מה עם סופ"ש?

the mush

New member
נכון שזה הדבר הכי

מטריד בעולם שהחבר לא עונה? שונאת.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לגמרי!!!

"צ'וס נו מה את פולניה? השארתי בטעות את הפלאפון בבית..לא חטפו אותי בדואים"
פולניה פולניה שהתחילה להיכנס לחרדות

MaddyD

New member
הכי סתם

אתמול חזרתי מנחוסה מהצבא והברזתי ליותר מידי אנשים והלכתי לישון היום עבדתי עד עכשיו אני הולכת לאכול בהרצליה עם חברות מהצבא ובערב ממש לא בא לי לצאת.. אבל כנראה עם חברות לאיזה מסיבה מחר - כל היום מנקה.. בערב עובדת עד 1:00 ואולי סאקאיה אחרי זה, אם יהיה לי אומץ

Summer moved on

New member
נכון שנהיה קריר כזה?

היום- שביתה. בבוקר נסעתי עם אחותי למרכז. יש קולקציה ממששששש יפה בפוקס! צריך לגרור לשם את אבא בשבוע הבא. קניתי כמה דברים בקרביץ. אח"כ סתם ישבתי במחשב, סיימתי לארגן את התמונות מפולין שאני רוצה לפתח. 200 בערך. ויותר מאוחר לפארק עם חברים. שבת-בית וכאלה... בערב סרט עם הבנות שלי:)

יופידו :) ../images/Emo71.gif

אמ אז ככה אתמול הייתי בביצפר עד 3 -הכנו שלטים למש"צים, אחרי זה חזרתי הביתה והילוש הייתה אצלי קצת,הלכתי איתה לקומסטיקאית וחזרנו.. ב19:00-22:00 אני ועדידוש היינו במשמרת בלתת ואחרי זה אכלנו בקניון היום הייתי בביצפר עד 12 ,[שעתיים חופשיותתת] הלכתי עם עדי למשמרת עד 15:00,ואחרי זה שוב אכלנו בקניון הלכתי אליה ישר אחרי זה עד שש וחצי ועכשיו אני בבית. בערב לוידעת,אולי אצל מישי ... מחר לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

moruush

New member
../images/Emo90.gifסופשבוע!!!

חמישי ביה"ס מ8:50 - 14:05 סטודיו עד 20:40
היה קלאסי ומודרני. ממש כייף
שישי ביה"ס מ8:50 - 11:25 פעולה:)
שבת כ"כ לישוןןן.
ובטח קצת שיעורים.. אבל בעיקר לישון

אני ../images/Emo13.gif

חמישי -
ביה"ס (3 שעות ביולוגיה כ"כ מתתי בשיעור) - סיימתי ב-4 וחצי כמעט הרגתי מישהו
להיפגש עם זה שאני עושה איתו את הצ'ופרים, בסופו של דבר הוא בא אלי ב6-7 בערב ונשאר עד 12 וקצת הזמן כ"כ טס, והיה כ"כ משעממםםםםםםםם שישי -
ש=ב=י=ת=ה
לסדר את החדר
להכין צ'ופרים נורמלים (שלא ממש הצליחו...אז בסוף הבאתי את אלה שהכנו אתמול)
פעולה בצופים שלא הלכה משהו..2 רוצות לפרוש בא לי למות אם הן הולכות ואז יהיו לי בערך 8 בנות..ואולי עוד אחת תצטרף..אמן
ישיבת שכב"ג שהייתה הכי משעממם בעולם
בייביסיטר - כסף
שבת -
לישון קצת יותר מאוחר מבדר"כ
לעבוד על הפעולות כי הבנות שאני מדריכה רוצות יותר משחקי ריצה ולא ישיבה (שבערך כל הפעולה היא ישיבה חח)
להכין שיעורי בית..חח
ולהשתעממם

מווווווווווווווו

אתמול יצנו למולי בלומס כי לחברה היה יומולדת, ואחכ הלכתי לישון בבסיס וניהלתי שיחת לילה הזויה עם החמליסטית שלנו בזמן שהיא בדקה לי רכבות לבוקר
היום בבוקר אבא שלי אסף אותי מהרכבת, עשיתי איתו קניות, באתי הבייתה, התקלחתי וישנתי איזה שעתיים, אחכ רביצה, עוד מעט נפגשת עם ידיד שלי:) מחר לא ברור, חוץ מזה שדודים מצד אמא באים אחה"צ, ובערב מקווה להספיק חברה וידיד:)

NoFaRi1

New member
היום אצל חברה

ונראה מה נעשה משם מחר באולינג עם חברות ראשון- אין לי מושג

SomebodyElse

New member
הממ

אתמול הייתי בחופש אז סתם התבטלתי בבית ולא עשיתי שום דבר... בערב קפצנו עם החבר לקניון לקנות כמה דברים בללין ואחרי זה נסענו אליו וזהו. היום נוסעים עוד מעט לראות את הסודות בסינמה סיטי, סוף סוף. אחרי זה אולי נשב איפשהו, לא יודעת. ומחר עדיין לא יודעת.

בבית... :)

היום הגעתי היישר מהבסיס (אחרי ארבע שעות ביציאה
) לתור באמריקןלייזר (כיףףף) אחכ הייתה ארוחת צהרים ענקית וטעימה עם המשפחה והדודים ישנתי קצת ועוד מעט אני הולכת למסיבת הפתעה לאח של חברה וישר משם לחגוג לחברה אחרת יום הולדת בים מחר כנראה נסע לים על הבוקר ומשם לTמרקט וקבעתי עם כמה בנות שנורא בא לי לראות.. יהיה סופשבוע טוב זה בטוח

למעלה