מה עם סילברצ´ר?

מה עם סילברצ´ר?

לא נראה לי שגיבשתי דיעה עליהם בכלל... יש אנשים שאומרים שהם כן גראנג´, ויש שאומרים שהם יותר מדי כבדים בשביל להיות גראנג´,ויש כאלה שחושבים שהם פשוט גרועים.

יש מאמר עליהם במאמרים

לדעתי הם לא כל כך גראנג´ אבל שמעתי אותם ממש ממש מעט... אין דעה...

SA SA

New member
כן גם אני

שמעתי אולי 10 שירים שלהם וממה שמעתי הם לא להקה טובה אבל הם לא גרועים,ולא נראה לי שהם גראנג´

יש אנשים שאומרים שהם גראנג´...

פשוט יותר כבד. אניפרק חושב שהם לא הכי איכותיים,שומעים מספיק להקות כמוהם בימינו..

Skate is Back

New member
עזרה עם העניין של סילברצ´ייר

לא שמעתי אותם הרבה לפני אבל הדיון הזה הזכיר לי שיר שלהם שכן שמעתי ונכנסתי לקאזה להוריד.שחיפשתי סילברצ´ייר גיליתי שיש להם שיר שנקרא israel´s son.הורדתי אותו,ואני עדין לא מבין על מה הוא מדבר. מישהו מוכן לעזור?

אין לי מושג...

גם אני שמעתי את השיר הזה, ואני מדגיש,שמעתי,לא הקשבתי,אני פשוט לט יכול להקשיב להם...

SA SA

New member
ראיתי את הקליפ

הוא היה לי על המחשב,רואים מן כזה יער והם מנגנים שם,אני לא זוכר בדיוק איך זה הלך,אבל הקליפ לא משו

Down in a hole

New member
תתפלאו אבל ../images/Emo181.gif

אני מאוד אובת את סילבר צ´ייר ואי כן חושבת שהם גראנג´!

Seans Faery

New member
מצד אחד הם דיי חרא

אבל מצד שני הם לא כאלה גרועים יש להם כמה שירים טובים הם תקועים איפשהו באמצע בין טוב לחרא הם לא בדיוק גראנג´...

כן,נראה לי שהם די חרא...

ולא נראה לי שהם בכלל גראנג´. מאיפה הם הגיעו הכלל? מישהו יודע מה הקטע של הלהקה הזאת??

SA SA

New member
הם אוסטרלים...

הם מאוסטרליה,והם באמת לא גראנג´ לדעתי

הם מאוסטרליה???

לא ידעתי, אוקיי, זה מסביר.. נראה לי שאפשר לסגור את הדיון על הלהקה הגרועה הזאת...

Mushra

New member
קודם כל הם לא גרועים!

אמנם הדיסק השני שלהם לא מציאה גדולה אבל הראשון והשלישי מעולים!!!

SA SA

New member
בכל זאת אל תאמר שהם גרועים

באמת שלא צריך לקבוע על להקה שהיא גרועה לפני שממש שומעים אותה,אבל מצד שני,הספיק לי מה ששמעתי לא היה שום דבר מיוחד שהדליק אותי במוזיקה שלהם ככה שבאמת נסיים את הדיון,חחחח אני לא ממש מכיר אמנים טובים מאוסטרליה אז אני מבין למה אתה אומר את זה,בכל מקרה הם באמת לא מעניינים

למעלה