מה עם עמרם??

מה עם עמרם??

תגידו אתם לא גאים שהצב סוף סוף השמיע מילות חוכמה היום בפרק? זה היה ממש נאום טוב מה שהוא אמר לדורון לפי דעתי הוא צודק.. וזה לא נראה לכם שרונה באמת תחשוב ככה? שהוא לא יכול להיות לבד לרגע.. ובאמת שמתם לב? מהבית יש עבר לאיריס מאיריס לסמדר ומסמדר לרונה.. קצת להיות לבד לא יזיק לו... הוא באמת חסר עמוד שדרה.. אבל לא נורא בשביל זה יש רונה שתלמד לאותו להיות גבר שבגברים ובפרק הסיום של לחיי האהבה רונה תשיר לו- אתה גבר גבר גברררררר רואים זאת מכל עבררררררר עברררר...(השיר של דץ ודצה.. למי שלא יודע..) יוווו שכחתי עוד משהו עם תשימו לב.. הראו היום בפרק את גידי ומאיה ודורון(טוב לו זה עוד קצת מוצדק..) באותם בגדים !!!! כלומר הם לבשו את הבגדים שלהם ואז עבר לילה - למי שלא זוכר דורון הסתובב בלילה בבית קפה ואז הגיע בוקר ואיזו הפתעה הם לובשים עדיין את אותם הבגדים איכססססססס גרוסססססססס.... מקווה שלא רק אני שמתי לב.. דנה.ש.!!

חנוש18

New member
חה../images/Emo29.gif

צודקת עמרם באמת דיבר לעיניין גם אני שמתי לב שאף אחד לא החליף בגדים, אולי גם מאיה וגידי שוטטו להם בלילה בחוץ ולא ישנו ועשו XXX...

dor_

New member
אני לא שמתי לב לשום בגדים..

ואמרם דיבר הרבה פעמים לעיניין...

לדעתי...

עמרם טועה! כי אם דורון חיכה זמן מה בנתיים הרגשות שעוד נשארו לרונה יעלמו לגמריי ואז בכלל הוא לא יוכל להשיג אותה! אז טוב שהוא הלך אליה עכשיו ולא מאוחר מידי! לא מצאתי שם.

בקשר לבגדים.....

זה רק אני או שסמדר החליפה מאתיים פעמים בערך בגדים?!? אולי מנסה לחפות על השאר שאכן לא החליפו...

כל אחד והדיעות שלו.. ובכל זאת

היה מצחיק לא יודעת למה זה לא אמור להצחיק אבל היה מצחיק שדורון נכנס בדיוק כשאלי בא לנשק את רונה.. ואיך רונה עושה : "דורון"... בקול מופתע! אהבתי גם איך שמסדר התחחנה לדורון והוא לא הסכים.. ומצד שני באמת ריחמתי עליה.. לא יודעת למה.. פשוט ריחמתי..אוףף היה פרק מבלבל היום.. ובכלל ראיתם איך שלומית הכניסה לגלית??? ולגלית יש נטיות לסביות(סתם סתם אל תתנפלו עליי) התכוונתי בצורה שהיא החזיקה לאתי ת´יד זה אותה צורה שדורון החזיק לרונה ת´יד אז בבית קפה פעם פעם !! טוב דיי לא ניכנס להשערות... גלית נהיית מנייאקית מיום ליום ..

dmoran

New member
לפי דעתי דורון צריך

קודם להתגרש ורק אחרי זה לבוא לרונה, אחרי שהוא כבר גרוש, ככה אולי יהיה לו סיכוי.

עוד רעיון...

אם לדורון היה קצת שכל לפני שהוא היה בא לרונה הוא היה הולך לקנות טבעת..וורד יפה כזה.. והיה דופק בדלת.. מתכופף על הברכים מחכה שרונה תפתח ת´דלת ואז מציע לה נישואים על זה - היא לא הייתה מעיפה אותו.. ועם לקצר אז שהיה סתם קונה טבעת ומביא לה וזהו בלי כל הבושליט שכתבתי קודם....אבל תודו שעם טבעת- היא הייתה מתייחסת יותר טוב אליו -לא??? -ותחשבו על זה- דנה.ש.

אם רק היית יכולה לכתוב את התסריט

הכל היה יותר יפה! |
|

די!!! לא ראיתי את הפרק!!! חרא!!!

רגע רגע...אתם מדברים ואני לא מבינה בכלל, כמה מעצבן
למה גלית החזיקה לאתי את היד בצורה הזאת
דורון ממש זרק את סמדר, איזה פרצוף היה לו מה אמר
למה עמרם דיבר לעניין
מה קורה פה
תענו לי מההתחלה פליז.......תודה!! - ניבה

הפרק--->כנסו..

