את הפרק המדהים. ותכנת החמור כן תומכת בשפה העברית, איזה תכנה ישראלית כבר יש??

למעלה