מה עם סופ"ש?

AnGeL DoLlY

New member
מה אני ראשונה?..

טוווב סה"כ עליתי למחשב לענות לאריאלה, אני כבר אכתוב תוכניות סופ"ש. היום- סיימתי ב12:45, הגעתי הביתה וראיתי מהאינטרנט 3 פרקים של "אולי הפעם". זו פשוט אחד הסדרותתת אני כ"כ אוהבת. אחרכך חברה התקשרה ואמרה לבוא אליה כי יש לה בית ריק סופשבוע, אז עכשיו אנחנו אצלה (כבר מהצהריים) עם עוד כמה חברים בחוץ עם מוזיקה-שתייה-בריכה, ראינו קודם "עיר האלוהים", אחד החזקים
. חי התקשר אליי אז אולי יותר מאוחר ניפגש.. וממש בא לי לראות אותו :) עם עמית אני סיימתי לבינתיים [אלה בואי למסנ בקרוב ואסביר לך..] שישי- שביתהההההה! איך היא באה בטוב. אז בבוקר אני אמורה ללכת עם אמא לעזור בקניות בר מצווה, בתקווה שאני אקום. ב17:00 נוסעים להביא את דוד שלי מהשדה שחוזר ממיאמי לכבוד הבר מצווה
בערב מסעדה כל המשפחה לכבוד היומולדת של אמא ושגיא, ואחרכך למציצים לחגוג לחברה יומולדת עם קצת אוכל ושתייה.. מקווה שיהיה כיף. שבת- בר מצווווווה.

adiss90

New member
אההה גם לי יש בר מצווה בשבת.

קוראים לילד במקרה במקרה אלעד?

Oo The Gush Oo

New member
עייף

רביעי-
(כי התחיל הסופ"ש ביום הזה כבר.) מ-11:00 עד בערך 13:30 הייתי עם אבהא במיון. אח"כ באתי הביתה לרדת מהמדים המסריחים, לקחתי את אבא לקיבוץ עינת והלכתי לעידני שלי. ב-00:00 כבר התחלתי להירדם עליו והייתי צריכה להחזיר את האוטו הביתה כדי שאבא יוכל לקום לעבוד בבוקר אז כבר חתכתי הביתה לישון.
חמישי-
קמתי מוקדם, ניקיתי את הבית קצת, סידרתי דברים. אחרי הצהריים הלכתי עם סיוני וליאורי למרכז לעשות מתנה (חמשת החושים) לדנה, משם לליאור לארגן את המתנה. באנו אליי שאנ אתארגן והלכנו לדנה. עכשיו חזרתי.
שישי-
מקווה לקום מאוחר. 11:15 תור לרופאת שיניים. (שאני דוחה כבר מיולי.) אח"כ לסדר ולנקות את החדר. בערב מסיבה באיזה מקום בהרצליה פיתוח שלא זוכרת את שמו, לחגוג לדני. אח"כ אוספת את עידני שלי היפה הזה ואנחנו באים לישון פה אצלי.
שבת-
עידני רוצה לנסוע עם אבא (חמודיייייייים!) לאיזה טיול אופניים ואז לחזור לפה, אני אישית מעדיפה להתעורר כשהוא יהיה לידי אבל עד שאני אתעורר הם בטח יחזרו, אז אם הוא יסע או לא זה לא כזה משנה. אח"כ סתם להסתלבט קצת בכיף שלנו. בערב אולי אני אלך לקצין העיר כי אני סובלת מכאבים מטורפים, ואולי לא יהיה לי כוח, ניראה כבר מה יהיה.

PennyLaneM

New member
..........

למות!!!!!!!! חמישי - חטאתי עם האקס שישי - יום הולדת לעדי בהרצליה שבת - למות:(

Immortality

New member
סיימתי טירונותתתתת :)