טוב אז בפרק האחרון דורון ניהיה בהלם ממה שמאיה אמרה לו והוא יוצא החוצה עם החולצה הירוקה הזוהרת שלו ומתחיל להסתובב כל הלילה בחוץ בבתי קפה.. (שוב לבד..) היום של הפתיחת מעודון מגיע.. ומאיה לא מוצאת ת´מפתחות וכמובן שגידיל´ה עוזר לה למצוא ואז מאיה מספרת לו על אבא שלה והתינוק ובדיוק דורון נכנס.. גידי הולך מאיה נשארת מדברת עם דורון אומרת לו ללכת לרונה.. אתי מתנצלת בפני מיכאל (זה היה בפרק הזה או הקודם?) ומיכאל כועס עליה הוא מבין שהיא נפרדה ממנו כדי להיות עם יונתן. בייקב ורדה מדברת עם אלכס ושופכת לו קפה על המסמכים ומתחילה להתלונן על זה שהוא לא שם לב אליה.. ואז הוא אומר לה שהוא רוצה להקפיא ת´עניינים לטובת שלומית.. גלית הולכת לבית שלומית ומתחילה להשוויץ בנוגע לעובדה שהיא גילתה שבוגדים בה.. ושלומית מסלקת אותה.. אח"כ גלית מגיעה לבית קפה ואומרת לאתי אויש חיפפשתי אותך בכל מקום (כן בטח) ! והיא מתחילה להזהיר את אתי שלא כדאי לה להתעסק עם יונתן כי עם היא תעשה משהו אז גלית תצא למלחמה נגדה ותילחם על יונתן. אתי לא מוכנה להקשיב וקמה ואז גלית תופסת לה ת´יד (זה הקטע שדיברת בגלל זה הזכרתי..) ושוב פעם היא מזהירה אותה.. דורון נכנס לשיחה עם עמרם... עמרם מתחיל להגיד לו ש... טוב המשך אח"כ(כואב הידיים..)

המשך---

עמרם מתחיל להגיד לו שלא כדאי לו ללכת ישר לרונה ומתחיל להלעות שאלות אולי יש לה עכשיו מישהו.. ושהיא פגועה ממנו ושהוא קודם צריך להארגן ת´מחשבות שלו ורק אח"כ ללכת אליה כדי שהיא לא תחשוב שכל פעם שהוא פגוע הוא רץ אליה.. דורון לא מוכן להקשיב לו והולך לבית של רונה. בדיוק אלי מתחיל לנשק את רונה ודורון נכנס (כמובן מבלי לדפוק בדלת..)! בזה נגמר המתח.. בעניין המועדון- כלנית ומאיה יצאו החוצה לבדוק שכל הפליירים נשארו (כי מאיה פחדה שאף אחד לא יבוא..) בנתיים גידי ואבנר (איכס) נשארים לבד במועדון אבנר מתחיל להתנצל ולהגיד לו שזה לא הוא אשם שמאיה גילתה לו את זה מרצונה שהוא לא לחץ ובעצם מאיה משכה אותו לשיחה הזאת גידי כל שנייה מפסיק אותו ואומר לו שהוא לא רוצה לשמוע! וזה לא עוזר אבנר שלנו ממשיך לדבר.. בסוף הגיעו כמה ילדים וכולם שמחו... (זה בערך הכל..- נראה לי.. עם שכחתי משהו אז SORRY)

אכן רעיון מצויין דנדוש! וניבה אליך

א´ - תראי ביום שישי! וב´ - אחח.... זה היה פרק טוב!!! דורון דחף את סמדר בבוז כשניסתה לנשק אותו עם אותה הבעה דבילית כתמיד, עדיין באדישות אבל בתקיפות הודיע לה שהוא לא יבוא איתה להפלה וגם רוצה הוא להתגרש!!! סמדר המושפלת במשחק מדהים ביותר גורמת לנו לרחם עליה, אחנו תופסים את עצמנו וחוזרים לצד הנכון!!! ודורון במשפט מדהים: "אז התינוק הוא שלי או של יונתן??? או שיש עוד אופציות???" קוווורררררעעעעעע

וואלה שכחתי..

סמדר באה לדורון וביקשה ממנו לבוא איתה להפלה והוא לא הסכים הוא השמיע כל מיני הערות ציניות...

תודה רונה, איזה חמוד הדורון הזה..!!

מתה עליו, כפארה!!! אני לא מאמינה שהוא אמר לה ככה... מגיע לה!!!!!!!!!!!! איזה כיף! אני בטוח אראה ביום שישי ( אבל אוף..יש זמן..) תודה! תודה! ניבה

למעלה