לא מאמינה שזה נגמר!! אתמול הייתה המסיבת סוף טירונות אבל חברה מהטירונות שבאה לישון אצלי ואני ויתרנו כי די אין מה לחפש שם. אז נסענו עם דנה לג'ירף ואכלנו כמו בהמות ואז נסענו לכרמל וישבנו אצלה איזה שעה, הלכנו לישון ועכשיו קמתי להקפיץ את אמא לעבודה. עודמעט ניסע לאסוף את דנה, להסיע את שני לתחנת אוטובוס, לקחת את המדים מהתופרת ואת המשכורת שלי מהחנות, לאסוף את כרמל והלאה לטי מרקט. משם לשנוצ את נשמתי החוצה, ובערב נפגשים כל הקולנועיסטים בבית קפה לזכר הימים הטובים [??]. מחר כל המשפוחה באה, צילומים לברכות ראש השנה [מסורת. תמונות של האחייניות והפעם גם האחיין] ובערב אני עוד לא יודעת מה אעשה, אבל אפשר לצאת כי ביום ראשון אני צריכה להיות רק ב-12 בשדה דב. החיים כל כך יפים שזה כואב. P:

Tin Doll

New member
טוב

חמישי- 8-16 בית חולים, אחכ ב17 הייתה אמורה להיות לי פגישה עם הפסיכולוגית אבל ידעתי שהיא תשכח לרשום ביומן.....והיא שכחה. חזרתי הביתה, נחתי קצת. ב9 הייתה הופעה של עמית ארז והיה נחמד ביותר. ילד כזה קטן, בן 20 או משהו, שמנגן כל כך מדהים! אני נשבעת שהיה נשמע כאילו היו שם שלושה גיטריסטים. אחכ הלכנו לאכול, אני גל ונעה. הגעתי הביתה וראיתי את הפרק האחרון של מסכים שאבא הקליט לי. פאק פאק פאק. יאללה מתי עונה שנייה?!? שישי- קמתי יחסית מוקדם, כי אני רוצה לישון הרבה בשבת ולא להיות ערה במקום הזה. ב15 יש הופעה של אסף אבידן ביאנקיז בעיר!!! ירושלמיות, בואו! חינם. הוא מעולה. שבת- נו, בבית. מוצאש אולי לבקר את סבתא (ממש לא בא לי...).

GoOni

New member
מסיבת גיוס לבן ;;

בטח נישן רוב הזמן ביום שבת, ובערב בטח נצא לאנשהו לא עד מאוחר, כי בראשון ב-7:30 בבוקר הוא צריך להיות בבקו"ם :(

THE ronch

New member
עמוס ../images/Emo2.gif

אתמול- קמתי בבוקר, נסעתי לבי"ס לשעתיים היסטוריה שעברו צ'יק צ'אק. ב9 וחצי סיימתי ללמוד והייתי אמורה ללכת עם בן לאכול אצל הסורי, אבל הוא לא קם, אז הלכתי למסעדה (שעוד הייתה סגורה והיו רק כמה אנשים במטבח והמלצר שעשה פתיחה). נכנסתי לבר, הכנתי לעצמי קפה וישבתי לסיגריה...חח כולי חשה. בסוף כבר נשארתי לעזור בפתיחה ולאכול ארוחת בוקר עם כל העובדים (יאמי) וב1 עליתי למשמרת שלי. אחרי העבודה הלכתי לבנג'ו עם שרה ואח שלה, ומשם לשרה. נרדמתי וב12 קמתי ולקחתי מונית הביתה. היום- קמתי הרגע. יהיה יום דיי עמוס אבל כיפי. אני רוצה לסדר פה את הבית קצת, לעשות שיעורי בית...עוד מעט אמא אוספת אותי והולכים לאכול באיזה מסעדה צהריים. אח"כ הולכת לפגוש את אסף, בערך יש לי ארוחת ערב על יאכטה לכבוד היומולדת של דוד שלי. אם זה ייגמר מספיק מוקדם אני הולכת להופעה של תום, ואם לא אז הבטחתי לאדם שאפגוש אותו... ואני רוצה לישון אצל אסף גם אז נראה. מחר בעיקרון, כפולה בעבודה. :|

Liraz 6q

New member
סופ"ש בראשל"צ../images/Emo99.gif

אצל אוחתי וניצ... זה אומר שהכל פתוח ואין לדעת מה יהיה עוד שעה אפילו..

Small talk

New member
איך נפטרים מתחושת העייפות התמידית?

חמישי - ב1:35 (בלילה בין רביעי לחמישי) חברה שלחה לי הודעה 'אם את רוצה כל השכבה נפגשת מחר בים בחוף פרישמן ב11) ובדיוק נרדמתי אז לא התייחסתי לזה כל כך והייתי בטוחה שזה חלק מחלום שלי כי נראה לי מוזר שכל השיכבה נפגשת בים. קמתי בבוקר (יש לנו חופש עד יום ראשון) וראיתי שזה לא היה חלום, שלחתי לה הודעה חזרה לשאול אם היא הולכת והיא אמרה שיש לה שיעור נהיגה שאולי אחרי זה, אז סיכמנו שאני אבוא איתה לשיעור נהיגה ואז נחליט, והייתי איתה בשיעור נהיגה ואז הלכנו לשבת בבית קפה בתחנה המרכזית ברמלה (ואמא וסבתא בדיוק היו שם והם בא לשאול אותי מה אני עושה שם
) והתלבטנו מה לעשות ואז היא התקשרה למישהי שבים שתגיד לנו מי שם וגילינו שלא באמת כל השיכבה שם וכבר לא התחשק לנו ים אז וויתרנו ואמרנו שנלך הבייתה. ואז אמא של החברה התקשרה ואמרה לה שהיא לא תוכל לקחת אותה לקוסמטיקאית שלה בצהריים שהיא תסע לבד, אז נסענו לראשון והיה לנו קצת זמן להסתובב לפני (קניתי שמלה ב30 שקל) והלכנו לקוסמטקאית ואז חזרנו מראשון לרמלה. ואז ברמלה פגשנו כל מיני אנשים וחזרנו הבייתה. ואז בערב נסענו לבת מצווה של איזה קרובת משפחה איפשהו ליד הרצליה. שישי - אני נוסעת אם אותה חברה לפאב באזור כי יש שם הופעה של שניים שלמדו בבית ספר שלנו, ואז אולי לחברים. שבת- לנוח לנוח לנוח, יום חופש אחרון לפני שמתחילים ללמוד ביום ראשון .

e l u l a

New member
כייף!../images/Emo153.gif

חמישי- בי"ס ולא היה כייף, אח"כ מחשב וישנתי, שיעור נהיגה12, בייביסיטר עד 02:00. שישי-חזרתי מקניות עם אחותי ואמא במלחה בירושלים(פירטתי באופטימיות), ב14:30 אני צריכה להיות בשבט ליום פעילות ראשון, אח"כ ארוחת ערב משפחתית, 22:00 עוד ארוחת ערב(
) אצל גל, ואח"כ מסיבה אצל גל כי יש לה בית ריק. ואני צריכה להכין לה מכתב טיסה ולהביא לה אותו כי היא טסה ביום שבת לחודש לארה"ב!! שבת-לקום פעם ראשונה במליון שנה בלי האנגאובר אחרי מסיבה כי אני לא שותה אצל גל, אח"כ שיעורים באנגלית למורה הפרטית ושיעורים באנגלית לבי"ס[אם יש בכלל בי"ס בראשון..הלוואי שהשביתה תמשיך], אחה"צ נוסעים לסבא, ואח"כ קונה בגדים לחג בישפרו במודיעין.

little shorty

New member
העייפות של כל השבוע.

אתמול - עבדתי שישי - לישון, אולי לקפוץ לחברות ואחרי זה לחבר שבת - כלום ועבודה בערב. בעיקר להשלים שעות שינה

EVE Lights

New member
מתפוצץ לי הראש ../images/Emo10.gif

אתמול סתם נשארתי בבית וסיימתי לקרוא את "מלאכי עליון" (איזה ספר טוב!!! לא יכולתי להתנתק ממנו לשנייה) היום קפצתי לתל אביב לקינג ג'ורג' והסנטר והיה יום מאוד מוצלח והתחדשתי לי במלא דברים
(עוד מעט פירוט ותמונות באחד השרשורים) בערב רואים סופסוף את אביב ואין לי מושג מה נעשה, משערת שנצא לשתות משהו בקטנה .
מחר הוא יילך בצהריים, ארוחה משפחתית עם ההורים וההמשך לא ידוע. אולייייייי לצאת עם הבנות לאנשהו, כי קרן חוזרת, אבל זה לא בטוח. סופ"ש מקסיםםםם

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אמורה להיות עם עדי כל הלילה...

אם הוא יחליט לענות לי כבר

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אוקי...ישנה אצל עדי ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

למעלה